Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjysk Madfestival starter i næste uge: Her er der stadig ledige billetter

Af Michael Qureshi

Nordjyllands største madfestival løber af stablen med premiere på fredag d. 21. august og så helt frem til 30. august.

Nordjysk Madfestival plejer at foregå hen over en weekend med stort set-up på Gl. Torv midt i Aalborg, men Corona-restriktionerne har ændret det i år.

I stedet afvikles en lang række mindre hyggelige arrangementer, der alle sammen har det tilfælles, at man hylder god mad og især nordjyske råvarer og kokkekundskaber.

De mest eftertragtede events med blandt andet fem retter på Restaurant Tabu for 500 kr. er allerede udsolgt. Men der er stadig flere spændende arrangementer, hvor der stadig er ledige billetter, og som du kan komme med til.

Læs med herunder.

Nordjysk Madfestival åbner med 3 retter for 179 kr. hos KaffeFair

Populære KaffeFair lige over for Spritten er vært for åbningen af den store madfestival. Her serveres tre retter for 179 kr. som du enten kan spise på selve caféen eller hente det som Take Away menu.

Fredag d. 21. august

Se menuen og book billet her

Grill Gourmet-oplevelse med topkok

Det startede som en Facebook-gruppe men efterhånden har Gourmet Kartellet fået en solid stemme, når folk spørger på gode råd om mad i både Aalborg og resten af verden.

De laver også selv arrangementer, og til Nordjysk Madfestival har de hentet topkokken Martin Mygdam ind. Han har flere podiepladser ved VM i Grill, så han laver helt outstanding grillmad.

Lørdag d. 29. august

Se menuen og book billet her

5 retter for 500 kr. på toprestauranter

Som nævnt i indledningen så er restauranter som Tabu og La Locanda totalt udsolgt på arrangementet NM. Men der er stadig ledige pladser på gode restauranter som Nam, Applaus, Menendez og Rusk i Aalborg samt Essens i Frederikshavn.

Tirsdag d. 25. august

Se menuerne og book billet her

Madskattejagt med Stine Rex

Ultraløberen Stine Rex fra Aalborg har gang i noget sjovt. Kom medd på skattejagt i Aalborg, hvor I får en unik kombination af motion og enestående smagsopleveler på 8 af Aalborgs restauranter og cafeer.

Her vil et skattekort vise jer rundt til 8 af byens enestående restauranter eller cafeer. På denne ca. 6 km. rute skal I prøve at finde alle 8 steder, hvor I hvert sted får et klip i jeres skattekort af vores skattejægere.

Lørdag d. 29. august

Se programmet og book billet

Velgørenhedsbanko med præmier for mere end 30.000 kr.

Har du en bankospiller gemt i maven, eller vil du bare gerne vinde nogle af de mange lækre præmier?

Så tag din ven, nabo eller farmor under armen når der d. 23/8 kl. 13 bliver afholdt velgørenhedsbanko med Lars Bech, hvor der vil være præmier for mere end 30.000 kr.

Søndag d. 23. august

Se programmet og tilmeld dig her

Ginsmagning og eventyrfortælling

Anders Bilgram er medlem af Eventyrernes Klub, og han har gennem de sidste 11 år drevet destilleriet Nordisk Brænderi ved Hjortdal, hvor han bl.a. producerer eventyrlig gin i verdensklasse.

Hør om eventyret, produktionen og bliv ført gennem smagning af 3-4 forskellige gin fra Nordisk Brænderi. Det koster kun 100 kr.

Du kan også tilmelde dig fællesspisning efterfølgende hos KaffeFair.

Torsdag d. 27. august

Se mere og book billet her

Der er mange flere events i perioden 21. august-30. august – du kan se hele programmet her