Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endelig!: Nibe Festival afslører de første store navne

Af Stine Kjølby Christensen

Vi er ved at være godt igennem en ulidelig tid, hvor pandemien har styret verden som en fej, ussel og magtliderlig diktator.

Heldigvis vinder mennesket, og fremtiden ser atter positiv og givende ud. Nibe Festival er derfor også tilbage i fuldt flor og med masser af power i dagene 29. juni – 2. juli 2022.

Nu er de første fire navne offentliggjort:

Jada

Fantastiske Jada debuterer langt om længe på Nibe, når hun onsdag d. 29. juni spiller en af hendes i alt otte planlagte koncerter i det danske sommerland.

Jada er måske Danmarks største kvindelige stemme pt. med numre som ”Nudes”, ”Lonely”, ”On Me”, ”Keep Cool” og ”I´m Back”.

Med de storladne ballader har Jada ikke blot lagt Danmark ned – den store stemme har afgjort også potentiale, der strækker sig langt ud over de danske grænser.

Endelig!: Nibe Festival afslører de første store navne Gnags

Et af de længst levende navne inden for dansk musik er også klar til Nibe Festival 2022. Og ja, Gnags lever ikke alene længe, de lever også i det store format – ganske overbevisende.

Det bliver en ren hitparade med numre som ”Burhøns”, ”Mr. Swing King”, ”Vilde Kaniner”, ”Slingrer Ned Ad Vestergade” og ”Under Bøgen”, når AG atter – og, hvem ved, måske for sidste gang – rammer Skalskoven fredag d. 1. juli.

Endelig!: Nibe Festival afslører de første store navne

Tobias Rahim

Med hits som ”STOR MAND” feat. Andreas Odbjerg, ”Costa Del Sol til København”, ”Burhan G” feat. Burhan G og Kidd og ”Dø I Norden” feat. Suspekt kommer Tobias Rahim tonsende ind på den urbane popscene.

Og ja, godt-og-vel-to-meter-manden er ikke bare stor i højden, Rahim kommer forventeligt til at sætte sig godt til rette – og ikke bare i den urbane front. Med den skønne umiddelbarhed, det brede tekstunivers og et unikt flow kommer Tobias Rahim til at ramme os bredt.

Vi så det for nyligt i Stormester, hvor han gik lige i hjertet på alt og alle med en smuk kærlighedssang til diamantbrudeparret Inge og Stephen.

Endelig!: Nibe Festival afslører de første store navne

Alex Vargas

Alex Vargas er heldigvis atter tilbage i skoven til Nibe Festival 2022, hvor han giver sommerens eneste nordjyske koncert.

Med Vargas byder Nibe Festival på endnu en eksklusiv artist og endnu en artist med stort internationalt potentiale.

Der er lagt i ovnen til en meget stor, eksklusiv, varm, unik, intim og emotionel koncert, når Alex Vargas optræder under den mørke dug på Blå Scene og giver os store numre som ”Solid Ground”, ”Higher Love” og ”Shackled Up”.

Endelig!: Nibe Festival afslører de første store navne

Du kan allerede nu købe billetter til Nibe Festival 2022 lige her.

Del artikel

Andre læser også