Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nøglen til succes ligger i motivationen

Af Annoncør

Hvis du er en del af en virksomhed eller måske ligefrem ejer en, så ved du hvordan hårdt arbejde og en drivkraft, der udspringer af viljen til projektet, er vejen frem for at opnå succes. Det er ikke noget, der kommer natten over, eller noget man kommer sovende til. Der skal arbejdes, og man skal være klar til tilbagefald lige så vel som fremgang.

 

Motivation vejen frem

Som virksomhed er der derfor en masse ting at tænke på, specielt hvis man vil være succesfuld. Udover at skulle have styr på budgetter og regnskaber, som selvfølgelig er en vigtig del af virksomheden, skal du som virksomhedsleder også have et godt og arbejdsomt personale, som er motiveret til at arbejde. Motiverede medarbejdere skaber bedre resultater, og hvem ønsker sig ikke det? Derfor bør du motivere dine medarbejdere så meget som muligt, hvilket du kan gøre med det smarte scoreboard som er indbygget i BlueNordix. Et scoreboard er en storskærm, der viser virksomhedens eller den enkelte medarbejderes resultater inden for en bestemt tidsramme. Det kan f.eks. være måned, uge eller dag.

 

Brug det rette værktøj

Scoreboards er især gode til virksomheder som Jysk Telemarketing, hvor det er vigtigt at motivere medarbejderne til flere salg, ved at se hvor meget deres hårde arbejde har båret frugt. Der findes mange forskellige slags, der passer til din virksomhed og dennes behov, f.eks. Plectos scoreboard, der hjælper virksomheder til at personliggøre scoreboards og visualisere virksomhedens resultater. Det er vigtigt at jeres scoreboard passer til virksomheden og medarbejderne, hvilket afhænger af hvilken virksomhed der er tale om, og hvilken motivationsfaktor der er størst. Sørg for at synliggør det vigtigste og mest motiverende, så det hele tiden giver dine medarbejdere lyst til fortsat at give sig det ekstra for at opnå gode resultater.

 

Gør scoreboards til en holdindsats

For at bevare motiverede medarbejdere, er det vigtigt ikke at gøre arbejdet til en konkurrence. Det skal være en holdindsats, der giver alle medarbejdere lyst til at arbejde ekstra hårdt, da alle er værdsatte på et hold. Man kan ikke alle sammen være lige gode til det samme, men ved at motivere medarbejderne som et hold, kan de yde deres allerbedste til de arbejdsopgaver de er allerbedst til. På den måde vinder både du, din virksomhed og dine medarbejdere. Alle føler sig værdsatte, og ved at sætte medarbejderne til at gøre det de er bedst til, skaber det bedre resultater for virksomheden.