Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands største gaming event med nyhed: Gratis adgang for alle i Gigantium

Af Michael Qureshi

Om ganske få uger åbner Nordjyllands største e-sports event CoolshopGGW for tredje år i træk dørene i Gigantium.

Denne gang bliver det større og vildere end nogensinde lige i ånden af deres hovedsponsor Coolshop.

Og er arrangørerne klar med en nyhed, der nok skal blive taget godt imod blandt gaming-interesserede i både Aalborg og øvrige Nordjylland.

For sponsorater fra Sydbank og Cool East sikrer nemlig, at Nordjyllands største LAN event for første gang kan tilbyde dagsgæster fri adgang til at se de mange stande og aktiviteter på klos hold.

Så både fredag d. 24. januar, lørdag d. 25. januar og søndag d. 26. januar kan man komme gratis ind om dagen og opleve et stort udvalg af aktiviteter.

Fede pengepræmier

Udover de sædvanlige turneringer som CS:GO med pengepræmie på 50.000 kr., League of Legends, Fortnite m.fl. vil eventet have en af Skandinaviens største Tekken turneringer med deltagere fra hele Europa og en samlet præmiepulje på mere end 10.000,- kr.

Hos arrangørerne Lan Team Nord jubler man over, at man kan få endnu flere gæster i de tre dage, og samtidig er man meget tæt på at melde udsolgt på LAN-billetter.

Det giver de 1500 deltagere adgang til CoolshopGGW med computer og udstyr samt adgang til alle turneringer og konkurrencer.

“Vi har aldrig oplevet et billetsalg, der er gået så godt. Vi regner med at melde udsolgt på alt meget snart, og dermed bliver det vores største event nogensinde.

Vi er utrolig stolte over den kæmpe opbakning, vi mærker fra erhvervslivet og deltagere. Det giver os de bedste forudsætninger for at levere et vellykket event, hvor der igen er store præmier på spil,” forklarer Lasse Kjær, medarrangør, til MigogAalborg.

Nordjyllands største gaming event med nyhed: Gratis adgang for alle i Gigantium
Arkivfoto

Mange drømme er gået i opfyldelse

Han fortæller, at der er mange drømme gået i opfyldelse, siden man første gang rykkede i Gigantium.

“Vi sad 20 mand i en spejderhytte for tre år siden og drømte stort om at fylde Gigantium. Nu skal vi snart til at holde det største event nogensinde, og vi tør godt at love, at det bliver helt ekstraordinært,” forklarer Lasse Kjær.

For de mange dagsgæster vil der i messeområdet bl.a. være mulighed for at se 3D-printere i aktion, dyste i f.eks. FIFA, Tekken og Fortnite, prøve kræfter med racing simulatorer, gå på opdagelse i Virtual Reality eller besøge CoolshopGGW butikken, der vil køre særlige tilbud hele weekenden igennem.

Der vil også være rig mulighed for at møde en række af de største danske YouTube og Twitch stjerner – fredag kan du f.eks. få lov at rap battle mod Johnni Gade på scenen. Andre topnavne inden for gaming som MaXsa og Kregme kommer også.

Du kan læse mere om CoolshopGGW her

Hvad: Geeks Gone Wild
Hvor: Gigantium
Hvornår: 24-26 januar 2020

Del artikel

Andre læser også