Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordea i Aalborg styrker holdet: Byder velkommen til 4 nye bankrådgivere

Af Nordea Markedsområde Aalborg

”Vi er glade og meget ydmyge over den store tillid som vores bestående, og mange nye kunder viser os lokalt her i Aalborg” ; udtaler Direktør for Nordea i Markedsområde Aalborg Peter Baand.

Derfor er vi i dag stolte og glade, for at kunne byde velkommen til hele 4 nye bankrådgivere til Nordea i Aalborg.

På billedet ses, Tobias Jensen – Cecilie Esbensen – Kristina Kjærsgaard – Niels Møller Jensen, sammen med lederholdet i Nordea, Markedsområde Aalborg Peter Baand, Betina D. Jensen og Christian Pedersen.

Nordea i Aalborg styrker holdet: Byder velkommen til 4 nye bankrådgivere

Derfor er dagen i dag en FEST DAG i Nordea – for når «familien» udvides, så tager vi altid godt imod vores nye kollegaer, så dagen i dag i banken – startede med en verdensklasse modtagelse og brunch.

Cecilie har tidligere været i Nordea, og vender nu hjem igen. Tobias og Niels kommer fra rådgiver stillinger i Danske Bank i Aalborg, og Kristina Kommer med en baggrund fra mæglerbranchen, og kommer fra en stilling som Key Account Manager.

Alle glæder sig til at komme godt i gang – og møde Nordeas både nuværende og kommende kunder.

Udgiver

Nordea Markedsområde Aalborg dækker filialerne Aalborg, Støvring, Aabybro og Hjørring – samt mødecentrerne i Brønderslev og Frederikshavn. Vi tilbyder møde i en af de seks byer eller online, alt efter kundens behov. Vi tilbyder rådgivning inden for bolig, investering, pension, erhverv og meget mere. Hos os vil du blive mødt af dygtige og kompetente medarbejdere, hvor du som kunde vil blive mødt af de helt rigtige rådgivere, alt efter dit rådgivningsbehov. Vi ønsker at være nemme at have med at gøre, hvor tilgængelighed, hastighed og helhedsrådgivning er i fokus.

Se mere om os på

www.Nordea.dk eller kontakt Direktør for Markedsområde Aalborg ,Peter Baand på peter.rejnhardt.baand@nordea.dk

Mere fra Nordea Markedsområde Aalborg