Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Noget helt særligt: Kom til eksklusiv Penfolds-vinsmagning

Af Emil Kjær Jørgensen

Er du træt af den klassiske (kedelige) vinsmagning, så har vi en god nyhed til dig.

Meny Kennedy Arkaden og Myggen’s, der laver unikke grilloplevelser, er nemlig klar med endnu en eksklusiv vinsmagning, hvor du kan smage det bedste af det bedste vin fra ikoniske Penfolds.

“Vi giver den endnu engang én over armen, og vi lover, at det bliver en vinsmagning ud over det sædvanlige,” lover Michael Andersen, købmand i Meny Kennedy Arkaden.

Til den eksklusive Penfolds-vinsmagning kan du smage hele 12 forskellige vine, som koster helt op til 5250 kr. pr. flaske.

Det hele finder sted torsdag den 11. maj, og der er kun 40 billetter i salg. En billet koster 1900 kr. pr. person.

Smagningen bliver afholdt i Myggen’s nye lækre domicil lidt syd for Løkken.

Noget helt særligt: Kom til eksklusiv Penfolds-vinsmagning

Topvine i idylliske omgivelser

Med i prisen får du en tilhørende 7 retters grillmenu, der er kreeret af Myggen’s – og som naturligvis er afstemt de enkelte vine, som i skal smage.

Penfolds er den mest kendte vinproducent i Australien, og de har opnået kultstatus i vinverdenen for deres fantastiske vine.

Under smagningen er du i særdeles gode hænder, for her vil Birger Holm fra Penfolds dele ud af sin udtømmelige viden om vinene.

Vinene bliver naturligvis serveret i de specielle Penfolds Riedel glas, der er udformet, så de passer til de enkelte vine.

Til smagningen får du mulighed for at smage hele 12 forskellige vin – deriblandt topvinen Grange 2018, der koster hele 5250 kr. pr. flaske.

Hvis du vil med til Penfolds vinsmagning med dertilhørende grill-gourmetmenu, skal du sende en mail til michael.andersen2@meny.dk eller martin@myggens.dk.

OBS: Der vil være mulighed for at tilkøbe transport til og fra Aalborg Banegård.

Del artikel

Andre læser også