Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Garn er guld: Nordjysk virksomhed buldrer mod det europæiske marked

Af Michael Qureshi

Engang var den nordjyske virksomhed Mayflower udelukkende en engrosvirksomhed med salg af garn til forhandlere.

Men i 2022 åbnede Mayflower en webshop for almindelige kunder med ambitionen om at gøre garn og tilbehør let tilgængeligt for alle.

Det viste sig at falde i god jord hos danskerne, hvis trang til at strikke og hækle eksploderede under Coronapandemien.

Men selvom vi ikke længere er tvunget til at være ekstra opfindsomme med vores tid, er lysten til at begive sig ud i garnprojekter fortsat stigende.

“Vi oplever en voldsom vækst i salg af garn og tilbehør til almindelige forbrugere og glæder os over, at vi formår at gøre det nemt og prisvenligt at købe alt, hvad der skal bruges til håndarbejdsprojekter samme sted.

Mange husker Mayflower som ’dem med bomuldsgarnet’, men den stigende interesse for vores garn, tilbehør og gratis opskrifter vidner om, at danskerne har fundet ud af, at vi også har garn i så mange andre gode kvaliteter, ” fortæller administrerende direktør John Heberg Svendsen.

Voksede med 2600 procent

I januar 2024 købte danskerne 2600 procent mere garn og tilbehør fra Mayflowers webshop end samme måned sidste år.

Selvfølgelig et resultat af den stigende interesse for at strikke og hækle, men succesen kan også tilskrives, at Mayflower har skiftet webshop til Shopify og rekrutteret dygtige medarbejdere med speciale i e-commerce – altså at gøre det let for kunderne at handle.

Det har givet virksomheden et helt nyt fokus på kundeoplevelser, som CXO i Mayflower Kristoffer B. Glerup har ansvaret for.

”På blot et år er vores e-commerce afdeling vokset fra en til ni ansatte, men vi har generelt øget antallet af medarbejdere i virksomheden, hvilket også er med til at understøtte nordjysk vækst og fremgang, ” siger Kristoffer B. Glerup.

“Lige nu kører vi faktisk ret vilde forårstilbud på webshoppen,” supplerer Glerup.

Mayflower er på vej ud i Europa og har netop åbnet en webshop i Tyskland, herefter følger Sverige, Polen og andre lande i løbet af 2024.

Du kan læse mere om Mayflower her

Del artikel

Andre læser også