Blandt Aalborgs største: Nordjysk Diesel-Elektro garanterer markedets billigste serviceaftale

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Kvalitet og pris kan godt hænge sammen.

Det er Nordjysk Diesel-Elektro A/S – også kaldt Bosch Aalborg – på Hjulmagervej 38 bevis på.

Autoværkstedet, der er et af Aalborg største, har lanceret en helt ny serviceaftale.

Har du eksempelvis en Ford Mondeo og forventer at køre 20.000 km om året, kan du købe et 4-årigt abonnement til kun 128 kr pr. måned, som inkluderer serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter, og man beholder naturligvis fabriksgarantien.

Serviceaftalen kan købes af alle – og der menes virkelig ALLE.

Den kan tegnes uanset bilmærke, om bilen er ny eller af ældre dato eller om den har brug for et serviceeftersyn med det samme.

“Vi laver serviceaftaler til uhørt skarpe priser.

Kunderne gør en kongehandel,” fortæller Torben Hansen, direktør hos Nordjysk Diesel-Elektro.

Simpelt fortalt betyder det, at Nordjysk Diesel-Elektro for et lille månedligt beløb står inde for, at alt er som det skal være med din bil, og at fabriksgarantien samtidig opretholdes.

Besparelse på 40%

Nordjysk Diesel-Elektro har sænket prisen på den nye serviceaftale med 40% ift. markedsprisen og garanterer, at ingen på markedet er billigere med samme produkt – faktisk så sikre, at de har sat en prisgaranti.

Finder du mod forventning et billigere tilbud, annullerer Nordjysk Diesel-Elektro serviceaftalen helt uden beregning.

Denne ærlige tilgang til faget er gennemgående for hele forretningen, som udover at være kendt for ikke at have ventetid, også er kendt for deres personlige betjening og gode kundeservice.

Autoværkstedet har bl.a. indrettet et flot café-område, hvor du kan nyde en gratis kaffe eller sodavand, mens du venter på at én af de 20 dygtige mekanikere kigger på bilen.

Serviceaftalen i hovedtræk

Med serviceaftalen kender du dine faste udgifter på bilen på forhånd, og det er kun i tilfælde af ekstraordinære reparationer, at der kommer en merpris.

Nordjysk Diesel-Elektro A/S har også afdelingerne Ketner Aalborg, Ketner Viby, Ketner Holstebro og Ketner Herning, hvor serviceaftalerne naturligvis også kan tegnes på samme vilkår.

Serviceaftalen indeholder:

  • Serviceeftersyn i henhold til bilfabrikantens forskrifter og bilens serviceintervaller inklusiv arbejdsløn, motorolie og servicedele (eksempelvis olie-, luft- og brændstoftsfilter, tændrør mv.)
  • Stempel i bilens servicebog
  • Fabriksgaranti bevares
  • Gratis udskiftning af pære og viskerblade mellem serviceeftersyn (ekskl. reservedele) gælder ej Xenon og LED lys samt bilmodeller, hvor der kræves specialværktøj
  • Kontrol af bilens sikkerhedskomponenter såsom bremser, lys, styretøj, hjulophæng og støddæmpere m.fl.

Tilmeld dig serviceaftalen nemt og hurtigt her.

Vinderprojekt afsløres i denne uge: Kom til gratis rundvisning på Spritten

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Claus Rene Pedersen
Foto: Claus Rene Pedersen

Omdannelsen af den gamle spritfabrik på Spritten er i fuld gang, og området kommer i fremtiden til at blive et helt nyt byrum med fokus på kunst og kultur.

Det gamle stykke kulturarv, Aalborg Spritfabrikker, skal bevares men samtidig omdannes til Artcenter Spritten – et ambitiøst sted for moderne samtidskunst.

Og på torsdag, d. 21. november, offentliggøres det, hvem der vinder arkitektkonkurrencen for Artcenter Spritten i Aalborg.

I den anledning inviteres alle interesserede til rundvisning og præsentation af vinderprojektet – efter først-til-mølle-princippet.

“Vi glæder os rigtigt meget til at afsløre vinderprojektet.

Det bliver kulminationen af lang tids arbejde med at forløse ambitionerne om et nyt artcenter i samklang med de smukke fredede bygninger på Spritten Aalborg og det kommende spektakulære kunstværk af Tomás Saraceno, Cloud City Aalborg.

Jeg håber også at en masse borgere får lyst til at se præsentationen,” siger Peter Spøer, bestyrelsesformand for Ejendomsfonden Artcenter Spritten, i en pressemeddelelse.

Foto: Claus Rene Pedersen

Rundvisning og præsentation af vinderprojekt

Fra 13.30 til 14.30 er der mulighed for at komme på en rundvisning på ”Spritten”, og det kan du tilmelde dig til lige her.

Fra 15.00 til 17.00 er der så præsentation af vinderprojektet på KaffeFair, Strandvejen 19 i Aalborg, hvor du kan tilmelde dig lige her.

Til præsentationen vil der være mulighed for at høre om tankerne bag Spritten-projektet, borgmester Thomas Kastrup-Larsen vil byde velkommen og fortælle om Sprittens betydning for Aalborg – historisk og i fremtiden, og så vil man selvfølgelig få præsenteret vinderprojektet og høre vinderarkitekterne fortælle om deres visioner for Artcenter Spritten.

Programmet

Kl. 13.30 – 14.30: Rundvisning på Spritten. Mødestedet er porten ved CA Olesens Gade.
Kl. 15.00 – 17.00: Vinderprojektet afsløres på KaffeFair, Strandvejen 19, 9000 Aalborg.

Hvad: Rundvisning og præsentation af Artcenter Spritten
Hvor: Kaffefair og Spritten
Hvornår: Torsdag d. 21. november

Vild start: Over 5000 gæster besøgte Jul i Zoo i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

I fredags var der premiere på Jul i Zoo for første gang nogensinde i havens historie.

Det er i den grad noget, som har tiltrukket folks opmærksomhed, og allerede i den første åbningsweekend har flere tusind gæster oplevet den fantastiske julestemning i haven.

Aalborg Zoo melder om, at over gæsterne strømmede til fra fredag og weekenden igennem, hvor over 5000 besøgte dyrene omgivet af det nye julelys.

“Vi har forberedt Jul i Zoo i de sidste mange måneder og har glædet os enormt til at vise det frem, så det er naturligvis en stor glæde, at se så mange gæster og høre deres meget positive reaktioner,” siger Henrik Johansen, direktør i Zoo.

Lysvandring gennem haven

Når gæsterne træder indenfor i Zoo bydes de velkommen af en Bjørnemand i juleudgave og herefter begynder en stemningsfuld vandring gennem smukke lyslandskaber, der tager udgangspunkt i de egne dyrene kommer fra.

Ruten gennem Zoo er designet sådan, at lys og stemninger skifter og der hele tiden venter gæsterne nye overraskelser.

På vejen gennem haven går gæsterne blandt andet gennem en lystunnel, hvor de kan dele deres juleønsker på små røde hjerter. De kan opleve den grønlandske jul med spektakulært nordlys, og i den afrikanske landsby venter et festfyrværkeri af farver og lys.

For de mindste er det især Julemandens hytte, der vækker begejstring. Her kan man gå indenfor og møde Julemanden og hviske sine største ønsker i hans øre.

Udover de smukke lyslandskaber kan julegæster i Zoo også glæde sig til en lang række hyggelige juleaktiviteter, blandt andet workshops, korsang og luciaoptog. Og det er selvfølgelig ikke jul uden noget til ganen.

Rundt om i de hyggelige boder kan man nyde klassiske julegodter som gløgg, æbleskiver og vafler eller spændende specialiteter fra bl.a. Grønland og Afrika.

Ny juleattraktion

Det er første gang Aalborg Zoo satser så massivt på fejring af julen, og i Zoo håber de, at det i mange familier bliver en fast tradition at besøge Zoo i juletiden.

“Vi har længe haft ambitioner om at gøre noget særligt ud af julen og give gæsterne en helt ny og anderledes oplevelse af dyrene og haven, og nu kan vi endelig præsentere en unik juleoplevelse, som henvender sig til hele familien,” siger Henrik Johansen.

Med Jul i Zoo føjes en ny dimension til julefejringen i Aalborg, og gennem et stærkt samarbejde på tværs af byens interessenter, Aalborg City, Visit Aalborg, Aalborg Events og City Syd, er Aalborgs position og brand som Juleby nr. 1 blevet styrket.

Åbningstider Jul i Zoo
15.-30. november: Fredag – søndag kl. 16-21

1.-30. december: Alle dage kl. 16-21, dog undtaget 24. december

Trak mange turister til: The Tall Ships Races førte til 51 mio. kr. i turismeforbrug

Skrevet af: Redaktionen
Foto: The Tall Ships Races
Foto: The Tall Ships Races

The Tall Ships Races var en gigantisk begivenhed i Aalborg, der samlede flere hundredetusinder gæster på Havnefronten og i Aalborgs midtby.

De i alt 105.000 tilrejsende personer (de resterende 135.000 var lokale) brugte fortrinsvis de 51 millioner kr. på spisning, transport og shopping.

Det konkluderer en rapport fra VisitDenmark, der netop er offenliggjort.

Omkring halvdelen af turismeforbruget (25,6 millioner) blev lagt i Aalborgs restauranter og spisesteder.

Gav økonomisk afkast

Rapporten er udarbejdet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse blandt de besøgende gæster under sommerens store aalborgensiske begivenhed.

“Vi er glade for, at vi med denne rapport i hånden kan konkludere, at The Tall Ships Races ikke bare var en stor oplevelse for de mange mennesker, der havde nogle festlige dage i Aalborg, men at det også gav nogle oplevelsesøkonomiske afkast, der er til at tage og føle på,” fortæller borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Med udgangspunkt i spørgeskemaundersøgelsen, hvor deltagerne er blevet spurgt, om hvor mange dage de vil besøge The Tall Ships Races, har VisitDenmark kunnet beregne, hvor mange personer publikumstallet på 509.000 dækker over.

Mange tyskere, briter og nordmænd

De 240.000 personer besøgte i gennemsnit Aalborg og Nørresundby Havnefronter 2,1 gang.

Der var i blandt de 240.000 personer i alt 8.500 overnattende eventturister, hvor af de 32 procent var udenlandske turister. Der var især tyskere, briter og nordmænd, der brugte The Tall Ships Races som anledning til at besøge Aalborg.

“Selvom vejret betød noget for det samlede publikumstal, synes det ikke at have betydet noget i forhold til mængden af udenlandske besøgende, der svarer til, hvad vi havde håbet på.

Det er fortrinsvis aalborgenserne, der har valgt at blive hjemme i tørvejr på dagene med regn og blæst,” forklarer Aalborgs borgmester.

Aalborg skal igen være vært for The Tall Ships Races i 2022.

I forbindelse med værtskabet i 2022 vil resultaterne af rapporten blive brugt i arbejdet med at udnytte effekterne, Aalborg oplever i forbindelse med The Tall Ships Races.

“Det kunne være skønt, hvis vi kunne få endnu flere udenlandske turister til at lægge vejen forbi i 2022, og få de, der allerede kommer til at blive lidt længere, shoppe lidt mere og spise flere måltider på byens restauranter,” afslutter Thomas Kastrup-Larsen.