Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Foråret og de tocifrede temperaturer lurer i horisonten. Når solen skinner, så sker der også bare noget med os på det personlige plan.

Vi får blandt andet mere lyst til at gøre noget ved vores bolig. Vi får smag på at købe nyt og skabe nye skønne omgivelser omkring os.

Måske synes du, at det er på tide med en ny sofa at slænge dig på? Eller hvad med en lækker seng, så du får endnu bedre nattesøvn?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så bør du helt sikkert overveje at kigge ud til Nordjyllands største bolighus i denne uge.

I hele uge 13 kører Erling Christensen Møbler nemlig 15 % rabat på alle varer (omfatter ikke i forvejen nedsatte varer, EC-priser, gavekort og Cane-Line).

Det gælder både i selve bolighuset Erling Christensen Møbler ved Sindal en køretur på omkring 40 minutter fra Aalborg. Eller du kan faktisk bestille i ro og mag hjemme fra sofaen på deres webshop.

Men der er faktisk ret mange gode grunde til at starte bilen og tage et hyggeligt tur til Sindal.

For det hele intensiveres i dagene 29., 30. og 31. marts, hvor der er lækker mad, fede konkurrencer og muligheden for at gøre et ekstraordinært godt kup.

Her kan du ikke blot se og røre ved de mange fristelser i det 10.000 kvadratmeter store bolighus, men også tage del i et arrangement, du sent vil glemme.

“Vores Åbent Hus kommer til at handle om meget andet end “bare” møbler og indretning.

Det er vores måde at sætte fokus på den fysiske butik, og derfor vil vi gerne give folk en helt særlig oplevelse,” fortæller Erling Christensen til MigogAalborg.

Gode tilbud hele ugen

Bolighusets tilbud blev skudt i gang mandag d. 25. marts, men i weekenden d. 29., 30. og 31. marts bliver der skruet helt op for det store ”show”.

Her kan du både opleve Live musik, lækre forfriskninger i form af alt fra kartoffelsalat til smørrebrød, vilde konkurrencer – og muligheden for en snak med repræsentanter fra flere af bolighusets leverandører.

Om lørdagen får Erling Christensen også helt eksklusivt besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, der vil vise, hvordan man maler det kendte porcelæn.

“Med vores leverandører i huset får folk mulighed for at komme tættere på nogle af de største møbelproducenter i verden og få en god, faglig snak – der jo samtidigt kan kombineres med, at man gør et kup,” siger Erling Christensen.

Få en bedre søvn

At vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, er nok ikke en nyhed for nogen.

Men mange glemmer derimod at prioritere kvaliteten af søvnen.

Nu er det heller ikke fordi, at vi vil opfordre til en middagslur, når du er til Åbent Hus hos Erling Christensen – men det kan måske være fristende.

Bolighuset råder nemlig over en af Danmarks’s største sengeafdelinger, der er førende inden for de mest populære brands som Auping, Tempur, Wonderland, Dunlopillo, Nordfjord, Lama, Jensen mm.

Derudover kan Erling Christensen også bryste sig af at have Danmarks største Auping-studie, som tæller mere end 25 dobbeltsenge med alle madrasser i alle hårdheder.

Under Åbent Hus kan du netop møde nogle af landets førende sengeleverandører, som gerne råder dig til, hvordan du får en bedre nattesøvn – og i hvilken slags seng, den kan blive allerbedst.

Vælger du at “overgive dig til søvnen” i disse dage, er der selvfølgelig også 15% at spare i hele afdelingen.

Vind 10.000 kr. og legetøj til børn

Nøgleordet for weekenden skal dog ikke udelukkende findes i møbel- og interiørbrands, men i hele den stemning, der lægger sig over Åbent Hus.

Det er nogle hyggelige dage både for kunder og ansatte.

“Vores Åbent Hus er arrangeret ud fra, at det skal være helt nede på jorden og ganske uformelt. Vi har mange gæster, der kommer igen, dels grundet de gode tilbud, men også for at nyde den gode stemning,” forklarer Erling videre.

Man kan også sagtens tage hele familien afsted. Der er masser af underholdning for børnene i løbet af weekenden.

De kan nemlig komme på safari-jagt:

Efter at savannens dyr ved et uheld er sluppet løs i bolighuset, skal børnene finde dem i alle bolighusets afkroge.

Der bliver trukket lod blandt de bedste jægere om et valgfrit legetøjssæt med alt tilbehør fra Flexa Popsicle til en værdi af op til 2.494 kr.

Imens kan mor og far deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 10.000 kr., der kan benyttes i alle bolighusets syv afdelinger.

Der bliver med andre ord noget for alle.

“Folk skal bare føle sig hjemme og have nogle dejlige dage,” slutter Erling.

Du kan se et udvalg af Erling Christensen Møblers store sortiment lige her.

Fra alle os til alle jer: Oplev stor Disney-koncert på Skråen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er typer, der ikke vil høre et ord om jul, før vi rammer d. 1. december.

Og så er der os andre, som slet ikke kan vente.

Denne artikel er dedikeret til de sidstnævnte: Vi kan nemlig afsløre, at der i den grad bliver noget at glæde sig til i år.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Aalborg d. 7. december – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

Luftens Helte garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse, når de til lyden af barndommens nostalgi spiller op til fest med velkendte og elskede sange fra alle vores favorit-tegnefilm.

Det er vel i forvejen heller ikke rigtig jul, før du har siddet klistret til Disney’s Juleshow – men du kan jo ligeså godt få lagt en god bund inden.

Aftenen fyldes med sange fra klassiske tegnefilm som Junglebogen og Aristocats, 90’ernes storfavoritter som Løvernes Konge, Herkules og Tarzan samt de mest julede Disneysange og de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte lover 100 % garanti for fest, julestemning og magi, når de om kun 175 dage indtager scenen på Skråen.

… og vi kan slet ikke vente!

Hvad: Luftens Heltes Julekoncert
Hvornår: 7. december 2019
Hvor: 
Skråen, Aalborg

Billetterne koster 215 kr. og kan købes lige her.

Sankt Hans i næste weekend: Her er de bedste bålfester

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

På næste søndag skal der traditionen tro sendes hekse af sted til Bloksbjerg.

Midsommeren fejres med nogle hyggelige arrangementer rundt omkring i Aalborg, hvor der gøres noget ud af at skabe nogle gode rammer for bålfesten.

Vi har samlet de bedste her:

Musikkens Hus

Hvis du ikke før har fejret midsommeren i hjertet af Aalborg, så må det være på tide.

Traditionen med sankthansbål foran den arkitektoniske perle på Havnefronten, er blevet et kæmpe trækplaster de sidste par år – og i år bliver ingen undtagelse.

Aftenen starter i koncertsalen, hvor Ida Corr sætter tonen i samspil med to nordjyske pigekor. Herefter går turen ud på pladsen foran, hvor et endnu ikke offentliggjort navn vil spille, mens snobrødene bages med udsigt til bål på fjorden.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Musikkens Hus her

Fra kl. 19.

Aalborg Zoo

Hvis man vil være sikker på en god og stemningfuld aften for både store og små, så er arrangementet i Aalborg Zoo en sikker vinder.

Igen i år tændes der bål på savannen, hvor Julie Bertelsen står for årets båltale.

Der vil være reduceret billetpris i aftenens anledning, hvor voksne fra kl. 16 kan komme ind for 90 kr., mens børn koster 60. Du kan altså sagtens kombinere bålfesten med et par underholdende runder i haven.

Du kan for eksempel nå at hilse på de helt nye tigerunger. 

Foto: Aalborg Zoo

Du kan læse mere om Sankt Hans i Aalborg Zoo her

Fra kl. 17.30.

Lindholm Høje

Vil du være omgivet af ældgammel historie, imens du nyder en stolt tradition fra fordums tid, så skal turen gå til Lindholm Høje.

Her kan du nyde en smuk sommeraften i selskab med kammerkoret Coro Misto.

Båltalen holdes i år af rådmand Hans Henrik Henriksen, fra By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune.

Arrangementet er gratis, men hvis du vil opgradere oplevelsen, kan du fra kl. 18 besøge Café Lindholm, der byder på en særlig tre-retters Sankt Hans menu. Læs mere om dét her.

Husk også, at hvis du i stedet er sulten efter lidt historiefortælling, så kan du dykke ned i både vikingetid og oldtid indenfor på Lindholm Høje Museet, hvor der er fri entré fra kl. 17.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Lindholm Høje her

Fra kl. 20.30.

Mølleparken

Endnu en genganger på sankthansbålet, er når Lions Club indbyder til en hyggelig Sankt Hans aften i hele Aalborgs Møllepark, hvor du på plænen ved skulpturen Noahs Ark, kan nyde en aften med picnic, underholdning og (selvfølgelig) – et bål.

A Minor Blues Band står endnu engang for swingende blues.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Mølleparken her.

Fra kl. 18. 

Sankt Hans fest i Østre Anlæg

I Østre Anlæg har man valgt at fejre midsommeren med et hyggelig børneloppemarked, der starter fra kl. 16. Der vil desuden være mulighed for ansigtsmaling, hoppepude og snobrød.

Kl. 18 holder Skt. Markus Kirke Åbent Tårn, hvor alle er velkomne til at nyde udsigten.

Herefter tændes bålet, hvor rådmand Mai-Britt Iversen holder årets båltale.

Der vil kunne købes sodavand, øl, vin, kaffe, the, kage, pølser, slush ice og popcorn.

Fra kl. 20.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Østre Anlæg her.

Sankt Hans fest ved Margrethekirken

I tæt samarbejde med Blårævene og FDF er det en glæde at byde hjertelig velkommen til en hyggelig Sankt Hans fest med snobrød, pandekager og popcorn i skovbrynet bag Margrethekirken.

Årets båltaler er Flemming Møller Mortensen, og der vil være masser af børneaktiviteter, bålfest og fællessang.

Hele aftenen kan der købes pølser, øl og sodavand.

Fra kl. 20. 

Du kan læse mere om Sankt Hans ved Margrethekirken her.

Få sommerlæsningen i hus: Hovedbiblioteket holder kæmpe bogsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For mange er sommeren den tid på året, hvor man tager sig tid til fordybelse i en god, gammeldags bog.

Hvis man er meget flittig med læsningen, så kan det selvfølgelig blive en bekostelig affære – medmindre du selvfølgelig lægger vejen forbi Aalborg Hovedbibliotek, der d. 25. juni endnu engang afholder bogsalg på adressen i Rendsburggade.

Denne tirsdag sælger biblioteket ud af sine kasserede materialer, der blandt andet består af romaner, krimier og børnelitteratur.

Du kan også være heldig at finde musik – både LP’er (klassisk musik), CD’er og bokssæt.

Normalt er der kø langt ud i Nørregade, så kom i god tid.

Noget for enhver bogorm

For at holde bibliotekernes samlinger aktuelle og indbydende, bliver uaktuelle og slidte bøger og tidsskrifter løbende kasseret.

Det kan også være materialer, som bibliotekerne har for mange af i forhold til efterspørgslen.

Der vil altså være gode muligheder for at sikre sig en masse skatte, uanset hvad du måtte mangle hjemme i bogreolen – eller i strandtasken.

Hvad: Bogsalg på Hovedbiblioteket
Hvor: Rendsburggade 2, 9000 Aalborg
Hvornår: 25. juni, 10-17

Bemærk, at der kun kan betales med kontanter eller MobilePay.