ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fliser til ethvert formål: Dansk Flise Lager har landets største udvalg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: www.morten-elsborg.dk
Foto: www.morten-elsborg.dk

Mange danskere har udnyttet corona-nedlukningen til at fremrykke renoveringer i hjemmet, og der er især ét rum, vi har været glade for at opgradere.

Nordjyderne har nemlig købt fliser til badeværelser som aldrig før, og det mærker man helt tydeligt hos Danske Flise Lager, der har Danmarks største udvalg og de laveste priser.

“Mange danskere bor i huse, hvor badeværelserne er fra en tid, hvor udvalget af fliser var lille, og hvor kvaliteten var mindre god,” fortæller Rasmus Rømer, showroomsansvarlig i Aalborg.

I dag er sagen en anden, og i Dansk Flise Lagers showroom i Aalborg er der lige nu en kæmpe efterspørgsel efter fliser af høj kvalitet, og det kan de levere.

Fliser til ethvert formål: Dansk Flise Lager har landets største udvalg

Det hitter i Aalborg lige nu

Dansk Flise Lager har Danmarks største udvalg af fliser til hele hjemmet, og der er omgående levering på 90 % af sortimentet. De har udelukkende 1. kvalitet 1A-fliser, og der er prisgaranti på ALLE fliser.

Lige for tiden efterspørger nordjyderne, uanset om det er renovering eller nybyg, storformat fliser. Primært i størrelserne 60×60 / 60×120 / 80×80 / 100×100.

Fliser til ethvert formål: Dansk Flise Lager har landets største udvalg

“Oftest går mange af vores kunder fra Nordjylland med det sikre valg, som f.eks fliser i grålige farver med beton look, eller beige- / sandfarvede stenlook, men mange husejere bliver også mere og mere modige,” forklarer Rasmus.

“Mange kunder gør sig umage med at designe deres eget badeværelse, for badeværelset må i dag gerne være et oplevelsesrum, og ikke som før, hvor det bare var et rum, hvor man klarer det fornødne og går i bad.

Vi har heldigvis så gode råmaterialer og teknologier i dag, er det er muligt at producere fliser som er helt unikke i form af farver, naturens materialer, kobberlook, metallook, trælook osv.

Fliser til ethvert formål: Dansk Flise Lager har landets største udvalg
F

En ny trend er på vej i Nordjylland

Lige nu ser Dansk Flise Lager også en anden helt klar trend i nordjydernes flisevalg.

“Vi får i Aalborg også ofte forespørgsler efter de store slabs / helvægsfliser som aldrig før. Det er fliser, som er op til 270 cm.

Det betyder én flise – én væg. Disse store fliser giver ultimative visuelle oplevelser, og gør badeværelset til noget helt særligt. Samtidig bliver den daglige rengøring en leg,” siger Rasmus.

Fliser til ethvert formål: Dansk Flise Lager har landets største udvalg

Hvilken flise skal jeg vælge?

At vælge en flise til f.eks. køkken, badeværelse eller bryggers kan være en jungle.

Der er mange fliser at vælge imellem, og frustrationen kan ofte ligge i størrelser, farver og udtryk.

For skal badeværelset fremstå minimalistisk, eller er ønsket måske en sydlandsk ”hule”, hvor den varme glød og det rustikke spil er i højsædet?

Det kan være svært og vælge, og valget bliver ikke nemmere hvis husets beboere, ikke er enige om badeværelsets stil og udseende.

“Ofte er det sådan, at husets stil føres videre til badeværelset, således der er en gennemgående rød tråd i huset.

Er der tale om et nybyggeri, vælges der ofte den samme flise i hele huset. Måske i flere størrelser, men i samme farve, udtryk osv.

Lidt anderledes er det, hvis det blot er badeværelset som skal renoveres. Ofte er ønsket samme stil som huset, men opgraderet til tidens trends, og det kan gøres på mange måder,” siger Rasmus.

Fliser til ethvert formål: Dansk Flise Lager har landets største udvalg

Tag i showroom når du vil

Fra klokken 8.30 – 16.30 kan du få gratis rådgivning af de uddannede medarbejdere i Dansk Flise Lagers showroom på Håndværkervej 11 i Aalborg, men passer de tider ikke ind i din tidsplan, er der hjælp at hente.

Det helt særlige ved Dansk Flise Lagers showroom er nemlig, at du kan kigge forbi, når du vil. Der er nemlig åbent hele året rundt fra klokken 08.00 om morgenen til klokken 21.00 om aftenen.

“Uden for de bemandede timer, kan man få en kode tilsendt via hjemmesiden, og så har du let adgang, når det passer dig,” siger Rasmus.

Du finder Dansk Flise Lagers store showroom på Håndværkervej 11 her i Aalborg.

Du finder mere info her.

Del artikel