Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til unlimited bioture: Nordisk Film Biografer er genåbnet i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Søndag var der endelig lys i (biograf)mørket for alle os, der elsker at være i selskab med fantastiske film, god lyd og popcorn og slik i lange baner.

Her genåbnede Nordisk Films Biografer nemlig igen over hele landet efter endnu en corona-nedlukning.

“Vi har glædet os helt vildt til at åbne igen, og vi havde et brag af en åbningsdag i både Kennedy og City Syd med flere tusinde glade gæster,” fortæller biografchef i Nordisk Film Biografer i Aalborg, Jan Ringtved Sørensen.

Klar til unlimited bioture: Nordisk Film Biografer er genåbnet i Aalborg

Ekstra fedt at tage i biografen i Kennedy Arkaden

Fordelene ved at tage en tur i biografen i Aalborg trumfes af et af de fedeste abonnementer, som vi her på redaktionen kan komme i tanke om.

For i Aalborg kan du– som det eneste sted i Danmark – købe dig til ubegrænset adgang til biografen i Kennedy Arkaden.

Abonnementet har fået navnet BIOPLUS Unlimited, og du kan købe det lige her.

Med abonnementet får du ubegrænset adgang, uanset film, tidspunkt og hyppighed for en skarp pris på 199 kr. pr. måned (Når du tilmelder dig BIOPLUS Unlimited, er der en bindingsperiode på seks måneder, men abonnementet opkræves kun månedligt).

På grund af biografernes nedlukning under covid-19 bliver BIOPLUS Unlimited-medlemmer naturligvis ikke trukket det månedlige beløb for januar 2022.

Klar til unlimited bioture: Nordisk Film Biografer er genåbnet i Aalborg
Mange udenlandske studerende har efterspurgt information om BIOPLUS Unlimited, så nu kan du også finde brochurer på engelsk i Kennedy.

De her film skal du se i januar

Allerede efter to film er abonnementet tjent hjem, og i den kommende tid er der al mulig god grund til at tage i biografen igen og igen … og igen.

Biograferne lokker nemlig med fantastiske film, der nok skal give store oplevelser i biografmørket.

… psst … Udover masser af filmmagi lokker Nordisk Film Biografer også lige nu med et vildt åbningstilbud, hvor du får to store sodavand, en stor popcorn og Oreo bites for bare 75 kr. (spar 64 kr.). 

Klar til unlimited bioture: Nordisk Film Biografer er genåbnet i Aalborg

Du har stadig mulighed for at (gen)se Ole Bornedals drama Skyggen i mit øje eller den 25. film om James Bond i No Time To Die.

Januar er også måneden, hvor du kan opleve den fire gange Oscar-nominerede instruktør Ridley Scotts House of Gucci, der er inspireret af den chokerende sande historie om den verdensberømte Gucci-familie.

Han har samlet nogle af Hollywoods allerstørste stjerner som Jared Leto, Al Pacino, Adam Driver og Lady Gaga i det spændende drama.

The King’s Man har været længe ventet, og den er en prequel til de voldsomt populære action-komedier ‘Kingsman: The Secret Service’ og ‘Kingsman: The Golden Circle’, og foregår derfor før begivenhederne omkring Eggsy.

Der er også underholdning for hele familien i animationsfilmen Syng 2, der er efterfølgeren til ‘Syng’ om de talentfulde dyr med store sangstemmer.

Den helt store billetsluger i disse dage er superheltefilmen Spider-Man: No Way Home, der er Marvel-efterfølgeren til ‘Spider-Man: Homecoming’ og ‘Spider-Man: Far From Home’ med Tom Holland i rollen som den unge helt.

Filmen har fået fantastiske anmeldelser af både kritikere og publikum, og ligner et must see denne vinter.

… og glem så ikke, at du i februar kan få et gensyn med gyseruniverset Scream, når den femte film i slasher-franchisen har premiere over hele landet. Læs mere om Scream 5 her.

De ovennævnte film er blot en brøkdel af de filmoplevelser du kan opleve i den kommende tid. Få det fulde overblik her.

Du tilmelder dig BIOPLUS Unlimited her.

OBS: Du skal bære mundbind (indtil du sidder ned i dit sæde) og vise coronapas, når du besøger biografen.

Del artikel

Andre læser også