Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands Politi efterlyser: Genkender du mistænkt?

Af Redaktionen

Nordjyllands Politi efterlyser nu en formodet gerningsmand til et røveri begået i et supermarked i Aalborg Øst. Ring 114, hvis du genkender personen.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam, i en pressemeddelelse.

Røvede LIDL i Aalborg Øst

En mand indfandt sig den 1. august 2021 om aftenen, kl. 20:54, i forretningen LIDL beliggende på Tornhøjgård i Aalborg Øst. Ved kasselinjen sprang han over kassebåndet, sådan at han kom foran kassen, hvor en medarbejder opholdt sig.

”Han skubbede derpå medarbejderen mod kassen, som han forlangte blev åbnet,” siger Kenneth Rodam, ”da kassen blev åbnet, tømte gerningsmanden kassebeholdningen i en medbragt pose af mærket Rema1000.”

Politikommissæren tilføjer, at gerningsmanden flygtede fra stedet ad Tornhøjgård i retning mod Astrupstien. Derpå tabes sporet af pågældende, men politiet er i besiddelse af overvågning af personen, der nu offentliggøres.

Nordjyllands Politi efterlyser: Genkender du mistænkt?

Nordjyllands Politi efterlyser: Genkender du mistænkt?

Den eftersøgte person beskrives som: mand, 25-30 år, 170-180 cm høj, almindelig kropsbygning, iført grønne cargobukser, grøn jakker/windbreaker med hue, lysegrå hættetrøje med hue og mørke sneakers eller træningssko.

”Vores øvrige efterforskningsskridt i sagen har desværre ikke ført til, at personen er genkendt – og det er derfor, at vi nu går ud i offentligheden med billede og video i håb om, at der nogen, der genkender ham.”

VIDEO AF DEN EFTERLYSTE.

Henvendelse i sagen skal gå til telefon 114.