Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nibe var en giga-oplevelse: Vi fik lykønsket Seebach med hans breaking news

Af Amanda Palm
Rasmus Seebach med vores tre bloggere Camilla Framnes, Charlotte Caroline og Amanda Palm
Rasmus Seebach med vores tre bloggere Camilla Framnes, Charlotte Caroline og Amanda Palm

Tak for nu Nibe. Det har været en fantastisk festival, som fra vores side får alle de stjerner, vi kan komme i nærheden af.

Der var ganske vist bøvl med noget strømafbrydelse og nogle andre småting. Men det kan slet ikke fjerne den overordnede følelse af, at gæsterne hyggede sig. Det er også helt fantastisk at have så mange mennesker samlet (flere med høje promiller), og der ikke var det vilde ballade. Folk kom for at feste i skoven, og det fik de lov til.

Musikprogrammet var noget af det bedste Nibe har leveret nogensinde. Volbeat til at starte i onsdags var i særklasse. Kim Larsen samlede unge som gamle. Christopher og Nik & Jay fredag aften var bare klasse.

Lørdag var det så Rasmus Seebach. Og her blev der breaking news i alle de store medier. Pludselig fik de fjernet fokus fra Roskilde Festival, som ellers fylder ALT i de landsdækkende medier. Men Seebach kunne trække opmærksomhed over på Nibe. Klasse.

Det var selvfølgelig nyheden, som Rasmus Seebach breakede på scenen. Han skal være far for første gang. Dejligt.

Vores bloggere Camilla Framnes, Amanda Palm og vores nye skribent Charlotte Caroline fra Asight (som I kommer til at se og høre meget mere til her på sitet) havde en fest i Nibe-dagene.

Nibe i Aalborg
Camilla Framnes og Amanda Palm hyggede sig
Nibe i Aalborg
Bloggerne sammen med fantastiske Saybia

Her fortæller Camilla Framnes om sin første Nibe-festival;

Gummistøvler, mudder og kolde øl, Min første tur til Nibefestival og på ingen måder den sidste.

Wauw nogle dage, det har været helt igennem fantastisk, svæver stadigvæk efter disse 4 dages oplevelser.

At gå rundt oppe på en festival fra scene til scene, for at høre musikken, alle man møder på sin vej er i godt humør og har en fest, det kan man ikke andet end at elske.

Der manglede intet på pladsen, fine små steder hvor man kunne få mad og drikke, små barer, der manglede intet.

Vi har mødt, set, hørt en masse fede artister som bla.  Volbeat, Christopher, Nik og Jay, Rasmus Seebach,  Klumben og raske penge, Magtens korridorer, Kim Larsen & Kjukken, Phlake, House of pain, SASH, Saybia, Nice & Vinz, ja og mange mange andre.

Nibe i Aalborg
Camilla Framnes og Jøden
Nibe i Aalborg
Kom her dit bette nips – lød det fra Aalborg-rapperen Jonny Hefty

Mødet med Rasmus Seebach var noget helt specielt, jeg elsker den mand og endnu vildere han deler med alle til festivalen at han skal være far, Kæmpe Stort tillykke. Det var fedt også lige at lykønske ham, da vi mødte ham efterfølgende.

Det var så fedt at være afsted med pigerne, vi havde virkelig en fest hver dag og humøret har ikke været til at skyde igennem.

Vi ses helt sikkert på Nibefestival næste år.

Amanda Palm fortæller om sin første Nibe-festival; 

Nibe har været så fedt. Vi har virkelig haft det sjovt. Det var superfedt at være backstage og møde kunstnerne. Det gav en mere intensiv oplevelse af Nibe Festival. Det har været nogle dygtige navne, vi har hørt spille. Så det gav bare en helt speciel oplevelse.

Folk har været så glade og festlige. Jeg har virkelig hygget mig, og det er absolut IKKE sidste gang jeg har været på Nibe Festival.

Det var ret sejt, da Rasmus Seebach fortalte, at han skulle være far. Det gav lige sådan et stort fællesskab, og det var lidt fedt at kunne ønske ham tillykke med den store nyhed bagefter. Han leverede et vildt godt show og der var så god stemning.

Nibe i Aalborg
Man skal huske at sende billeder ind til redaktionen.
Foto: Kenneth Brandborg
Amanda Palm kommer helt sikkert igen næste år Foto: Kenneth Brandborg
Amanda Palm kommer helt sikkert igen næste år
Foto: Kenneth Brandborg

Nibe3

Amanda Palms seneste blogindlæg