Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjysk Madfestival gør det igen: Helt unikke madoplevelser i vente

Af Stine Kjølby Christensen

To lys på et bord, tre forløsende ord …

Vi kender resten af sangen, og de fleste af os har nok også spist en enkelt middag eller to ved et flot opdækket bord, med fint bestik og glas til både den røde og den hvide vin.

Men hvad med at ryste posen og prøve noget nyt under Nordjysk Madfestival?

At Nordjysk Madfestival forstår sig på den helt særlige spiseoplevelse blev bekræftet efter et heldigt par fik lov at nyde ‘Den vildeste middag’ på siden af Hedegaard siloen som optakt til sidste års madfestival.

Igen i år er der unikke middage på menuen, og om du vil spise på fjorden, i mørke eller selv tilberede en storslået middag, lader vi være op til jer.

Vi har her samlet de mest spøjse og unikke madoplevelser, du kan opleve under festivalen.

Sving ketcheren … og spis en gris

Der er ikke noget som lidt fysisk aktivitet til at opbygge en god appetit.

Man kan derfor fristes til at kalde det et match-made-in-heaven når Skansen inviterer til Padel og Pattegris.

Sving ketcheren i et par timer under dagens store padel turnering før dagen afsluttes med en formidabel middag bestående af pattegris med det hele – og selvfølgelig en skål for vinderen. 

Tilmeld dig her.

Nordjysk Madfestival gør det igen: Helt unikke madoplevelser i vente

Middag på fjorden

Bord eller board? Skift den rødternede dug ud med bølgen blå, når Nordjydsk Windsurfing Klub pakker madkurvene og sejler ud på Fjorden på SUP boards.

Der er lagt i ovnen til en noget alternativ Tapas oplevelse i den friske fjordluft, når  klubbens Huskok Sebastian Henriksen disker op med lækre, små anretninger af alt fra pil selv rejer, til laks og sågar svinemørbrad.

Tilmeld dig her.

Nordjysk Madfestival gør det igen: Helt unikke madoplevelser i vente

Italiensk for alle pengene

Få fingrene i en billet til Camillos og Carlos store, italienske familiemiddag og nyd en eftermiddag med nordjysk middelhavsstemning på La Locanda.

Her fejres kærligheden til maden når langbordet dækkes, så vi kan fordybe os i fremragende serveringer og fængende samtaler. Menuen byder blandt andet på fem fantastiske retter med inspiration fra både Danmark og Italien.

Derudover kan de hurtige også få fat i billetter til en mere intim social dining oplevelse i La Locandas vinkælder med eksklusiv vin til maden. 

Tilmeld dig her.

Middag i mørket

Spiser du også med øjnene? Udfordre dine sanser og spis en middag i fuldstændig mørke.

Lyt, smag og føl din mad når Duus Vinkjælder afholder deres mørklagte gourmetmiddag i deres historiske kælder.

Aftenens menu kan vi ikke løfte sløret for, da den holdes top-hemmelig og løbende udskiftes, så der er lagt i ovnen til en aften i overraskelsernes tegn når I gætter jer gennem retterne. 

Tilmeld dig her.

Cigar og treretters

De fleste ved nok, at hvidvin går til fisk og rødvin til de store bøffer, men hvordan vælger man den helt rigtige cigar til maden?

Kom med når La Locanda lægger deres skønne terrasse til en aften i cigarens tegn og det er en tre retters menu som de sjældent opleves.

Hver eneste servering følges nemlig ikke kun på vej af en nøje udvalgt vin, men også en helt særlig cigar der komplementerer maden på en unik måde.

Det er den vaskeægte cigar ekspert Jesper Petersen, der har udvalgt cigarer til aftenen, og han glæder sig til at dele sin viden med både garvede cigarrygere og nysgerrige novicer. 

Tilmeld dig her.

Tips til bæredygtig madlavning

Kom og fordyb dig i Nordjyllands skattekammer når Essens Gaarden inviterer indenfor i både køkken og køkkenhave for at kokkerer aftenens storslåede middag.

Få tips og tricks til en mere grøn og bæredygtig madlavning og udforsk mulighederne i både kød, fisk og selvfølgelig friske grøntsager.

Alle råvarer er lokale og enten fra Essens Gaardens egen  have eller de omkringliggende gårde.

Tilmeld dig her.

Nordjysk Madfestival gør det igen: Helt unikke madoplevelser i vente

Spis blandt vilde dyr

Det handler dog om at holde sig til.

Årets bogstaveligt talt vildeste arrangement, Middag i Zoo, er nemlig allerede totalt udsolgt.

Det heldige kan se frem til at nyde en storslået dag blandt vilde dyr med udsøgte serveringer tilberedt af Nordjyllands bedste kokke. 

Du finder link til hele billetsalget her.

Del artikel

Andre læser også