Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyde vinder 13.000.000 kr.: Drømmer om en tur til Fanø

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Danske Spil.
Foto: Danske Spil.

En nordjysk pensionist er blevet den heldige vinder af den helt store gevinst i Lotto! Intet mindre end 13.000.000 kroner.

Men mens andre drømmer om at rejse jorden rundt og opleve eksotiske steder, så har denne nordjyde en helt anden drøm for øje.

”Nej, det der med lange ture, det er ikke lige mig,” udtaler manden til Danske Spil, og fortsætter:

”Så i stedet vil jeg se noget af Danmark, som jeg aldrig har set før.

Jeg har aldrig været på Fanø. Og jeg har aldrig været på Als, der vil jeg gerne ned. Og så skal jeg også en tur over til København.

Der har jeg kun været på endagsture, men jeg har aldrig været i Nyhavn, så jeg vil gerne prøve at se Nyhavn. Og så vil jeg også gerne se Korsbæk på Bakken,” remser manden op.

Familien vandt også

Lige under punktet ’rejser’, så er der mange vindere, der bruger penge på at begave børn og børnebørn, men det er heller ikke så relevant for den nyslåede nordjyske millionær.

Han har ganske vist voksne børn, men gevinsten på 13.000.000 kroner blev vundet på en fælles-kupon, hvor mandens børn også spillede med, så de er allerede blevet millionærer på gevinsten, og så kan manden jo med god samvittighed bruge pengene på den næste rejse rundt i landet.

”Der er mange steder, jeg aldrig har været i Danmark. Jeg finder nok noget, jeg vil se. Og jeg har jo råd til det,” siger manden forsigtigt.

Del artikel

Andre læser også