Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyde vinder 1 mio. kr: Har allerede brændt dem af

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto, Danske Spil
Pressefoto, Danske Spil

Det er sjovt at vinde en million i Lotto – og så skal det da også være sjovt at bruge den.

Sådan siger en mand fra Nordjylland, der har valgt at tage alle 1.000.060 kroner, som han for nyligt vandt på sit PLUS-abonnement i Lotto, og gå en stor bue uden om boliglån, opsparing, pension og andre ’kedelige’ ting.

”På den ene side, så svarer sådan en million til fem års udbetalt løn, hvor jeg ikke behøver at lave noget som helst. Sådan kunne man jo også have gjort, men nej, for Søren,” siger manden forarget ved tanken om at bruge en milliongevinst fra Lotto på dagligdags ting som mælk og brød og husleje.

”Det er jo helt uventede penge, så de skal da bare bruges på tant og fjas og hygge!” siger han.

Manden tilføjer, at han allerede har brugt langt det meste af gevinsten, men det betyder ikke, at han har spildt pengene, slår han fast.

”Nej, de er da slet ikke smidt væk. Jeg har jo bare brugt dem. Jeg havde et par drømme i forhold til huset. Og så har jeg købt en ny bil og smykker til konen. Og så har børnene fået det, de har peget på.

Den lille vidste ikke, at jeg havde vundet en million, så han ville bare godt have et trick-løbehjul. Den store vidste det godt, så han ville have en Playstation og et ret stort tv til værelset.

Det kunne lige være der! Og da den lille så det, så fik han også en Playstation og et tv,” griner manden højlydt.

Har købt myregift og vandspreder

Det har været lidt af en fest, erkender manden – og han fortryder ikke noget, selv om det har været lidt småt med at købe ting til sig selv.

”Det eneste, jeg har købt til mig selv, det er myregift og en vandspreder for 450 kroner i Harald Nyborg. Men jeg føler ikke, at jeg mangler noget, og så vil jeg da hellere glæde min familie med det.

Alt det, jeg har givet, gør, at jeg går her og smiler,” siger han, før han pludselig afbryder sig selv.

For han kommer pludselig i tanke om, at han da HAR købt noget til sig selv. Noget ret stort endda.

”Nej da! Jeg har jo købt et endnu større tv til mig selv. Det havde jeg da lige glemt. Min kone syntes godt nok, det er for stort,” siger han med et tonefald, så man forstår, at konen alligevel godt kan leve med et nyt kæmpefjernsyn.

Del artikel

Andre læser også