Nordjyllands 10 dyreste veje: Tre Aalborg-adresser er med

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Hvis du er boligsøgende og drømmer om en ny bolig, drømmer du sikkert også om en bestemt by, et bestemt lokalområde, eller bydel.

Men det er nok i de færreste tilfælde, at det er selve gaden, der kommer til at spille den helt afgørende rolle i boligsøgningen. Og dog.

For med mindre dit boligbudget hører til i den rigtig, rigtig flotte ende af byen så er der nogle gader, der er lukket land for selv almindelige pengepunge.

En helt ny opgørelse fra boligsiden Boliga viser nemlig, at husene på Nordjyllands ti dyreste veje er vurderet til kvadratmeterpriser på mellem 21.900 – 32.600 kroner.

Nordjyllands dyreste veje

Lader man øjnene glide ned over listen med adresserne, tegner der sig hurtigt et klart billede af hvilke områder, man nok ikke skal stikke næsen op efter.

Nordjyllands absolut dyreste veje ligger nemlig alle i Skagen, hvor Jens Bergs Vej der ligger nær Vesterhavet har en kvadratmeterpriser på 32.596 kroner.

Tre Aalborg-veje sniger sig også med på toplisten. Det er Horsevænget, Langersvej og Benediktevej i den attraktive Hasseris-bydel, hvor kvadratmeterne er vurderet til mellem 22.000 og godt 23.000 kroner pr. styk.

Alle landets absolut dyreste veje har dog hjemme i Region Hovedstaden, hvor husene på de ti dyreste veje er vurderet til mellem 45.000 – 57.400 kroner.

Den nærmeste konkurrent udefra er således Ved Stranden i Aarhus-forstaden Egå, der har kvadratmeterpriser på godt 40.500 kroner.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.