Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

400 ekstra billetter i salg: Nikolaj Stokholm klar med stort show i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Nikolaj Stokholm har af flere omgange været i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) under Coronaen og dens restriktioner og deraf halvt fyldte sale.

Komikerens nyeste tour har været ramt af Corona og har strakt sig over så lang tid, at Stokkefar fik sit første barn i starten af touren og nu venter andet barn.

“AKKC er igen klar til at fejre familieforøgelsen med en ny bodystocking til Mussebaby 2! Sammen fejrer vi også, at restriktionerne er væk, og det betyder, at der sættes 400 ekstra billetter i salg til Turen Går Til Nikolaj Stokholm, når den legesyge komiker gæster AKKC onsdag 29. september kl. 19,” skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Turen gik første gang til Aalborg i marts 2020. Dengang gav AKKC en bodystocking til den charmerende komikers første mussebaby, som kom til verden i starten af 2020.

Onsdag 29. september optræder Nikolaj Stokholm for ikke mindre end 11. gang i AKKC på grund af Coronaens restriktioner. Den folkelige komikers udsolgte shows har i Aalborg været hårdt ramt af nedlukninger og optrædener for et reduceret publikum.

400 ekstra billetter i salg: Nikolaj Stokholm klar med stort show i Aalborg
FOTO: AKKC

Alt for publikum

Nikolaj Stokholm har virkelig været der for sit publikum og gjort alt for at optræde for sine fans. Derfor er det blevet til de mange shows, hvor Stokkefar har optrådt flere gange på én aften for færre publikummer, så alle fik oplevelsen til de udsolgte shows.

Denne gang er der heldigvis plads til, at flere kan grine og klappe i flok. Med genåbningen af samfundet kan 400 ekstra fans få billetter til en pissegriner’n aften.

Stokkefar har med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. I år kan vi opleve ham som vært for Zulu Comedy Galla, hvor vi tidligere har set ham råsnave på scenen med komikeren Amin Jensen og nøgen i en håndklæde-dans med Uffe Holm og Jens Werner.

Man er altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først den gamle mand fanget i en ung mands krop fortæller anekdoter.

Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem komikerens briller, og det er ikke meget andet end noget pjat. Grin med når Turen går til Nikolaj Stokholm.

Billetter til Turen Går Til Nikolaj Stokholm er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller via. akkc.dk. Billetprisen er fra 270 kr. til 290 kr. inkl. gebyr.

Del artikel

Andre læser også