Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyde vandt million: Fejrede det med billige hotdogs fra grillbaren

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressefoto, Danske Spil
Pressefoto, Danske Spil

Man kan beskrive en nordjyde på mange måder: Ydmyg, rolig, med fødderne solidt planten i jorden.

Alle disse beskrivelser passer rigtig godt til en nordjyde, der for nyligt at fejre sin nyvundne status som millionær med et godt tilbud, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Hverken han eller konen kunne samle sig om madlavningen – de havde lige opdaget, at deres Lotto-kupon var 1.000.000 kroner værd, og så var det pludselig svært at følge en simpel opskrift.

”Sovsen nåede i hvert fald at blive tyk, inden hun var færdig med at røre, og så sagde jeg: ’De har billige hotdogs nede på grillen.’

De kostede tyve kroner stykket, de plejer ellers at koste noget mere, og så skulle vi da have en hotdog, nu de var på tilbud,” fortæller manden. Og konen var med på den:

”Ja, hun ville have en med svøb, ’når det nu skulle være’,” fortæller manden.

Glade på deres vegne

Det lyder måske som en meget beskeden fejring, men manden understreger, at de skam begge er rigtigt glade.

”Vi er oppe at køre. Begge to. Ja, for Søren,” siger han og fortæller, at en række af naboerne og de andre i byen godt ved, at parret har vundet en million, og at folk er rigtigt glade på deres vegne.

”Der er da enkelte, der godt ved det, men det er jo ikke noget, vi går og snakker om, men vi får måske lige et anerkendende nik, når vi møder dem,” beretter han og tilføjer og at parret så småt er gået i gang med at planlægge, hvad de mange penge skal bruges på.

”Vi tænker, at vores børn skal have lidt, og så har vi snakket om at invitere familien med på en stor rejse til næste forår.

Det havde vi faktisk snakket om allerede inden vi vandt, så jow: Det bliver nok noget med, at vi skal ud at rejse lidt ekstra. Og så kan det også godt være, at vi skal have en ny bil om tre-fire år, men det skal jeg nok lige forhandle lidt om,” siger han.

Del artikel

Andre læser også