Nibe var en giga-oplevelse: Vi fik lykønsket Seebach med hans breaking news

Skrevet af: Amanda Palm
Rasmus Seebach med vores tre bloggere Camilla Framnes, Charlotte Caroline og Amanda Palm
Rasmus Seebach med vores tre bloggere Camilla Framnes, Charlotte Caroline og Amanda Palm

Tak for nu Nibe. Det har været en fantastisk festival, som fra vores side får alle de stjerner, vi kan komme i nærheden af.

Der var ganske vist bøvl med noget strømafbrydelse og nogle andre småting. Men det kan slet ikke fjerne den overordnede følelse af, at gæsterne hyggede sig. Det er også helt fantastisk at have så mange mennesker samlet (flere med høje promiller), og der ikke var det vilde ballade. Folk kom for at feste i skoven, og det fik de lov til.

Musikprogrammet var noget af det bedste Nibe har leveret nogensinde. Volbeat til at starte i onsdags var i særklasse. Kim Larsen samlede unge som gamle. Christopher og Nik & Jay fredag aften var bare klasse.

Lørdag var det så Rasmus Seebach. Og her blev der breaking news i alle de store medier. Pludselig fik de fjernet fokus fra Roskilde Festival, som ellers fylder ALT i de landsdækkende medier. Men Seebach kunne trække opmærksomhed over på Nibe. Klasse.

Det var selvfølgelig nyheden, som Rasmus Seebach breakede på scenen. Han skal være far for første gang. Dejligt.

Vores bloggere Camilla Framnes, Amanda Palm og vores nye skribent Charlotte Caroline fra Asight (som I kommer til at se og høre meget mere til her på sitet) havde en fest i Nibe-dagene.

Nibe i Aalborg
Camilla Framnes og Amanda Palm hyggede sig
Nibe i Aalborg
Bloggerne sammen med fantastiske Saybia

Her fortæller Camilla Framnes om sin første Nibe-festival;

Gummistøvler, mudder og kolde øl, Min første tur til Nibefestival og på ingen måder den sidste.

Wauw nogle dage, det har været helt igennem fantastisk, svæver stadigvæk efter disse 4 dages oplevelser.

At gå rundt oppe på en festival fra scene til scene, for at høre musikken, alle man møder på sin vej er i godt humør og har en fest, det kan man ikke andet end at elske.

Der manglede intet på pladsen, fine små steder hvor man kunne få mad og drikke, små barer, der manglede intet.

Vi har mødt, set, hørt en masse fede artister som bla.  Volbeat, Christopher, Nik og Jay, Rasmus Seebach,  Klumben og raske penge, Magtens korridorer, Kim Larsen & Kjukken, Phlake, House of pain, SASH, Saybia, Nice & Vinz, ja og mange mange andre.

Nibe i Aalborg
Camilla Framnes og Jøden
Nibe i Aalborg
Kom her dit bette nips – lød det fra Aalborg-rapperen Jonny Hefty

Mødet med Rasmus Seebach var noget helt specielt, jeg elsker den mand og endnu vildere han deler med alle til festivalen at han skal være far, Kæmpe Stort tillykke. Det var fedt også lige at lykønske ham, da vi mødte ham efterfølgende.

Det var så fedt at være afsted med pigerne, vi havde virkelig en fest hver dag og humøret har ikke været til at skyde igennem.

Vi ses helt sikkert på Nibefestival næste år.

Amanda Palm fortæller om sin første Nibe-festival; 

Nibe har været så fedt. Vi har virkelig haft det sjovt. Det var superfedt at være backstage og møde kunstnerne. Det gav en mere intensiv oplevelse af Nibe Festival. Det har været nogle dygtige navne, vi har hørt spille. Så det gav bare en helt speciel oplevelse.

Folk har været så glade og festlige. Jeg har virkelig hygget mig, og det er absolut IKKE sidste gang jeg har været på Nibe Festival.

Det var ret sejt, da Rasmus Seebach fortalte, at han skulle være far. Det gav lige sådan et stort fællesskab, og det var lidt fedt at kunne ønske ham tillykke med den store nyhed bagefter. Han leverede et vildt godt show og der var så god stemning.

Nibe i Aalborg
Man skal huske at sende billeder ind til redaktionen.
Foto: Kenneth Brandborg
Amanda Palm kommer helt sikkert igen næste år Foto: Kenneth Brandborg
Amanda Palm kommer helt sikkert igen næste år
Foto: Kenneth Brandborg

Nibe3

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Vind fire billetter til Ladies Night på Club C

Skrevet af: Amanda Palm

I foråret slog de to unge iværksættere, Niklas Strandbæk og Niclas Tylvad Christensen, dørene op for Gadens helt nye cocktail- og champagnebar. 

Siden er der blevet langet mange champagner, cocktails og kegtails over baren, og på fredag lover drengene endnu engang en vild aften i vente – denne gang er det dog kun byens ladies, der er inviteret!

Jeg er meget stolt af at kunne være med til at præsentere og invitere jer til dette eksklusive Ladies Night-event på fredag d. 3. august!

Fri bar og fede konkurrencer

For en entrepris på kun 100 kr. pr. deltager får du velkomstdrink, små anretninger, fri bar, deltagelse i diverse konkurrencer (med virkelig lækre præmier) samt lækkert selskab!

For at sikre jer en plads på aftenen skal skrive fulde navn samt hvor mange du tager med via betaling i MobilePay. Tilmelding skal ske senest d. 3/8 kl. 18.00 til Niklas Strandbæk på tlf. nr. 28692677.

Aftenens program:

20:30: Dørene åbnes med velkomstdrinks.
Der vil være fotograf og photowall ved indgangen.

20:30-21:30: Vi byder alle velkommen.

Her har de dygtige bartendere udvalgt specielle coctails til alle, som er frie den første time. Der vil blive serveret flotte anretninger fra Duus vinkælder.

Små konkurrencer starter.

21.30-22:30: Vi udnævner de heldige vinder af de forskellige præmier.

Her har vi blandt andet et SIF – Spaophold på Hotel Viking i Sæby og Spa-Brunch på højkant (Læs om min oplevelse på Hotel Viking her.). Derudover vil der være flasker fra CLUB C og meget mere på højkant!

22:30-23:00: Vi runder en fantastisk aften af med skål og god musik.

Konkurrence

I kan tjekke begivenheden ud lige HER.

OOOOOOOOG … Lige nu har i mulighed for at vinde fire billetter!

Så piger! Det eneste der skal til for at vinde billet, er at DU skal tagge tre veninder i opslaget herunder, som du ønsker at tage med på aftenen, like dette opslag – på facebook – og så får I gratis entre!

Jeg glæder mig så meget til at se jer!

Amanda blogger: Vind 2 billetter til det sprødeste Aalborg-event

Skrevet af: Amanda Palm

Den 24. marts er en af de dage, jeg går rundt og ser rigtig meget frem til for tiden.

Aalborg er en dejlig by at bo i, men der sker trods alt ikke lige så meget her som i København. Derfor er det ret fedt, at man næste lørdag holder et stort event, som hedder Aalborg Awards.

Der er faktisk gjort så meget ud af aftenen at selveste Burhan G spiller! Jeg er helt vild med Burhan G, og jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg kan 90% af hans sange udenad! Haha

Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Burhan G spiller så efterfølgende.

Og jeg glemte næsten at sige at der også vil være det vildeste afterparty, hvor DJ Chubby han spiller – det er i øvrigt dj’en som også spillede til Skybar arrangementet, jeg var til for et par uger siden! Han er vildt dygtig og super god til at ramme alle på en aften.

Bliver omdannet til byens fedeste natklub

Hele eventet kommer til at foregå i Europa Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, som så vil blive omdannet til byens fedeste natklub for en aften!

Migogaalborg har det altså med at arrangere de flotteste og fedeste aftener. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang.

Der er bare altid styr på tingene, og der mangler INTET! Og så er folk altid i så godt humør – jeg kan huske til Aalborgtårnet eventet, efter at alle gæster havde fået nok at spise, rigeligt med champagne og drinks – så holdt vi den sjoveste fest med boogie boogie rundt i hele tårnet! Og ALLE var med! Haha det var virkelig en af de bedste aftener nogensinde!

Jeg ved at sidst til Sky bar på Hotel hvide hus, var der lang venteliste for at få billet. Og billetterne var bare udsolgt så hurtigt! Så det er om at slå til med at sikre sig billetter til AALBORG AWARDS.

I kan købe billet her!

Konkurrence: Vind 2 billetter til Aalborg Awards

Jeg er faktisk så heldig, at jeg og en flok veninder skal til eventet 24. marts – men jeg har også fået lov til at udlodde to billetter.

Alt hvad du skal gøre er, at skrive hvem du vil have med til AA Awards i Instagram-opslaget. Du kan finde link til min Instagram lige her 

Så trækker jeg en vinder på onsdag.

Her er programmet

Lørdag d. 24 Marts i AKKC

19:20-20:00: Ankomst på rød løber m. Fotovæg

20:00: Award show

22:30-23:15: Burhan G spiller

23:15-02:00: Vildt afterparty med Dj Chubby!

Billetpris er 319kr. – Køb her

her får i:

Show + burhan G +Afterparty + 2drinks under showet + snacks under showet.

Pssssst. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen!

Amanda blogger: Hudpleje med god samvittighed

Skrevet af: Amanda Palm

Er jeg den eneste, som døjer med huden i dette vejr?

Jeg har længe kendt butikken Høgh i Aalborg, som er en møbelforretning med fede møbler og interior. I kan se deres hjemmeside her.

I lokalet ved siden af Høgh har samme ejer (med en partner) nu lavet en forretning med nogle virkelig lækre produkter.

Cremer, sæbe, olier osv. Link til deres hjemmeside er her.

Selvforkælelse med god samvittighed

Botanicus går ind for lækker selvforkælelse med god samvittighed.

De går ind for helt rendyrkning af egne gode råvarer, som bruges til egen produktion af varerne.

Botanicus går meget op i miljøet. De går herved stærkt ind for at mindske kemikalieindholdet i de produkter, som du som forbruger benytter.

Det er vigtigt for Botanicus, at de produkter du bruger, er så vidt muligt uden kemikalier, og at processen fra “jord til bord” er så miljøvenlig som overhovedet muligt. Så er det ideologier, som du sætter pris på, vil dette produkt være perfekt!

Mange tænker måske: Økologiske produkter? Hmmm, virker de overhovedet???

Her har jeg testet produkterne på egen hud hver dag i en uge nu, og jeg synes faktisk, at min hud har fået lidt mere glød, og nogle af de små, røde områder er da blevet betydeligt pænere.

I kan se før og efter billede her:

Dog har jeg også benyttet mig af lidt selvbruner, derfor kan jeg se lidt brunere ud på det sidste.

Frisk og ikke parfumeret

Jeg har haft en rigtig god fornemmelse af især dagcremen her.

Den har givet rigtig god fugt til min hud, og så er den jo lavet mod eksem og akne. Alle produkterne jeg har afprøvet dufter i øvrigt fantastisk!

Duften er meget frisk og ikke parfumeret i det.

Et af de andre produkter, jeg har brugt denne uge fra Botanicus, er denne ansigtsrens her.

Det er ansigtsrensen, som nogle af jer måske havde set på min video, som jeg blandede op med varmt vand og tog lidt olie i med lavendel. Her har jeg brugt et lille håndklæde til at massere rundt i huden med. Jeg synes, den har en peelende effekt, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg synes også, at produkterne ligger i overskuelige priser. For eksempel koster den ansigtscreme, jeg har brugt kun 159kr.

Det er bestemt produkter, jeg vil anbefale, og jeg har været glad for at afprøve dem!