Nordjyllands største brunch: Scheelsminde fylder adskillige boder med lækkerier

De sidste to dage i maj måned er i år afsat til Kristi Himmelfartsferien.
Her kan de fleste af os se frem til et par velfortjente fridage, der kan bruges på alt fra havearbejde, lange middagslure … eller måske en tur til en ekstraordinær brunchoplevelse i Aalborg.
I Kristi Himmelfartsferien skruer Scheelsminde nemlig igen op for deres massive brunch-game og inviterer til en ekstraordinær madoplevelse i de velkendte og idylliske rammer, der samtidigt er kendt for sit høje gastronomiske niveau.
Kristihimmelfartsdagene byder dog på alt andet end det klassiske bord; i stedet kan du gå på opdagelse i Scheelsmindes brunch med ingredienser fra det nordjyske forrådskammer.
Det særlige ved netop denne brunch er, at man som gæst får lov at bevæge sig rundt blandt de små boder, der serverer hver deres lækre retter.
Syv boder vil være repræsenteret:
- Salat af økologisk kylling fra Rokkedahl i Nibe med crudité af blegselleri og kapers
- Rillette af økologisk gris fra Rosenbeck i Dronninglund med saltet agurk og trøffelmayonnaise
- Scheelsminde egen røgede laks med urtemayonnaise og fennikel
- Lyssej fra aktionen på Hirtshals med timianmayonnaise samt sprøde urter fra haven
- Pil-selv-rejer fra de danske farvande
- Røget lam fra Vildmosen
Brunchen er inklusiv kaffe og te. I baren kan du købe:
Gå på opdagelse i nordjyske råvarer
Listen over brunchens lækkerier er lang, men det daglige samarbejde med lokale leverandører og producenter, der dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer, vil også skinne igennem i disse dage – forhåbentligt om kap med forårssolen.
Du kan blandt andet nyde smagen af økologisk kylling fra Rokkedahl i Nibe, dampede blåmuslinger fra Limfjorden og Scheelsmindes spegepølse med egen snaps og honning lavet i samarbejde med Slagter Holmberg.
Derudover gør Scheelsminde en ære ud af at udnytte hotellets grønne park, der også er oplagt til en hyggelig slentretur eller til dyrkning af eksempelvis krydderurter, mens laksen kommer fra egen rygeovn og honningen fra egne bier.
“Vi arbejder altid på at være kendt for kvalitet og gode, spændende produkter – og den historie vil vi gerne bygge videre på,” siger Danni Bühlmann fra Scheelsminde.
Smagsoplevelser for hele familien
Der bliver med andre ord tale om Nordjyllands største og mest udsøgte brunchoplevelse, der uden tvivl vil blive en ligeså stor succes som deres tidligere brunch– og kagebuffet, hvor pladserne blev revet væk på et splitsekund.
Scheelsminde lover store smagsoplevelser for hele familien og børn op til 12 år spiser selvfølgelig til halv pris.
Hvad: Nordjyllands største brunch
Hvor: Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg
Hvornår: Himmelfartsdag 30. maj og fredag 31. maj fra klokken 11.30 – 13.30
Pris pr. person: 249 kr. (børn op til 12 år halv pris)
Book dit bord lige her.