Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Du kan stadig nå det: Nicolaj Lange laver ekstra show på Skråen

Af Michael Qureshi

Det har i den grad været et mærkeligt år for alle.

Det gælder især dem, der lever af at underholde på en scene. Corona har mildt sagt gjort det svært for dem, der er i underholdningsbranchen.

Derfor er det fedt med succeshistorier midt i en mørk tid.

Dem leverer Aalborg-entertaineren Nicolaj Lange, der har formået at sælge ud på Skråen 10. november med sit show “Større end Nogensinde”.

Stadig billetter til ekstra show

Men der er godt nyt, hvis du ikke nåede at få fingre i billetter til det oprindelige show. Der er nemlig stadig billetter i salg til ekstra showet den 9. november.

Billetterne koster fra 180 kr., og man får ondt i lattermusklerne, tør vi allerede godt at love. Nicolaj Lange har trods Corona været på turné i landet, hvor han har optrådt for fulde hus.

Han har for alvor etableret sig på comedy-scenen, og 2020 skulle have været hans største år. Men Corona har lagt en masse bump på vejen for Langes 2020 år.

Stolt og glad over opbakning

Men han kan trods alt se igennem skyerne og glæder sig i stedet over den varme modtagelse showet har fået i hele landet.

“Jeg er virkelig stolt og glad for den store opbakning, jeg oplever. Jeg havde to shows udsolgt i Aarhus, og det samme gælder begge mine shows på Comedy Zoo i København.

At jeg kan melde udsolgt på Skråen d. 10. november er helt vildt. Det er altid noget særligt at optræde i min egen by,” siger Nicolaj Lange til MigogAalborg.

Det nye show Større end nogensinde er stærk underholdning i en Corona-trist tilværelse, hvor man ikke kommer så meget ud, som man plejer.

Du kan stadig nå det: Nicolaj Lange laver ekstra show på Skråen
Nicolaj Lange

Kønsroller og krænkelseskultur

Denne gang gør den store nordjyde sig tanker om hvornår man er voksen, og hvordan det er at være midt i fyrrene og alle livets spilleregler pludselig bliver kastet op i luften. 

Krænkelseskultur, kønsroller og ja selv madpyramiden bliver budt op til dans. Hans hustru influenceren Josefine Valentin får også nogle kærlige ord med på vejen. 

Selv om forsamlingsforbuddet er sænket til kun at gælde 10 mennesker nu, så må siddende kulturarrangementer godt tælle 500 mennesker.

Hvad: Større end Nogensinde med Nicolaj Lange
Hvor: Skråen
Hvornår: 9. november 2020
Billetter her