Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fede hits på stribe: Nibe 2024 afslører flere kunstnere

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Ricky Sam Winther
Foto: Ricky Sam Winther

Nibe 2024 rykker tættere og tættere på.

Senest afslørede festivalens arrangører, at Andreas Odbjerg optræder lørdag den 6. juli.

Nu løfter de sløret for endnu flere fede danske navne.

Mange fede hits

I en pressemeddelelse skriver Nibe, at de supplerer topnavne som James Blunt, The Chainsmokers, Suspekt og Ukendt Kunstner med en god gang Nibe bredde.

De syv nye navne på plakaten er bl.a. TopGunn, Niarn og Faustix.

TopGunn

Den forrygende popsnedker er tilbage i Nibe. I topform med nyt materiale, nyt show og selvfølgelig også med de mange fede hits, som altid skaber tæt på ude-af-proportioner-fest.

TopGunn udgav i efteråret albummet ”DK Goat” og en skovlfuld ny-klassikere som ”For Altid”, ”10 % Mere”, ”Balancen” feat. Kesi og ”Bump” feat Lamin. Aktualiteten peaker ubetinget.

Niarn

Et glædeligt comeback til musikscenen, og altså også til Nibe, efter en veloverstået organtransplantation. Niarn er meldt i topform.

Den kommer til at stå på masser af Gug-gangsta attitude og hits som ”Dobbelt A”, ”Stikkersvin”, ”Mit Liv Mine Regler” og ”Bare Sig Til”.

Jacob Dinesen

Jacob Dinesen, med den så store, unikke og Springsteen-rustne stemme, var den helt store sensation, da han i 2016 smed albummet ”Brace Against The Storm”. Hvilken start på en stor karriere, for Dinesen sprøjtede albums ud og blev allemandseje.

Nu skriver vi så 2024, og Dinesen har netop smidt albummet ”One Step At A Time” med bl.a. baskeren ”The Waiting Game (feat. Siné)”. Begge er med i Nibe – altså også fantastiske Siné.

Faustix

Faustix åbnede Nibe 2023. Det var tirsdag aften på Grøn Scene, som er placeret på Camp Øst. I år er den store DJ atter tilbage i Skalskoven.

Sympatiske Faustix er elsket i Nibe, ja og generelt på den danske livescene. Har samtidig masser af international bevågenhed. Mon ikke det hele peaker frem mod Nibe 2024, for Faustix buldrer ind i nogle særdeles aktive måneder med masser af nyt.

The Powls

Det bliver ikke mere Nibe, end når The Powls lørdag middag, som de plejer, sparker festivalens sidste dag i gang med deres musikalske, eller ja, umusikalske comedyshow.

Et absolut must på Nibe – år efter år.

Souvenirs

”I sin tid var den Nils Torp fra Souvenirs, som tilbage i 1996 anbefalede os at booke The Powls. Dengang havde vi på ingen måde i tankerne, at vi tæt ved 28 år senere faktisk kunne præsentere begge bands på vores festival” – konstaterer festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

Men sådan er det heldigvis, og Souvenirs – med Sofie Bonde og Nils Torp i fronten spiller Den Lille Fede torsdag middag.

Tue West

I år fejrer vi 20-året for Tue Wests debut og voldsomt store gennembrud – også på Nibe. Vi kipper også med flaget i Nibe, for det fortjener sympatiske Tue West.

Der venter os efter sigende en skarp og opdateret Tue West, og alle de fede klassikere som ”Sig Du Er Sikker (Værelse Med Udsigt)”, ”En Sang Om Kærlighed”, ”Du Er Fri (Kvinden og Lottokuglerne)” – alt sammen serveret i Reservatets intime og smukke rammer.

Musikplakaten til Nibe 2024 indeholder derudover pt. disse artister:

The Chainsmokers (US), James Blunt (UK), Ronan Keating (IRL), Ukendt Kunstner, Rasmus Seebach, Suspekt, Andreas Odbjerg, Benjamin Hav & Familien, D-A-D, Martin Jensen, Artigeardit x Lamin, Tim Christensen, Jonah Blacksmith, Infernal, Ude Af Kontrol, KrebsFalch, Magtens Korridorer, Gobs, Benny Jamz, Guldimund, Thor Farlov, PRISMA, URO, Kalaset, Lydmor, Martin Kanstrup, Mumle, Saint Clara, Malte Ebert, Zar Paulo, Pil, Angående Mig og Pauline.

Festivalbilletterne til alle dage, fredag og lørdag er allerede væk, men man har stadig chancen for at købe dagsbilletter til onsdag og torsdag.

Del artikel

Andre læser også