Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spritnye faciliteter: Nørresundby Idrætscenter afslører nyt navn og vilde nyheder

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Nørresundby Idrætscenter
Foto: Nørresundby Idrætscenter

Byggeriet har efterhånden stået på længe, men Nørresundbys nyeste fitnesscenter står snart klar – og det er ikke den eneste nyhed på Lerumbakken.

Nørresundby Idrætscenter har nemlig kigget tilbage i tiden og fundet et nyt navn, der skal samle alle aktiviteterne, skriver de i en pressemeddelelse.

“Vi har et unikt center med virkelig mange forskellige muligheder og flere på vej.

Fitnesscenteret er bare én satsning, som har gjort at vi har omtænkt, hvem vi her og fundet ”tilbage” til, at vi fremover hedder Skansen,” fortæller centerdirektør Lars Dam Møller.

Skansen er altså fremover navnet på idrætscenteret på toppen af Nørresundby, og den nye fitnessleder, Stine Rex, glæder sig til at komme i gang for alvor.

“Vi er på vej med et unikt fitnesscenter med byens bedste instruktører, lokaler bygget efter, hvordan et fitnesscenter skal indrettes og med et bredt udbud af hold, man ikke finder samlet til prisen andre steder,” fortæller hun.

Bungee Fitness, Hot Yoga og meget mere

Stine Rex har selv været med til at brygge holdplanen sammen, som kommer til at inkludere Hot Yoga, Bungee Fitness, Fitness Gus, Jumping Fitness, Mor i Form, diverse cardio og puls hold og flere forskellige yogaformer.

Det er altså et bredt udvalg, man kan vælge imellem, hvis man melder sig ind i Skansen Fitness ved åbningen i midt august.

“Alt er udviklet til at give de bedste muligheder i Aalborg.

Fra cirkeltræningsrummet, hvor en intervallampe blinker når du skal skifte øvelse, over maskinparken med moderne maskiner i den nye bygning, til holdrummene rundt omkring i centeret.

Ligeledes vil vi integrere de nuværende aktiviteter i huset, for eksempel Fitness Guset glæder jeg mig til at introducere,” siger Stine Rex med et smil.

Prismæssigt fortsætter fitnesscenteret i samme spor som svømmehallen; det skal nemlig være åbent for alle. Der kommer til at være månedsabonnementer helt ned i 189 kroner, ligesom der kan købes enkelt, 10- eller 30-turs kort.

“Det bliver rigtigt fedt at kombinere vandet med fitness og kunne udvikle fitness og udbygge mulighederne for, hvordan man kan træne,” forklarer Stine Rex.

Ser tilbage for at se frem

Navnet Skansen er ikke kommet ud af den blå luft. En længere proces med kommunikatør Jesper Højland, har været et vigtigt step i beslutningen om at skifte navn på hele centeret.

“Skansen er et stærkt navn. Jespers research viste, at navnet Skansebadet stadig hænger ret godt fast i os. Så med udgangspunkt i det, og at vi skulle samle stedet, var navnet egentligt lige til højrebenet,” fortæller Lars Dam Møller og forsætter:

“Der er både det historiske, og det stærke i at vi er en samlet Skanse for idrætten, både bredde og elite. Vi har mange ting samlet i huset, bundet sammen af en stærk administration, og med fitnesscenteret og flere ting på vej ser vi frem mod at stå endnu stærkere.”

Selvom Skansen er en samlet helhed, fungerer hver enkelt del som enheder. Det vil sige, at restaurant, hallerne, svømmebad og fitnesscenter egentligt er hver sin forretning, men ved at være placeret i samme hus, høster de alle fordelene.

“Vi glæder os til at slå dørene op på Skansen, Lerumbakken 11. I kan glæde jer til den samme imødekommenhed fra personalet og med spritnye og flotte faciliteter, står Skansen stærkere end nogensinde, så kom ud og oplev Skansen,” opfordrer Lars Dam Møller.

Skansen Fitness åbner den 15. august og byder indenfor til åbent hus lørdag den 20. august, hvor du kan træne gratis. Allerede nu kan du opleve Skansen Bad og Wellness, Svævebanen, minigolf og meget mere.