Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv hjemme i aften: Nordjyllands Politi klar med udmelding om stormen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Stormen Malik er ved at få godt fat i Nordjylland nu, og derfor har Nordjyllands Politi udsendt en pressemeddelelse, hvor de giver en statusopdatering på stormen og deres indsats.

De skriver bl.a., at myndighederne overvåger fra den Lokale Beredskabsstab, der befinder sig på Politigården i Aalborg.

Lederen af Den Lokale Beredsskabsstab, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, forklarer, at myndighederne er på plads for at koordinere indsatsen, hvis stormen skulle skabe særlige problemer i politikredsen, hvor det er påkrævet, at myndighederne står sammen og koordinerer indsatsen.

”Vi har ekstra personale på arbejde – og vi er klar til at rykke ud for at tage hånd om sikkerheden og trygheden, hvor det måtte blive nødvendigt,” siger Anders Uhrskov.

Bliv hjemme i aften

Samtidig kommer politiet også med en klar opfordring til alle nordjyder: Bliv hjemme i aften.

Myndighederne er nemlig begyndt at få meldinger om trafikale udfordringer, f.eks. skilte og træer, der vælter eller hegn og tag, der blæser af. Vicepolitiinspektøren anbefaler derfor, at man tager sine forholdsregler.

”Følg vejrudsigten og lyt til myndighedernes løbende anvisninger,” lyder den klare anbefaling fra vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der tilføjer:

”Og hvis man kan udsætte køreturen eller gåturen til senere, så er det er en rigtig god idé at blive hjemme i aften, mens stormen raser.”

Læs politiets gode råd ift. ekstremt vejr lige her.