Nordjyllands største bolighus: Erling Christensen Møbler holder forårs-udsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Foråret og de tocifrede temperaturer lurer i horisonten. Når solen skinner, så sker der også bare noget med os på det personlige plan.

Vi får blandt andet mere lyst til at gøre noget ved vores bolig. Vi får smag på at købe nyt og skabe nye skønne omgivelser omkring os.

Måske synes du, at det er på tide med en ny sofa at slænge dig på? Eller hvad med en lækker seng, så du får endnu bedre nattesøvn?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så bør du helt sikkert overveje at kigge ud til Nordjyllands største bolighus i denne uge.

I hele uge 13 kører Erling Christensen Møbler nemlig 15 % rabat på alle varer (omfatter ikke i forvejen nedsatte varer, EC-priser, gavekort og Cane-Line).

Det gælder både i selve bolighuset Erling Christensen Møbler ved Sindal en køretur på omkring 40 minutter fra Aalborg. Eller du kan faktisk bestille i ro og mag hjemme fra sofaen på deres webshop.

Men der er faktisk ret mange gode grunde til at starte bilen og tage et hyggeligt tur til Sindal.

For det hele intensiveres i dagene 29., 30. og 31. marts, hvor der er lækker mad, fede konkurrencer og muligheden for at gøre et ekstraordinært godt kup.

Her kan du ikke blot se og røre ved de mange fristelser i det 10.000 kvadratmeter store bolighus, men også tage del i et arrangement, du sent vil glemme.

“Vores Åbent Hus kommer til at handle om meget andet end “bare” møbler og indretning.

Det er vores måde at sætte fokus på den fysiske butik, og derfor vil vi gerne give folk en helt særlig oplevelse,” fortæller Erling Christensen til MigogAalborg.

Gode tilbud hele ugen

Bolighusets tilbud blev skudt i gang mandag d. 25. marts, men i weekenden d. 29., 30. og 31. marts bliver der skruet helt op for det store ”show”.

Her kan du både opleve Live musik, lækre forfriskninger i form af alt fra kartoffelsalat til smørrebrød, vilde konkurrencer – og muligheden for en snak med repræsentanter fra flere af bolighusets leverandører.

Om lørdagen får Erling Christensen også helt eksklusivt besøg af en porcelænsmaler fra Royal Copenhagen, der vil vise, hvordan man maler det kendte porcelæn.

“Med vores leverandører i huset får folk mulighed for at komme tættere på nogle af de største møbelproducenter i verden og få en god, faglig snak – der jo samtidigt kan kombineres med, at man gør et kup,” siger Erling Christensen.

Få en bedre søvn

At vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, er nok ikke en nyhed for nogen.

Men mange glemmer derimod at prioritere kvaliteten af søvnen.

Nu er det heller ikke fordi, at vi vil opfordre til en middagslur, når du er til Åbent Hus hos Erling Christensen – men det kan måske være fristende.

Bolighuset råder nemlig over en af Danmarks’s største sengeafdelinger, der er førende inden for de mest populære brands som Auping, Tempur, Wonderland, Dunlopillo, Nordfjord, Lama, Jensen mm.

Derudover kan Erling Christensen også bryste sig af at have Danmarks største Auping-studie, som tæller mere end 25 dobbeltsenge med alle madrasser i alle hårdheder.

Under Åbent Hus kan du netop møde nogle af landets førende sengeleverandører, som gerne råder dig til, hvordan du får en bedre nattesøvn – og i hvilken slags seng, den kan blive allerbedst.

Vælger du at “overgive dig til søvnen” i disse dage, er der selvfølgelig også 15% at spare i hele afdelingen.

Vind 10.000 kr. og legetøj til børn

Nøgleordet for weekenden skal dog ikke udelukkende findes i møbel- og interiørbrands, men i hele den stemning, der lægger sig over Åbent Hus.

Det er nogle hyggelige dage både for kunder og ansatte.

“Vores Åbent Hus er arrangeret ud fra, at det skal være helt nede på jorden og ganske uformelt. Vi har mange gæster, der kommer igen, dels grundet de gode tilbud, men også for at nyde den gode stemning,” forklarer Erling videre.

Man kan også sagtens tage hele familien afsted. Der er masser af underholdning for børnene i løbet af weekenden.

De kan nemlig komme på safari-jagt:

Efter at savannens dyr ved et uheld er sluppet løs i bolighuset, skal børnene finde dem i alle bolighusets afkroge.

Der bliver trukket lod blandt de bedste jægere om et valgfrit legetøjssæt med alt tilbehør fra Flexa Popsicle til en værdi af op til 2.494 kr.

Imens kan mor og far deltage i konkurrencen om et gavekort på hele 10.000 kr., der kan benyttes i alle bolighusets syv afdelinger.

Der bliver med andre ord noget for alle.

“Folk skal bare føle sig hjemme og have nogle dejlige dage,” slutter Erling.

Du kan se et udvalg af Erling Christensen Møblers store sortiment lige her.

Kendt fra Vikings: Mød verdensstjernen Alex Høgh i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De fleste kender ham i rollen som Ivar the Boneless, der er blandt hovedpersonerne i HBO’s seerfavorit Vikings.

Det var tilbage i 2016, at Alex Høgh Andersen kunne skrive rollen som den magtssyge og ondskabsfulde Ivar, søn af Ragnar Lothbrok, på sit CV – og siden er hans popularitet eksploderet.

I dag har Alex intet mindre end 1,3 mio. følgere på sin Instagram-profil, hvor hans følgere kan like alt fra selfies (… of course) til bagom Vikings til hans job som Canon Nordic Photographer – og ikke mindst hans titel som frivillig ambassadør for Ungdommens Røde Kors.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg havde et sublimt møde med @ungdommensroedekors igår og jeg er så drøn begejstret for alle de fede projekter vi kommer til at lave i 2019. Jeg er utroligt beæret over at være en del af en så fantastisk (og vigtig) organisation, drevet af de sejeste og mest hårdtarbejdende ildsjæle. HUSK: Du kan også blive en del af teamet! Læs mere om at blive frivillig på URK.dk ➕ —————————— Had an amazing meeting with @ungdommensroedekors Yesterday. So stoked about all the great stuff we’re gonna do in 2019. I’m incredible humbled and proud to be a part of this phenomenal organisation run by even greater enthusiasts. Remember to check out all their projects and how to become an volunteer on the Red Cross Youth websites in your respective countries. ➕

Et opslag delt af Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) den

Fokus på frivillighed

Sidstnævnte har allerede taget ham igennem flere projekter for at støtte og hjælpe børn mod et bedre liv. Næste projekt i rækken er et såkaldt Talk i Folkekirkens Hus – i Aalborg – d. 26. april fra 17.30-19.

Her vil den travle viking kigge forbi Nordens Paris og snakke om alt fra karriere til dét at være frivillig i organisationen.

Det er heller ikke første gang, at verdensstjernen kigger forbi Nordjylland. I 2013 var han en del af castet til julekalenderen, Tvillingerne og Julemanden, der foregik i og omkring Aalborg. 

Brænder du inde med et spørgsmål, som du bare må stille Alex, eller er du blot interesseret i at høre om, hvordan det er at være verdensstjerne, som er det bare om at møde op.

Umiddelbart en ret unik mulighed for at komme tæt på én af verdens hotteste (navne…) i øjeblikket.

”I Ungdommens Røde Kors Aalborg har vi fokus på at bidrage til et godt fællesskab for børn og unge, som ønsker ekstra støtte i deres hverdag.

Vi har inviteret Alex Høgh Andersen, vores ambassadør, til en snak om frivillighed, selvstændighed, drømme og karriere, som vi håber, vil inspirere flere unge i lokalområdet, så vi kan tilbyde endnu flere aktiviteter til børnene,” fortæller event-ansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, Kristine Holm.

Gratis for alle

Alex vil blandt andet komme ind på, hvordan man kan bruge de sociale medier til et bedre formål end blot at promovere sig selv og det glansbillede, vi ofte støder på.

Og det er ellers ikke umiddelbart en nødvendighed for hr. Høgh, hvis ansigt i snit kan høste omkring 300.000 likes – men det vidner vel bare om, at den 24-årige skuespiller er meget mere end “bare” et pretty face.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Shot by @mortenordstrom ✌🏼Check his page out. It’s a beautiful digital love letter to Copenhagen.

Et opslag delt af Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) den

Talken med Alex Høgh Andersen er for alle, som er interesseret, hvad end man er frivillig, overvejer at blive det, eller blot er stor fan af den autentiske Viking.

Arrangementet er gratis.

Hvad: Talk med Alex Høgh
Hvor: Folkekirkens Hus
Hvornår: 26. april, 17.30-19

Læs mere her.

Lyden er helt exceptionel: Oplev den nye Avengers i Level 7

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På onsdag, den 24. april, er der verdenspremiere på den længe ventede superheltefilm, Avengers: Endgame.

Filmen er den fjerde i rækken af de populære Avengers-film og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America.

Da billetterne blev sat til salg, slog filmen rekorden for flest solgte billetter på en enkelt dag ved et forsalg i Danmark med hele 47.000 solgte billetter, og kino.dk’s servere var pressede til det yderste det meste af dagen.

Filmen kan selvfølgelig også ses her i Aalborg – i enten Kennedy Arkaden eller i City Syd.

Den ultimative lydoplevelse

Men når det nu er sidste gang, at man kan komme i selskab med de populære superhelte, kan man da lige så godt gå all in på biografoplevelsen?

Det har du hvert fald muligheden for mandag den 29. april, når Nordisk Film Biografer City Syd viser Avengers: Endgame i Level 7.

En normal biograffilm bliver vist i lydniveau 5, men i Level 7 bliver alle sanser kørt op i højeste gear.

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om Level 7, og vi tør godt love, at der venter en helt speciel oplevelse.

Man kan på egen krop mærke hvad biografens 4-vejs højtalere kan, når man kombinerer den ultimative lydoplevelse med det bedste billedudstyr.

Tidligere på året var MigogAalborg med til at arrangere en Level 7-visning af The Dark Knight, og tilbagemeldingerne fra de fremmødte var ovenud positiv.

Noget tyder da også på, at aalborgenserne har taget Level 7 til sig.

I skrivende stund er der kun 66 billetter ud af 201 ledige i den største sal i City Syd, så du skal nok være hurtig, hvis du vil opleve Avengers: Endgame med den vildeste lyd.

Hvad: Level 7-visning af Avengers: Endgame
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: Mandag den 29. april kl. 19.30

Du finder billetinfo lige her.

Michelin-guiden anbefaler: Her er de 23 nordjyske attraktioner du skal besøge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom de fleste nok forbinder Michelin-guiden med gastronomi og uddelingen af de famøse stjerner, laver Michelin også den grønne Michelin Guide, som er en rejseguide, der anbefaler attraktioner i hele verden.

Rejseguiden fra 2019 er netop blevet offentliggjort, og her er Nordjylland og Aalborg flot repræsenteret.

Fire attraktioner skiller sig ud

Ligesom med spiseguiden, er det også allerfinest at få tildelt stjerner, og ud af de i alt 23 rejsemål, er det kun fire attraktioner, der får æren af hele to stjerner.

Det drejer sig om Voergaard Slot, Skagen Museum, Kunsten i Aalborg og Lindholm Høje i Nørresundby.

Voergaard Slot

Om Kunsten i Aalborg siger Michelin blandt andet, at det uden tvivl er et af de bedste kunstmuseer i Denmark, og de fremhæver blandt andet kunst fra COBRA-gruppen.

Råbjerg Mile, Michael og Anna Anchers hus, Sæby Kirke, og Fyrkat i Hobro har fået tildelt 1 stjerne i guiden.

Masser af hæder til Aalborg

Men udover stjernestøvet over mange dele af Nordjylland har Michelin, ligesom os, en stor kærlighed til Aalborg.

13 ud af de 23 attraktioner i Nordjylland er nemlig unikke steder her i Aalborg, og udover Kunsten og Lindholm Høje i Nørresundby, har de følgende steder med i guiden:

Aalborgtårnet, Aalborg Rådhus, Helligåndsklosteret, Østerågade, Gråbrødreklosteret, Springeren, Budolfi Kirke, Kildeparken, Aalborghus Slot, Aalborg Historiske Museum og selveste Jomfru Ane Gade.

Du kan læse meget mere om guiden lige her.