Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjylland indtager Roskilde Festival: Stærkt repræsenteret i det nye Camp Green Design

Af Frederikke Hougaard Hansen

Festlighederne har været i gang siden weekenden, men fra i går blev Nordens største festival for alvor skudt i gang.

Roskilde Festival har i mange år sat økologi og bæredygtighed i højsædet med deres Green Footsteps-kampagne, og i år er ingen undtagelse.

Hvor der indtil videre især har været fokus på økologi i forhold til mad, er der som noget helt nyt i år en Camp Green Design, hvor fokus er økologi i forhold til livsstilsprodukter.

Nordjylland indtager Roskilde Festival: Stærkt repræsenteret i det nye Camp Green Design

Godt nyt til nordjyske curlingforældre

I og med at Nordjylland har taget så godt imod BuyNature, så ønsker stifter og ejer, Amin Barrada, at give lidt til gengæld.

”Vores facebookside bliver et Emergency Center Nordjylland under festivalen. Det vil sige at man kan skrive på vores side, hvis man har behov for at dele en besked med venner og/eller familie på festivalen. Det kan være, at man ikke kan komme i kontakt med personen, eller blot ønsker at dele en hilsen,” fortæller Amin og tilføjer:

”Derudover kan man købe økologiske og bæredygtige gaver til sine kære festivaldeltagere online på BuyNature, som vedkommende selv kan hente på Camp Green Design.”

I tilfælde af at det går helt galt for ens kære på festivalen, så kan man købe en bæredygtig “emergency package”, som består af følgende:

Bambustandbørste, bambusundertøj (T-shirt + underbukser/trusser) og tandpasta. Pakken koster 200 kr. og kan altså både købes online og afhentes i campen eller købes på stedet.

Derudover kan rabatkoden rf18 bruges hele ugen på BuyNatures hjemmeside, der giver 20% rabat på alle produkter, som afhentes på festivalen.

Nordjysk invasion

Nordjylland vil være stærkt repræsenteret i Camp Green Design med en række nordjyske virksomheder som blandt andet: ELSK og Better World Fashion, som sørger for at klæde festivalgæsterne lækkert og økologisk på.

Derudover vil BuyNature stille an med en masse forskellige bæredygtige produkter – herunder blandt andet plejeprodukter fra Cannaderm, og de smarte træaccessories fra Wood World.

Wood World og Bambody forhandles dagligt i BuyNature, men vil på festivalen have separate stande, hvor der henholdsvis sælges solbriller, ure og accessoires lavet af træ samt økologisk bambusundertøj og T-shirts.

På Camp Green Design vil der altså være alt at finde, som er nødvendigt på en festival, og det kan endda købes til fornuftige priser og bruges med god samvittighed overfor naturen.

Nordjylland indtager Roskilde Festival: Stærkt repræsenteret i det nye Camp Green Design

”Det bliver en lille nordjysk invasion af festivalen, hvor vi byder til med et bæredygtigt arrangement. Det er sådan noget der kan lade sig gøre, når man bor i en kommune, der sætter økologi og bæredygtighed op hvor det hører til.

Vi er meget glade for at bo i denne skønne kommune, og vi glæder os derfor også meget til at deltage i Bæresygtighedsfestivalen på hjemmebane i Aalborg til september,” fortæller Amin.

MigogAalborg har før mødt Amin i forbindelse med åbning af BuyNature i Nordjylland og lancering af Bambody. 

En stor ære for BuyNature

Det er en stor ære for Aalborg-virksomheden at få lov til at være aktiv deltager af et så meningsfuldt projekt – og så på Nordens største festival.

”Vi elsker at være med, der hvor der sker noget nyt, og vi kan godt lide at komme ud og fortælle vores budskab. Derfor var der ingen tvivl, da vi fik tilbuddet fra Roskilde Festival,” fortæller Amin.

På Roskilde Festival forventes op mod 130.000 mennesker, og det er derfor en helt unik chance for BuyNature og andre nordjyske virksomheder for at komme ud og dele deres vision om et større fokus på økologi og bæredygtighed i danskernes hverdag.

”Det er en fantastisk mulighed for BuyNature at kunne tage del i det her og være med til at arrangere det, men jeg skal da glædeligt og ærligt indrømme, at noget af det jeg ser allermest frem til på festivalen er MASSIVE ATTACK koncerten på Orange Scene på fredag,” slutter Amin med et smil.

Camp Green Design er åben resten af festivalen, hvor alle standene står klar til at forsyne festivalgæsterne med økologiske lækkerier.

Del artikel

Andre læser også