Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjysk perle: Aalborg-profiler overtager Glashuset i Lønstrup

Af Michael Qureshi
Michael Miv Pedersen
Michael Miv Pedersen

Vi kender topkokken Michael “Miv” Pedersen som en ambitiøs mand.

Lige nu er han godt i gang med at gøre Restaurant TABU i Vesterå til en af landets bedste med fremragende anmeldelser hele vejen rundt.

Derudover står han også i spidsen for den populære tapas-restaurant CANBlau. Men Miv er ikke typen, der keder sig. Tirsdag blev det officielt, at han vender tilbage til Restaurant Glashuset i Lønstrup med et helt nyt spændende koncept.

Men det bliver ikke kun Miv, der skal trække læsset.

Nøglemedarbejdere kommer i ejerkredsen

Ejerkredsen bag CANblau Tapasbar og TABU har med Restaurant Glashuset valgt at lade sig udvide med nøglemedarbejdere i organisationen. Det drejer sig om de to ansvarshavende kokke, Søren Birch og Simon Derosche, samt restaurantchef Simon Bjerre Pedersen.

”Dynamikken fra vores dygtige medarbejdere skal være med til at sikre, at vi får en på alle måder god og foretagsom forretning i Lønstrup,” siger Michael Miv i en pressemeddelelse.

Vender retur til Glashuset

Michael Miv Pedersen var tidligere i karrieren i køkkenet på Glashuset sammen med daværende partner Kim Møller. Nu vender han retur til den nordjyske restaurantperle.

Glaspuster Leif Vange og Miv fandt hinanden igen, da restauranten skulle have ny forpagter.

Med to succesfulde restaurationer i Aalborg er der ellers nok at tage sig til.

CANblau Tapasbar bespiser årligt i omegnen af 25.000 gæster med hang til temperamentsfulde, klassiske og innovative spanske tapas.

Samtidig har Restaurant TABU i Vesterå i Aalborg, med sit nordjyske præcisionskøkken, på kort tid høstet stor anerkendelse.

TABU har netop fejret ét års fødselsdag og dette med en fornem placering i top 25 blandt Danmarks, ifølge White Guide, bedste restauranter.

”Den allervigtigste ressource vi har i vores to restauranter i Aalborg, er vores dygtige og passionerede personale. Det er vigtigt for os, at vores kokke og tjenere kan arbejde i begge restauranter – på den måde er der rig mulighed for faglig udvikling, som medvirker til, at vi hele tiden holder os skarpe,” udtaler Michael ”Miv” Pedersen.

Bliver ikke tapas eller topgourmet

Men det bliver ikke et nyt CANBlau eller TABU i Glashuset.

”Vi medtager ikke CANblau Tapasbar eller Restaurant TABU til Lønstrup. Vi har et helt nyt koncept med, når vi åbner fredag d. 16. marts 2018. Frokostkortet vil være med udgangspunkt i det klassiske danske kystsommerland, men med et par nye tiltag.

Det er endnu for tidligt at løfte sløret for det præcise koncept, men det bliver en model, hvor alle kan være med, og der vil ikke blive gået på kompromis med kvaliteten. En stor sidegevinst er, at vi nu har det mest fantastiske lokale til at afholde større selskaber med plads til over 100 gæster,” siger Michael Miv Pedersen.

Del artikel

Andre læser også