Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Biografer i Aalborg genåbner med Retfærdighedens Ryttere

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Anders Overgaard
Foto: Anders Overgaard

Var du én af dem, der ikke nåede at opleve storfilmen Retfærdighedens Ryttere, før Danmark (igen) blev lukket ned?

Og har du været blandt dem, der siden har opdateret Blockbuster jævnligt for at finde ud af, hvornår dælen du kunne se – eller gense – den online?

Nu er der en god forklaring på den lange ventetid.

Nordisk Film Biografer har nemlig offentliggjort, at de ved den kommende genåbning i maj har inviteret fire ret så populære fyre med i salen.

“Det er rigtigt, at Retfærdighedens Ryttere bliver en af de film, vi åbner med,” fortæller Jan Ringtved, der er biografchef i Aalborg-biograferne, til MigogAalborg.

Dermed får du altså igen muligheden for at opleve en af de mest omtalte danske film fra biografsædet – og  med varme popcorn i favnen.

458.000 solgte billetter på få uger

Retfærdighedens Ryttere fik premiere tilbage i november og blev på ganske kort tid noget af an anmelder-darling samt en overvældende biografsucces i et år, hvor biograferne ellers var hårdt ramt.

Hele 458.000 billetter nåede Anders Thomas Jensens film at sælge på få uger, inden biograferne lukkede ned. Nu får filmen lov til at fortsætte sit imponerende momentum, og publikum kan se eller gense den stjernespækkede danske action-komedie, når biograferne igen slår dørene op den 6. maj.

I filmen spiller Mads Mikkelsen militærmanden Markus, som drager hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Tilstede under ulykken er matematiknørden Otto (Nikolaj Lie Kaas), der mener, at det muligvis ikke var en ulykke, men at der derimod ligger en større konspiration bag.

Sammen med hans to spøjse venner, Lennart (Lars Brygmann) og Emmenthaler (Nicolas Bro), opsøger de Markus, hvilket sætter gang i en hævntørstig jagt på retfærdighed.

Nordisk Film Biografer forventes at genåbne 6. maj 2021.