ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Større end nogensinde: Nordjysk Madfestival melder vildt program ud

Af Michael Qureshi
Foto: Restaurant Menendez
Foto: Restaurant Menendez

Nordjysk Madfestival er i den grad blevet en af årets største begivenheder på madfronten i Aalborg.

Sidste år var en kæmpe succes, der sendte tusinder af nordjyder afsted på gastronomiske oplevelser primært i Aalborg men også i resten af Nordjylland.

Dette års madfestival skal nå endnu bredere ud, og Nordjysk Madfestival skal være for alle. Sådan lyder det fra Nordjysk Mad & Turisme, som står bag det stærke initiativ.

De kommer derfor til at tilbyde en række gratis og budgetvenlige arrangementer, hvor man blandt andet har allieret sig med flere af byens stærke aktører, såsom Aalborg Storcenter og Friis.

Det kommer til at foregå i perioden 25. august til 4. september 2022.

11 dage fyldt med alt det bedste fra det nordjyske spisekammer.

Der bliver noget for enhver smag. Både de nysgerrige der elsker al slags mad og så de højt engagerede foodies, som hungrer efter den næste gourmetoplevelse.

Her kommer der eksempelvis 18 gourmetmiddage fordelt på 11 dage.

Du får overblikket over de særlige gourmetmiddage her.

5 serveringer for under 600 kr. på toprestauranter

Det helt store trækplaster i Nordjysk Madfestival er naturligvis NM, hvor du kan spise for under 600 kr. på adskillige af Aalborgs allerbedste restauranter.

Her er en unik mulighed for at spise på restauranter som Tabu, Applaus, Menendez, Dejavu og mange flere for priser, som de fleste kan være med på.

Du får til NM 5 lækre serveringer for 599 kr. Der plejer at være hurtigt udsolgt, så du skal skynde dig, hvis du skal have plads.

Der afsløres også en surprise restaurant om ganske kort tid i NM.

Du kan booke lige her

Der vil igen i år også være forskellige kurser og flere gengangere såsom sushikursus og surdejskursus.

Der bliver også noget så spændende som et surdejspizza kursus hos Surdejsbageren og 2 forskellige baristakurser hos Bentax.

Så vil du lære, hvordan du laver de sprødeste pizzaer, ruller din egen sushi eller brygger den mest smagfulde kaffe, så skynd dig ind at få en plads på holdene.

Få overblikket over kurser her.

Madskattejagt for både børn og voksne

Som en nyhed, vil der i år være en madskattejagt for BÅDE børn og voksne.

Børneudgaven bliver lækker og underholdende, og voksenudgaven kan kaldes en ekstravagant pubcrawl med lækre appetitvækkere hvert sted.

Så tag enten børnene eller din ven/kæreste/kollega under armen, når i rundt i hyggelige Aalborg med gode madoplevelser i vente:

Nu hvor madfestivalen skal være for alle, skal der også være et arrangement for dem som ikke er en del af restaurationsbranchen endnu, men som er vores fremtid.

Derfor har man lavet en middag hos Bentax, hvor elever og kursister fra TechCollege og AMU Nordjylland i fællesskab vil skabe en hyggelig og lækker aften, hvor gæsterne spiller en vigtig rolle i at give disse elever en succesoplevelse og blod på tanden til en karriere i restaurationsbranchen.

Skal de have DIN opbakning, så kan du købe din billet her.

Du kan se en oversigt over ALLE arrangementer til Nordjysk Madfestival lige her

Noget for enhver smag

Der opdateres løbende med nye gratis og andre spændende tiltag.

Ildsjælen Sarah Kruse, der er primus motor på Nordjysk Madfestival, er glad for den store opbakning, som man har mødt til at sammensætte et helt ekstraordinært program.

Det er helt fantastisk at vi kan samle så mange til at sætte fokus på den nordjyske gastronomi. 

Der er et brændende ønske om at skabe nogle fantastiske oplevelser for nordjyderne til Nordjysk Madfestival, og vi synes selv, at vi har fået sammensat et alsidigt og spændende program.

Der er virkelig noget for enhver smag, og vi glæder os til at sende mange nordjyske gæster ud på lækre og hyggelige arrangementer,” forklarer Sarah Kruse.

Hvad: Nordjysk Madfestival 
Hvor: Primært Aalborg men også øvrige Nordjylland 
Hvornår: 26. august – 5. september

Se hele programmet her 

Del artikel