ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er med til at udvikle Aalborg: Nordicals styrker sin position i hele Nordjylland

Af Michael Qureshi

Fremtiden tegner lys for Aalborgs ældste og største erhvervsmæglerfirma.

Igennem det seneste år har Nordicals Aalborg formået at gennemføre et optimalt generationsskifte, og det har man gjort ved at hente en blanding af yngre og erfarne profiler i det nordjyske.

Tidligere har vi fortalt om, hvordan man er lykkedes med at hente unge dygtige personligheder ind på kontoret i Skibbrogade.

I september udvidede man partnerkredsen med Peter Rom Christiansen, en velkendt profil fra ejendomsbranchen.

Senest har man så hentet to stærke erfarne profiler Nils Gadengaard og Brian Toft, som begge er landet på kontoret efter mange år sammen i Colliers.

Dermed er “drømmeholdet” sat for Mattias Manstrup og Steen Royberg, der som partnere i mange år har dannet rygraden i Nordicals.

“Jeg siger det med den største ydmyghed, men vi er virkelig kommet i mål med at få sammensat det stærkeste hold.

Vi er der nu, hvor vi kan servicere kunderne hurtigt og hele tiden være der for dem.

Vi kan hele tiden sikre, at vi er med der, hvor det sker og er med til at udvikle både Aalborg og ikke mindst store dele af Nordjylland,” fortæller Mattias Manstrup til MigogAalborg, da vi besøger kontoret.

Er med til at udvikle Aalborg: Nordicals styrker sin position i hele Nordjylland

Stor respekt for deres arbejde

Med Nils Gadengaard og Brian Toft udvider man også kompetencerne både nord og syd for Aalborg.

“Vi føler os utroligt privilegerede over at kunne hente to så stærke profiler, der er midt i deres erhvervskarrierer. Vi har tidligere haft vores kampe med dem for at komme ind på markedet i det nordjyske.

Men der har altid været respekt mellem os, og vi har kendt Nils og Brian som både flittige og ordentlige mennesker. Så det er klart et scoop, at de nu begge er ombord hos, os” lyder det fra Mattias Manstrup.

For de to nye erhvervsmægler-profiler så var det en stor udfordring at skifte til Nordicals, hvor de begge kan se en mulighed for at udvikle sig yderligere.

“Nils og jeg har hele tiden sagt, at hvis vi skulle videre, så skulle vi gøre det sammen. Vi supplerer hinanden godt, og har haft et stærkt kollegialt samarbejde i adskillige år. Nordicals er markedsledende, så det har klart været motiverende at skifte herover,” lyder det fra Brian Toft.

Det har også allerede givet dem begge en masse fagligt at foretage skiftet.

“Der er virkelig god holdånd her, og man deler meget informationer hele tiden.

Vi føler, at vi har meget at give af over for den yngre generation på kontoret, men omvendt bliver vi også motiveret af den sult i markedet, som de unge har. Så det er en ret god kombination, som allerede har givet stor værdi for alle mand,” forklarer Nils Gadengaard.

Bevise det hver eneste dag

For Nordicals-kontoret i Aalborg er fokus efter en proces med flere nyansættelser nu igen rettet mod at være i tæt dialog med kunderne og markedet hver eneste dag, og dermed skabe værdi for kunderne og hjælpe dem bedst muligt.

“Vi må absolut ikke falde i søvn og tro, at vi automatisk er de bedste nu.

Vi skal bevise det hver eneste dag over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kan nu sørge for, at kunderne får den bedste rådgivning, og at vi har kapacitet til at servicere vores kunder i både store og mindre opgaver”

Det er en kæmpe fordel, at vi har så mange stærke profiler nu med et enormt netværk,” forklarer Mattias Manstrup.

Der har også været en ret stor øjenåbner for de to erfarne herrer, som nu deler kontor med yngre profiler i erhvervsmæglerbranchen.

“De unge er ret papirløse. Det har virkelig overrasket mig. Det hele kører digitalt, og de er dygtige og effektive. Heldigvis er branchen stadig sådan, at den gode relation med kunden fortsat er utrolig vigtig.

Vi er oftest med på en længere kunderejse. Nogle gange så er vi jo med fra det allerførste kontor, til at kunden flytter ind i et domicil. Det er fedt at være med på sådan en rejse,” lyder det fra Nils Gadensgaard.

Nordicals Aalborg er landsdelens ældste og største erhvervsmæglerfirma, og virksomheden har altid fokuseret på at servicere, rådgive og betjene alle typer af kunder og klienter store som små, og det forbliver også virksomhedens vigtigste fokus fremover.

“Hos os er alle investorer og virksomheder velkomne – sådan har det altid været, og sådan vil det forblive, og med det nye hold, der nu er sat, har vi fortsat det stærkeste erhvervsmæglerteam i Region Nordjylland,” slutter Mattias Manstrup.

Del artikel