Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands Politi melder ud: Søger ikke flere informationer om eftersøgt køretøj

Af Emil Kjær Jørgensen
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Nordjyllands Politi har indtil nu bedt offentligheden om hjælp i forhold til at identificere den mørke bil, som 22-årige Mia Skadhauge Stevn steg ind i på Vesterbro ved Netto søndag morgen klokken 06.09.

Men nu melder politiet imidlertid ud, at de har fået nok informationer til sat arbejde videre med sagen. De skriver på Twitter:

“Vedr. forsvindingssag: Vi har fået nok informationer ind vedrørende det eftersøgte køretøj, som vi arbejder videre med. Tak for jeres hjælp. Efterforskningen i sagen fortsætter.”

I går meddelte politiet, at de havde fået over 400 henvendelser ind om bilen, og de har altså – for nu – fået nok ind til at kunne arbejde videre med sagen.

“Vi er naturligvis stadig interesserede i andre informationer i sagen, der skal gå til telefon 114,” skriver de videre.

Det ved vi nu

Mia forsvandt efter en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag d. 5. februar og 6. februar 2022

Desværre er det ikke lykkedes for Nordjyllands Politi at finde den savnede kvinde endnu. 

Borgere i hele Aalborg Kommune bedes om at sikre eventuelle videooptagelser, som de måtte have i deres bil, i deres hjem eller andre steder.

Disse optagelser kan nemlig blive særdeles relevante for politiets efterforskningsarbejde, når det lykkes at få kortlagt den eftersøgte personbils nærmere færden. 

Der er særligt tale om videomateriale, der er optaget i tidsrummet søndag 6. februar kl. 0300-1000. 

Unge mennesker, der har været i Jomfru Ane Gaden natten mellem 5. og 6. februar 2022, kan også have information af stor betydning for efterforskningen.  

“Hvis der er nogle gæster i nattelivet, der har taget festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi stadig særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for vores efterforskning,”” pointerer Frank Olsen.