ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Af Stine Kjølby Christensen

Foråret og de tocifrede temperaturer lurer i horisonten. Når solen skinner, så sker der også bare noget med os på det personlige plan.

Vi får blandt andet mere lyst til at gøre noget ved vores bolig. Vi får smag på at købe nyt og skabe nye skønne omgivelser omkring os.

Måske synes du, at det er på tide med en ny sofa at slænge dig på? Eller hvad med en lækker seng, så du får endnu bedre nattesøvn?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så bør du helt sikkert overveje at kigge ud til Nordjyllands største bolighus i denne uge.

Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

I hele uge 13 kører Erling Christensen Møbler nemlig 15 % rabat på alle varer (omfatter ikke i forvejen nedsatte varer, EC-priser, gavekort og Cane-Line).

Det gælder både i selve bolighuset Erling Christensen Møbler ved Sindal en køretur på omkring 40 minutter fra Aalborg. Eller du kan faktisk bestille i ro og mag hjemme fra sofaen på deres webshop.

Men der er faktisk ret mange gode grunde til at starte bilen og tage et hyggeligt tur til Sindal.

For det hele intensiveres i dagene 29., 30. og 31. marts, hvor der er lækker mad, fede konkurrencer og muligheden for at gøre et ekstraordinært godt kup.

Her kan du ikke blot se og røre ved de mange fristelser i det 10.000 kvadratmeter store bolighus, men også tage del i et arrangement, du sent vil glemme.

“Vores Åbent Hus kommer til at handle om meget andet end “bare” møbler og indretning.

Det er vores måde at sætte fokus på den fysiske butik, og derfor vil vi gerne give folk en helt særlig oplevelse,” fortæller Erling Christensen til MigogAalborg.

Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Gode tilbud hele ugen

Bolighusets tilbud blev skudt i gang mandag d. 25. marts, men i weekenden d. 29., 30. og 31. marts bliver der skruet helt op for det store ”show”.

Her kan du både opleve Live musik, lækre forfriskninger i form af alt fra kartoffelsalat til smørrebrød, vilde konkurrencer – og muligheden for en snak med repræsentanter fra flere af bolighusets leverandører.

Om lørdagen får Erling Christensen også helt eksklusivt besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, der vil vise, hvordan man maler det kendte porcelæn.

“Med vores leverandører i huset får folk mulighed for at komme tættere på nogle af de største møbelproducenter i verden og få en god, faglig snak – der jo samtidigt kan kombineres med, at man gør et kup,” siger Erling Christensen.

Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Få en bedre søvn

At vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, er nok ikke en nyhed for nogen.

Men mange glemmer derimod at prioritere kvaliteten af søvnen.

Nu er det heller ikke fordi, at vi vil opfordre til en middagslur, når du er til Åbent Hus hos Erling Christensen – men det kan måske være fristende.

Bolighuset råder nemlig over en af Danmarks’s største sengeafdelinger, der er førende inden for de mest populære brands som Auping, Tempur, Wonderland, Dunlopillo, Nordfjord, Lama, Jensen mm.

Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Derudover kan Erling Christensen også bryste sig af at have Danmarks største Auping-studie, som tæller mere end 25 dobbeltsenge med alle madrasser i alle hårdheder.

Under Åbent Hus kan du netop møde nogle af landets førende sengeleverandører, som gerne råder dig til, hvordan du får en bedre nattesøvn – og i hvilken slags seng, den kan blive allerbedst.

Vælger du at “overgive dig til søvnen” i disse dage, er der selvfølgelig også 15% at spare i hele afdelingen.

Vind 10.000 kr. og legetøj til børn

Nøgleordet for weekenden skal dog ikke udelukkende findes i møbel- og interiørbrands, men i hele den stemning, der lægger sig over Åbent Hus.

Det er nogle hyggelige dage både for kunder og ansatte.

“Vores Åbent Hus er arrangeret ud fra, at det skal være helt nede på jorden og ganske uformelt. Vi har mange gæster, der kommer igen, dels grundet de gode tilbud, men også for at nyde den gode stemning,” forklarer Erling videre.

Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Man kan også sagtens tage hele familien afsted. Der er masser af underholdning for børnene i løbet af weekenden.

De kan nemlig komme på safari-jagt:

Efter at savannens dyr ved et uheld er sluppet løs i bolighuset, skal børnene finde dem i alle bolighusets afkroge.

Der bliver trukket lod blandt de bedste jægere om et valgfrit legetøjssæt med alt tilbehør fra Flexa Popsicle til en værdi af op til 2.494 kr.

Imens kan mor og far deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 10.000 kr., der kan benyttes i alle bolighusets syv afdelinger.

Der bliver med andre ord noget for alle.

“Folk skal bare føle sig hjemme og have nogle dejlige dage,” slutter Erling.

Du kan se et udvalg af Erling Christensen Møblers store sortiment lige her.

Del artikel

Andre læser også