Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe åbningsfest: Noella åbner Brand Store i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen

Tilbage i juli måned kunne vi afsløre, at det populære (og aalborgensiske!) brand Noella ville åbne sin allerførste butik i byen, hvor det hele startede for fire år siden.

I første omgang blev det i form af en pop up butik, hvor aalborggenserne frem til september kunne shoppe amok i Noellas brede sortiment, som byder på alt fra kjoler og bluser til shorts, tasker og jakker fra sit eget brand.

Og dét har de gjort.

“Det er gået over alt forventning, og vi er meget glade for den opbakning, vi har fået indtil nu.

Vi har længe ønsket at åbne egen Brand Store i Aalborg, og siden der har været så god opbakning i vores pop up butik, og vi nu har fundet et passende lokale, har vi besluttet os for at åbne en fast butik,” fortæller Lau Kjær Knudsen, der sammen med sin partner Mikael Øvad står bag kvindetøjsbrandet.

Kæmpe åbningsfest: Noella åbner Brand Store i midtbyen

Butikkens åbning skal fejres med stor åbningsfest, DJ, drinks, snacks, åbningstilbud og meget mere d. 12. november fra kl. 10 til 19 og d. 13. november fra kl. 10 til 16.

Derudover vil der være goodiebags til de første 100 kunder både fredag og lørdag.

Største butik til dato

Noella er kendetegnet ved “moderne og feminint kvindetøj med kant” og med hele otte kollektioner årligt, er man altid garanteret at være med på de nyeste trends.

Noella har indtil nu haft flere forhandlere i Aalborg, heriblandt Neye og Tiffany i Bispensgade, og har derudover flere end 1000 forhandlere fordelt på 15 markeder – men nu er tiden altså kommet til at få sin egen Brand Store i byen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Noella (@noellafashionofficial)


“Vi har allerede tre butikker fordelt i Århus, Hjørring og Blokhus, men vores position i Aalborg er vigtig for os, bl.a. idet vi selv er fra Aalborg, og det er her vores hovedkontor ligger, så det er også derfor, at vores flagship store bliver placeret her,” forklarer Lau til MigogAalborg, og fortsætter:

“Da vi startede for snart fire år siden, havde vi ingen ansatte, men vi har altid haft store ambitioner.

I dag er vi et rigtig stærkt team på omtrent 40 medarbejdere, og det har været alfa omega for os løbende at opjustere antallet af medarbejdere på tværs af virksomheden, således vi har kunnet følge med den vækst, vi har oplevet.

Det er bl.a. aalborgensernes skyld, så selvfølgelig skal vi også være synlige her. Vi glæder os til at byde alle velkommen i den nye butik.”

Butikken er ikke kun den første i Aalborg, men også Noellas hidtil største.

Stor åbningsfest i gågaden

Hvis man er inkarneret fan af Noellas velbesøgte lagersalg, er der ingen grund til at bekymre sig. Disse flyttes blot igen ud af midtbyen og ud på lageret, når tiden er rigtig.

Indtil da kan du i stedet nyde godt af at stå først i køen til Noellas nyheder og ikke mindst et endnu større, samlet udvalg end man har haft plads til hidtil.

Åbningsfesten i den nye butik finder sted den 12. november fra 10-19 og den 13. november fra kl. 10-16, og adressen er stadig Bispensgade 8 – nærmere bestemt lige overfor ONLY, Pieces og Samsøe Samsøe.

Du kan læse mere lige her. 

Hvad: Åbning af Noellas Brand Store
Hvor: Bispensgade 8, 9000 Aalborg
Hvornår: 12. november fra 10-19 og 13. november fra 10-16

Del artikel

Andre læser også