Nordjyllands Politi opfordrer: Hjælp os med at finde Søren

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi er stadig på bar bund i efterforskningen omkring, hvor Søren Jens Johansson er henne.

Han forlod sit hjem i Gistrup ved Aalborg d. 8. august 2020 om eftermiddagen, og siden d. 9. august har der ikke været livstegn fra Søren.

“De er naturligvis meget bekymrede for ham – og derfor beder vi alle om at ringe 114, hvis de har informationer om, hvor Søren måtte opholde sig eller har set den mellemblå Audi A4, han er kørt i,” lyder den klare opfordring fra politiets ansvarlige efterforskningsleder, politikommissær Kenneth Rodam.

Han opfordrer desuden den savnede mand til selv at rette henvendelse til både familie og politi, såfremt han ser denne efterlysning.

Køretøjet, som Søren kørte væk i, beskrives som en: Audi A4, mellemblå, stationcar, nummerpladen, der er tysk, er: BSCR9953

Søren Jens Johansson beskrives som: 48 år, ca. 195 cm høj, atletisk af bygning, tatovering på højre overarm.

Denne type bil kørte Søren i

Har været i Køge

Politiets efterforskning i sagen har vist, at den savnede mand forlod sit hjem i den tysk indregistrerede bil og kørte fra Jylland til Sjælland. Køretøjet er sidst set i Køge søndag d. 9. august kl. 20:33.

“Vi ved fra vores efterforskning, at den savnede har befundet sig på Sjælland, blandt andet ved Køge, og da han har relationer på Sjælland, kan han stadig befinde sig der.

Vi opfordrer borgere, der måtte have set ham eller køretøjet, om straks at rette henvendelse til os på telefon 114,” siger politikommissær Kenneth Rodam.

Hvis man har oplysninger i sagen, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Herunder foto af efterlyste og et modelfoto, der ligner det køretøj, han forlod sit hjem i.