Gin, vin og lækker mad: Nordjysk Madfestival åbner snart med fede events

Det er hverken første eller sidste gang, at vi kommer til at omtale Nordjysk Madfestival 2021 her på MigogAalborg.
Vi er vilde med, når der sker noget i byen, og ikke mindst når nogen tager initiativ til at fylde Aalborg med events over en række dage.
Nordjysk Madfestival 2021 bliver et af årets største arrangementer i Aalborg, og er man vild med mad og drikke, så bør man få booket en billet hurtigst muligt til mindst et af arrangementerne.
Vi skrev senest om det fede event på Salling ROOFTOP med Moules Frites ad libitum for under 300 kr. Det kan du læse mere om her.
I denne artikel har vi håndplukket yderligere seks helt særlige events. Lige nu kan du endda vinde 2 billetter til et valgfrit arrangement blandt de nedenstående.
Det kan du læse mere om på MigogAalborgs Facebook-side.
Vin & Yoga
Lørdag d. 28. august og søndag d. 29. august
Hvis man er vild med yoga, så bør man også prøve det i selskab med vin. Her kommer du i imponerende rammer på Guldbæk Vingård i Svenstrup.
I SignaturYOGA er dine bevægelser essentielle – du bliver blidt guidet ind i dit fokus. Kropsbevægelsen kommer fra dit indre, din kerne, din kilde, lyt og mærk. Det er ren balsamerende nydelse – for krop, sind & smag
VinYOGA kombineret med SignaturYOGA er for alle i naturen – ‘i ægte luft’
Vinen bliver leveret og skænket af vinbonden fra Guldbæk Vingård.
Læs mere og book billetter her
Gin & Eventyr med Nordisk Brænderi
Torsdag d. 26. august
Hør om eventyrlige oplevelser i Arktis, om sejlads i åben båd rundt om Nordpolen og om jagten på gamle vardeberetninger og hvide ulve i det nordlige Canada – alt imens, du forkæles med en gin-smagning.
Anders Bilgram er medlem af Eventyrernes Klub og han har gennem de sidste 12 år drevet destilleriet Nordisk Brænderi ved Hjortdal, hvor han bl.a. producerer eventyrlig gin i verdensklasse.
Ginsmagning med foredrag koster kun 100 kr. per person.
Efterfølgende er der mulighed for at tilkøbe en 3 retters middag på populære KaffeFair til blot 179 kr.
Læs mere og book billetter her
Livsnyder Vs Ekstremløber – helt unikt talkshow
Mandag d. 30. august
De fleste vil mene, at der er en verden til forskel mellem en livsnyder og en ekstremløber, men især én ting har Kaare Bach og Stine Rex tilfælles.
Fokus på maden og motion.
Hvordan lykkes man med at gå fra at være Danmarks tykkeste mand med en vægt på over 300 kg og til i dag, at kunne dyrke motion og være i live?
Og hvordan lykkes man med at være én af verdens bedste ekstremløber og presse sin krop ud over alle grænser og stadig også passe på sig selv?
I begge tilfældet er svaret mad.
Kom til foredrag og høre hvordan Stine og Kaare, på hver deres måde, kombinerer motion og mad.
Den spændende talk koster kun 75 kr. per person.
Læs mere og book billetter her
Hotdogs og fredagsbar på Ulla T
Fredag d. 27. august på Ulla T
Er flamingoer, paraplydrinks, hotdogs, fest og farver også lige noget for dig, så kom til Aalborgs mest farverige fredagsbar med Jeanett Kaare.
Er du hotdogsentusiast eller bare almindeligt sulten, serveres også en helt særlig hotdog med pølse fra Rosenbeck Frilandskød. Den kan nydes og tygges i takt til tonerne af musikken, der spiller weekendens festligheder i gang.
Sprød musik, farverige drinks og masser af weekendglade gæster – findes der en bedre måde at fejre fredagen på?
På med stråhat og sandalerne og deltag i Madfestivalens absolut fedeste fredagsbar.
Der er 1 hotdog og 1 ‘Jeanett Cocktail’ i prisen. Det koster kun 120 kr.
Moules Frites ad libitum på ROOFTOP
Fredag d. 3. september og lørdag d. 4. september
Et af de events som bliver svært at komme udenom er placeret med byens bedste udsigt på Salling ROOFTOP.
Her laver den lokale virksomhed Kystfisken og ROOFTOP et helt særligt arrangement, som de kalder for Limfjordens sorte guld. Det finder sted både fredag d. 3. september samt lørdag d. 4. september.
Allerede da vi hører, at man får Moules Frites ad libitum for under 300 kr. per person, så har man i hvert fald fået vores opmærksomhed.
Til dagligt leverer Kystfisken friske fisk og skaldyr direkte til døren hos fiskeglade danskere.
Blåmuslingerne dampes i hvidvin og serveres med rustikke vinegar fries, grillet citron og persille/dild mayo.
Haugaards børnekøkken
Lørdag d. 4. september
På Vejgaard Østre Skole kan du lære at lave Mexicansk mad og streetfood af Nordjyske råvarer sammen med Rasmus Haugaard. Mexicansk mad er fantastisk og er rigtig meget mere end de populære tortillaer og nachos vi alle kender.
I vores køkkenskole lærer du nye mexicanske retter som suadero, burrito og american style tacos. Som er supernemme og smager fantastisk.
Du behøves ikke andet end godt humør og lidt appetit.
Kurset er for aldersgruppen 12-16 år, og koster kun en 50’er.