Nibe Festival afslører kæmpe navn: L.O.C. kommer i skoven

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Nibe Festival, en af landets største festivaler, har netop offentliggjort et nyt stort navn til deres 2017 program.

Der er tale om et af de største navne på den danske musikscene.

L.O.C., kongen af dansk rap, gæster Nibe til sommer. Rapperen har været en del af den danske musikscene siden 1995, og slog igennem med hits som ”Drink din hjerne ud”, ”Absinthe” og ”Undskyld” i 2001.

Han har netop været forbi Aalborg, hvor han i sidste uge leverede en konge-præstation i Aalborg Kongres & Kultur Center.Siden har Liam O’Connor, som han rigtigt hedder, cementeret sig i dansk musik med ti udgivelser og forskellige samarbejder med andre danske musikere, som Suspekt og Nephew. Hits som ”Momentet” og ”Ung for evigt” har også fået hans musik ind i stuerne hos det mere modne publikum.

Den erfarne herre turnerer i øjeblikket rundt i landet med sin ”Anno VX”-turné, som er en hyldest til sine 10 udgivne albums, 15 år med albums og 30 hits.

Allerede nu er flere navne blev offentliggjort til Nibes 2017 program. Navne som Kim Larsen og Kjukken, Allan Olsen & band og Carpark North.

Med tilføjelsen af L.O.C til sommerens program er det indtil videre et solidt og interessant lineup fra Nibe Festivals side.

De lover i øvrigt, at der allerede senere i eftermiddag bliver meldt endnu et spændende navn ud til programmet. Du kan følge med på deres Facebook-side

Billetsalget er allerede påbegyndt, og du kan se billet-info her

Du kan også tjekke alt det der sker i Aalborg ud lige her i den store Aalborg-kalender

De fedeste events i byen samlet lige her: Aalborg-kalenderen