Nibe var en giga-oplevelse: Vi fik lykønsket Seebach med hans breaking news

Skrevet af: Amanda Palm
Rasmus Seebach med vores tre bloggere Camilla Framnes, Charlotte Caroline og Amanda Palm
Rasmus Seebach med vores tre bloggere Camilla Framnes, Charlotte Caroline og Amanda Palm

Tak for nu Nibe. Det har været en fantastisk festival, som fra vores side får alle de stjerner, vi kan komme i nærheden af.

Der var ganske vist bøvl med noget strømafbrydelse og nogle andre småting. Men det kan slet ikke fjerne den overordnede følelse af, at gæsterne hyggede sig. Det er også helt fantastisk at have så mange mennesker samlet (flere med høje promiller), og der ikke var det vilde ballade. Folk kom for at feste i skoven, og det fik de lov til.

Musikprogrammet var noget af det bedste Nibe har leveret nogensinde. Volbeat til at starte i onsdags var i særklasse. Kim Larsen samlede unge som gamle. Christopher og Nik & Jay fredag aften var bare klasse.

Lørdag var det så Rasmus Seebach. Og her blev der breaking news i alle de store medier. Pludselig fik de fjernet fokus fra Roskilde Festival, som ellers fylder ALT i de landsdækkende medier. Men Seebach kunne trække opmærksomhed over på Nibe. Klasse.

Det var selvfølgelig nyheden, som Rasmus Seebach breakede på scenen. Han skal være far for første gang. Dejligt.

Vores bloggere Camilla Framnes, Amanda Palm og vores nye skribent Charlotte Caroline fra Asight (som I kommer til at se og høre meget mere til her på sitet) havde en fest i Nibe-dagene.

Nibe i Aalborg
Camilla Framnes og Amanda Palm hyggede sig
Nibe i Aalborg
Bloggerne sammen med fantastiske Saybia

Her fortæller Camilla Framnes om sin første Nibe-festival;

Gummistøvler, mudder og kolde øl, Min første tur til Nibefestival og på ingen måder den sidste.

Wauw nogle dage, det har været helt igennem fantastisk, svæver stadigvæk efter disse 4 dages oplevelser.

At gå rundt oppe på en festival fra scene til scene, for at høre musikken, alle man møder på sin vej er i godt humør og har en fest, det kan man ikke andet end at elske.

Der manglede intet på pladsen, fine små steder hvor man kunne få mad og drikke, små barer, der manglede intet.

Vi har mødt, set, hørt en masse fede artister som bla.  Volbeat, Christopher, Nik og Jay, Rasmus Seebach,  Klumben og raske penge, Magtens korridorer, Kim Larsen & Kjukken, Phlake, House of pain, SASH, Saybia, Nice & Vinz, ja og mange mange andre.

Nibe i Aalborg
Camilla Framnes og Jøden
Nibe i Aalborg
Kom her dit bette nips – lød det fra Aalborg-rapperen Jonny Hefty

Mødet med Rasmus Seebach var noget helt specielt, jeg elsker den mand og endnu vildere han deler med alle til festivalen at han skal være far, Kæmpe Stort tillykke. Det var fedt også lige at lykønske ham, da vi mødte ham efterfølgende.

Det var så fedt at være afsted med pigerne, vi havde virkelig en fest hver dag og humøret har ikke været til at skyde igennem.

Vi ses helt sikkert på Nibefestival næste år.

Amanda Palm fortæller om sin første Nibe-festival; 

Nibe har været så fedt. Vi har virkelig haft det sjovt. Det var superfedt at være backstage og møde kunstnerne. Det gav en mere intensiv oplevelse af Nibe Festival. Det har været nogle dygtige navne, vi har hørt spille. Så det gav bare en helt speciel oplevelse.

Folk har været så glade og festlige. Jeg har virkelig hygget mig, og det er absolut IKKE sidste gang jeg har været på Nibe Festival.

Det var ret sejt, da Rasmus Seebach fortalte, at han skulle være far. Det gav lige sådan et stort fællesskab, og det var lidt fedt at kunne ønske ham tillykke med den store nyhed bagefter. Han leverede et vildt godt show og der var så god stemning.

Nibe i Aalborg
Man skal huske at sende billeder ind til redaktionen.
Foto: Kenneth Brandborg
Amanda Palm kommer helt sikkert igen næste år Foto: Kenneth Brandborg
Amanda Palm kommer helt sikkert igen næste år
Foto: Kenneth Brandborg

Nibe3

Amanda Palms seneste blogindlæg

Amanda blogger: Kom med til Fifty Shades womens night

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret

Onsdag d.7 februar holder hotel Viking i Sæby kvindeaften!

Hotel Viking har simpelthen hevet en hel dag ud af kalenderen, hvor der fokuseres på os kvinders ”indre gudinde”.

Hotel Viking har blandt andet hyret sexologen Kathrine Hoberg, som vil fortælle lidt om kvinder, kvinders kroppe, parforhold, sex og meget meget mere. Herefter vil den nye Fifty Shades Freed blive vist i biografen. Der bliver serveret bobler, lækkert mad! DET BLIVER BARE SÅ FEDT!

Jeg elsker jo sådan noget! En hel aften KUN i tøsernes tegn!

Billetten koster 495,- og her får man adgang til spaområdet hele dagen, tapasbuffet, foredrag med sexologen Kathrine Hoberg, transport til og fra biograf med snigpremieren på fifty shades freed! I kan købe billet her: https://www.hotelviking.dk/produkt/fifty-shades-of-you-girls-only/

Hotel Vikings spa-område om aftenen

Som jeg ser det, lyder det som en PERFEKT tøseaften! Så tøser! ryd kalenderen og få jer meldt til!!

Amanda blogger: Her er min nye frisør

Skrevet af: Amanda Palm

Jeg har fået fast ny frisør i Aalborg!

I den butik jeg står i, havde jeg lagt mærke til at begge mine kolleger har frisør hos Visions by Nicole og Michelle i Aalborg!

Jeg hørte om flere og flere der gik derind og havde fået så flotte resultater. Derfor valgte jeg at give det en chance. Jeg fik en tid hos Sofie derinde, og er nu kommet hos hende i salonen de sidste tre gange hvor jeg skulle have farvet håret!

Jeg har fået mange beskeder på mit hår så jeg syntes lige jeg vil dele det med jer i et blogindlæg.

Derudover så kan jeg jo bedst li’ når mit hår har den kolde tone, derfor fik jeg nogle specielle produkter med hjem fra Paul Mitchell.

Shampooen jeg fik med giver fugt, pleje og er beregnet til lyst hår og det samme med balsam. De hedder begge forever blond. Prisen for shampoo er 229kr. Og 239kr. for balsam.

Jeg fik også en kur med fra Paul Mitchell, det er et nyt produkt der er kommet som vi blander efter mit hår.

Det er jo individuelt hvilken kur det bliver fra person til person, min er lavet til mit hår for at holde den kolde blonde tone, så den er blandet lige efter den nuance jeg ønsker. Man kan også bruge den i mørkt hår for at friske farven op.

Prisen på denne kur er fra 179-299kr. Afhængig af hvilken farve man ønsker i.

Alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds med Visons, det er både nogle rigtig søde piger som står derinde og så er de virkelig dygtige. Jeg linker lige her til deres Facebook: https://www.facebook.com/VisionsAalborg/

Og deres instagram her: https://www.instagram.com/visionsaalborg/

Amanda Blogger: Bikini i kulden

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret

Nu er jeg jo efterhånden stamkunde hos Hotel Viking! Og jeg elsker det hver gang jeg er der! Både udsigten, spaen og ikke mindst restauranten! Jeg er vild med det!

Forny energien

Jeg og en veninde havde længe snakket om at vi skulle på et eller andet tøseophold, og her besluttede jeg hurtigt at vi skulle forbi Viking! Vi pakkede tasken og tog til Sæby! Vi valgte SIF opholdet! Men i kan læse mere om de forskellige ophold på hjemmesiden her – så går i bare ind under “ophold”.

Vi ankom ved en 14 tiden hvor vi selfølgelig startede ud med et glas champage på altanen. Vi havde den smukkeste udsigt udover spa og havet i baggrunden. Det var ren hygge!

Derefter hoppede vi i bikinien og nærmest løb ned til spaen. Vi svømmede, badede og slappede bare helt af. Hos Hotel Viking er der også opvarmet bade udendøres. Så her brugte vi nok det meste af tiden! Så lækkert at sidde i dejlig varmt vand med den smukkeste udsigt foran sig!

Til aften hoppede vi i det fine kluns og fik den lækreste tre retters menu med vinmenu til! Vi fik tøsehygget og der var virkelig bare den mest behagelige, rolige stemning efter en hel dag i spa!

Morgenen efter var der lækker lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet kunne begære! mums!

Black friday tilbud!

Eftersom at det i morgen er BLACK FRIDAY! Så skal i selfølgelig ikke snydes for de vildeste tilbud!!

Tilbudende er som følger:

Spa & Brunch for 2 – kr. 395,- / Normalt kr. 790,-

Spa & Burger for 2 kr. 395,- / Normalt 790,-

Overnatning og spa for 2 – kr. 711,- / normalt kr. 1.095,-

Sif Spaophold for 2 – kr. 1423,5 / Normalt kr. 2.190,-

Freja Wellnessophold for 2 – Kr. 2373,- / Normalt kr. 3.390,-

Linket for disse rabatter er lige her

I kan også vælge at signe jer op til nyhedsbrevet!

Vælger i at signe jer op til nyhedsbrevet får i altså 24 timer med jeres helt egen pris på en overnatning! Her får i 50% i rabat!! Og dette tilbud starter altså allerede idag. Sign dig op her

Dette kunne jo også være den perfekte julegave!

Amanda blogger: Nej nej nej – det skete bare ikke

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

I kender det vel alle sammen.

Det er altså bare så irriterende at tabe sin telefon! Og i det man samler den op, håber man fra hjertet af at den ikke har taget skade! Men så heldig kan man altså ikke være hver gang!

Jeg er desværre bare en af de uheldige som alt for ofte smadrer skærmen!

Der var en dag jeg skulle tage et selfie, i mens jeg kom gående, hvor jeg skvatter over ujævne fliser, falder ned på alle fire, taber selvfølgelig telefonen på jorden og skærmen var helt smadret! Det var bare en nederen morgen!

Tabte den i hovedet på mig selv

Men jeg taber virkelig også min telefon dagligt! Jeg taber den endda til tider i hovedet på mig selv! Hvilket virkelig lyder dumt. Haha.

Jeg husker da jeg lige fik lavet læber, så skulle jeg facetime med min papfar, og her taber jeg den lige ned over mine læber! Det gjorde afsindigt ondt. Haha..

Jeg tror, at det var efter lidt for mange gange, at de søde gutter fra Techammo ligesom spurgte mig, om jeg ikke også ville skrive om mine oplevelser med dem som en hjælpende hånd i nødens stund.

For jeg er åbenbart virkelig ikke den eneste i Aalborg og omegn som er så klodset.

De fortalte endda om en kunde, der havde tabt den, da hun slog græs, og den fixede de også.

Megagod pris på skærmskifte

Jeg har markeret det her som annonce for at være på den sikre side, men det er helt oprigtigt, at jeg haft rigtig god erfaring med Techammo

I Urbansgade, Aalborg ligger der en af deres forretninger, som jeg var inde i forleden. De har jo alt muligt forskelligt mobiltilbehør også! Sidst fandt jeg blandt andet et super fint cover! Techammo går højt op i kvaliteten, så man kan være sikker på at det bliver lavet ordentligt og professionelt!

Lige nu tager de 999 kr. for at skifte skærmen på en Iphone7, og det skulle være et af de billigste løsninger i hele Danmark.

Men de kan også klare alle andre modeller til en god pris. Jeg er i hvert fald glad for, at de står klar til at redde mig, når jeg er klodset.

Du kan jo selv tjekke deres tilbud ud her

Amanda blogger: Du kan vinde et par lækre støvler

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

Jeg har længe været på udkig efter den perfekte støvle, jeg går i støvler hele tiden!

Jeg synes altid det er flot, det gør looket lidt mere råt, hvilket er helt perfekt for mig!

Forleden var jeg en tur i Skagen med Josefine Valentin (super sød og smuk blogger fra Aalborg også)

Vi havde os en rigtig tøsetur, hvor hun fortalte mig om denne webshop ved navn www.Perfec2.com . Jeg tjekkede den ud og blev helt forelsket i hvad jeg så!

Forhandler fede mærker

Denne hjemmeside forhandler en masse rigtig flotte mærker so bla. Gestuz, Sofie Schnoor, Rue De Femme, Ivylee og mange flere!

Jeg faldt over disse smukke, smukke støvler fra Sofie Schnoor, jeg er helt skudt! Jeg lever nærmest i dem nu! De er så flotte med ALLE de detaljere der er på! Og så behagelige at gå i!!

Eeeeej men det er virkelig blevet min yndlings støvle til dato!

Vild med den spidse snude

Derudover havde jeg slidt mine tidligere sorte støvler ned, og man kan jo ikke leve uden den klassiske sorte støvle! Så jeg faldt over denne fra Ivylee!! Jeg er helt vild med den spidse snude! Og så er den bare god til alle outfits nærmest!

Som i kan se på min instagram, har Jeg nu i samarbejde med Perfect2 fået lov at lave en giveaway til jer!

Og det eneste i skal gøre er at følge Perfec2 på instragram, følge mig på instagram, Like opslaget og skrive i kommentarfeltet hvilken af de to støvler du ønsker at vinde og i hvad størrelse! Vi trækker en vinder på tirsdag!