Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Foråret og de tocifrede temperaturer lurer i horisonten. Når solen skinner, så sker der også bare noget med os på det personlige plan.

Vi får blandt andet mere lyst til at gøre noget ved vores bolig. Vi får smag på at købe nyt og skabe nye skønne omgivelser omkring os.

Måske synes du, at det er på tide med en ny sofa at slænge dig på? Eller hvad med en lækker seng, så du får endnu bedre nattesøvn?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så bør du helt sikkert overveje at kigge ud til Nordjyllands største bolighus i denne uge.

I hele uge 13 kører Erling Christensen Møbler nemlig 15 % rabat på alle varer (omfatter ikke i forvejen nedsatte varer, EC-priser, gavekort og Cane-Line).

Det gælder både i selve bolighuset Erling Christensen Møbler ved Sindal en køretur på omkring 40 minutter fra Aalborg. Eller du kan faktisk bestille i ro og mag hjemme fra sofaen på deres webshop.

Men der er faktisk ret mange gode grunde til at starte bilen og tage et hyggeligt tur til Sindal.

For det hele intensiveres i dagene 29., 30. og 31. marts, hvor der er lækker mad, fede konkurrencer og muligheden for at gøre et ekstraordinært godt kup.

Her kan du ikke blot se og røre ved de mange fristelser i det 10.000 kvadratmeter store bolighus, men også tage del i et arrangement, du sent vil glemme.

“Vores Åbent Hus kommer til at handle om meget andet end “bare” møbler og indretning.

Det er vores måde at sætte fokus på den fysiske butik, og derfor vil vi gerne give folk en helt særlig oplevelse,” fortæller Erling Christensen til MigogAalborg.

Gode tilbud hele ugen

Bolighusets tilbud blev skudt i gang mandag d. 25. marts, men i weekenden d. 29., 30. og 31. marts bliver der skruet helt op for det store ”show”.

Her kan du både opleve Live musik, lækre forfriskninger i form af alt fra kartoffelsalat til smørrebrød, vilde konkurrencer – og muligheden for en snak med repræsentanter fra flere af bolighusets leverandører.

Om lørdagen får Erling Christensen også helt eksklusivt besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, der vil vise, hvordan man maler det kendte porcelæn.

“Med vores leverandører i huset får folk mulighed for at komme tættere på nogle af de største møbelproducenter i verden og få en god, faglig snak – der jo samtidigt kan kombineres med, at man gør et kup,” siger Erling Christensen.

Få en bedre søvn

At vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, er nok ikke en nyhed for nogen.

Men mange glemmer derimod at prioritere kvaliteten af søvnen.

Nu er det heller ikke fordi, at vi vil opfordre til en middagslur, når du er til Åbent Hus hos Erling Christensen – men det kan måske være fristende.

Bolighuset råder nemlig over en af Danmarks’s største sengeafdelinger, der er førende inden for de mest populære brands som Auping, Tempur, Wonderland, Dunlopillo, Nordfjord, Lama, Jensen mm.

Derudover kan Erling Christensen også bryste sig af at have Danmarks største Auping-studie, som tæller mere end 25 dobbeltsenge med alle madrasser i alle hårdheder.

Under Åbent Hus kan du netop møde nogle af landets førende sengeleverandører, som gerne råder dig til, hvordan du får en bedre nattesøvn – og i hvilken slags seng, den kan blive allerbedst.

Vælger du at “overgive dig til søvnen” i disse dage, er der selvfølgelig også 15% at spare i hele afdelingen.

Vind 10.000 kr. og legetøj til børn

Nøgleordet for weekenden skal dog ikke udelukkende findes i møbel- og interiørbrands, men i hele den stemning, der lægger sig over Åbent Hus.

Det er nogle hyggelige dage både for kunder og ansatte.

“Vores Åbent Hus er arrangeret ud fra, at det skal være helt nede på jorden og ganske uformelt. Vi har mange gæster, der kommer igen, dels grundet de gode tilbud, men også for at nyde den gode stemning,” forklarer Erling videre.

Man kan også sagtens tage hele familien afsted. Der er masser af underholdning for børnene i løbet af weekenden.

De kan nemlig komme på safari-jagt:

Efter at savannens dyr ved et uheld er sluppet løs i bolighuset, skal børnene finde dem i alle bolighusets afkroge.

Der bliver trukket lod blandt de bedste jægere om et valgfrit legetøjssæt med alt tilbehør fra Flexa Popsicle til en værdi af op til 2.494 kr.

Imens kan mor og far deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 10.000 kr., der kan benyttes i alle bolighusets syv afdelinger.

Der bliver med andre ord noget for alle.

“Folk skal bare føle sig hjemme og have nogle dejlige dage,” slutter Erling.

Du kan se et udvalg af Erling Christensen Møblers store sortiment lige her.

Nye regler i danske lufthavne: Du skal bære mundbind i Aalborg Lufthavn

Skrevet af: Michael Qureshi

Selv om Corona-virussen stort set lukkede Danmark ned, så ser man stadig ikke særligt mange danskere bære mundbind som i mange andre lande.

Men nu skal man vænne sig til at bære mundbind, hvis man opholder sig i en dansk lufthavn. Det står i nye retningslinjer fra myndighederne, som den danske luftfartsbranche har offentliggjort.

De skal implementeres seneste 15. juni i bl.a Aalborg Lufthavn.

Passagerer skal bære mundbind, fra de går ind i lufthavnen, mens de sidder i flyet, og til de forlader lufthavnsterminalen på destinationen.

Dermed følger den danske luftfartsbranche de internationale de nye anbefalinger fra den europæiske luftfartsmyndighed, Easa.

Kun personale og passagerer må opholde sig i lufthavne

Fremover må kun personale og passagerer desuden opholde sig i lufthavnsterminaler, så man skal vente uden for, hvis man skal hente en rejsende.

Har man ikke mundbind på, får man ikke lov til at komme ombord på flyet.

“Luftfarten er international, så det er helt nødvendigt med internationalt gældende retningslinjer. Vi er meget tilfredse med, at der nu er enighed om enkle og pragmatiske regler, som kan skabe en tryg rejse for passagererne,” siger Michael Svane fra Dansk Luftfart ifølge TV 2.

I går kunne vi fortælle, at Aalborg Lufthavn bliver hårdt ramt på udenrigstrafikken over sommeren grundet regeringens forlængede rejsevejledninger. KLM genåbner dog en populær rute meget snart – det kan du læse mere om her

Må vente lidt endnu: Problemer udsætter åbning af Aalborg Havnebad

Skrevet af: Redaktionen
Havnebadet
Havnebadet

Stærk strøm og dårlig sigtbarhed gør det umuligt for dykkere, at lave de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Aalborg Kommune kunne i går melde en åbningsdato ud på Aalborg Havnebad, der hed fredag den 5. juni, men efter at erhvervsdykkere i to dage har kæmpet forgæves mod forholdene i vandet, er åbningsdagen nu udskudt til næste uge.

Regner med åbning i næste uge

Bademester Sevastianos Prenta fortæller:

“De net der omgiver havnebadet skal tjekkes efter, inden vi lader folk bruge anlægget. Vi afventer roligere vande og dykkerne udfører arbejdet hurtigst muligt.

Vi regner stærkt med at kunne åbne Aalborg Havnebad i uge 24,” lyder det fra bademesteren.

Vestre Fjordpark genåbner med vand stadig efter planen i morgen Grundlovsdag, mens Nibe Fjordbad åbner for publikum lørdag d. 20. juni.

Kan skabe yderligere kø: Mere vejarbejde ved centralt knudepunkt i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er ikke let for dem, der skal krydse Limfjorden i bil i myldretrafikken.

Et større arbejde på Limfjordsbroen har reduceret fra to til et spor i hver retning, og det skaber allerede en del kødannelse i hverdagene.

Men nu igangsættes endnu et vejarbejde på Vesterbro lige før Limfjordsbroen. Det meddeler Aalborg Kommune torsdag eftermiddag.

Søndag den 7. juni går de nemlig i gang med en række komplicerede ledningsarbejder i krydset Vesterbro / Borgergade, i forbindelse med arbejdet til den kommende Plusbus.

Er færdige i august

Arbejdet sker samtidigt med renoveringen af Limfjordsbroen. Aalborg Kommune forventer at være færdige i krydset midt i august. Det vil så være nogenlunde på samme tid, som arbejdet med Limfjordsbroen også er planlagt til at være færdigt.

Man pointerer dog, at de trafikale forhold på Vesterbro ikke ændrer sig væsentligt sammenlignet med i dag.

Der vil dog være spærret for trafik fra Vesterbro til Borgergade, i både østlig og vestlig retning.

På den måde optimeres trafikafviklingen på Vesterbro.

For nordgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Toldbodgade og Vesterå.

For sydgående trafik vil der være adgang til Borgergade via Gammel Strandvej, Strandvejen og Badehusvej.

Trafikforholdene justeres i takt med opgravningsarbejdet i krydset.

Her skal du være opmærksom

Borgergade
Fra den 7. juni arbejder Aalborg Kommune i Borgergade, på den korte strækning fra Kattesundet til Vesterbro. Mens de arbejder, vil der være adgang til Kattesundet via Vesterå. Vær opmærksom på, at de også arbejder i den sydlige del af Vesterå.

Ved Stranden
Der arbejdes fortsat i Ved Stranden mellem Vesterå og Jomfru Ane Gade.

Aalborg Kommune skriver;

“Det er omfattende projekter, som finder sted i et kritisk og snævert område i byen, men mange ting bliver fixet på én gang – nu vi er i jorden og har spærret af.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed – vi åbner op så hurtigt det kan lade sig gøre.”