Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

New Balance: En af de mest alsidige sko på markedet

Af Annoncør

Når det kommer til fodtøj, så er der utrolig mange varianter og brands, som man kan vælge. Det kan for mange være en udfordring at vælge fodtøj, da alle folk har forskellige størrelse fødder med forskellige bredder og længder. Da hele kroppens momentum starter i fødderne, er det utrolig vigtigt, at man har en sko, som passer til ens fødder, og som er gode at gå i.

Annoncørbetalt indhold leveret af Intersport

Når det kommer til komfort til fødderne, så er der særligt et mærke, som skiller sig ud og som de fleste mennesker kan lide at gå i – nemlig New balance. New Balance er et mærke, som laver et hav af forskellige skotyper og varianter, så derfor har vi dedikeret denne artikel til at gøre dig klogere på New Balance samt hvilke forskellige varianter, som man kan finde.

Løbesko

New Balance er I særdeleshed kendt for at lave nogle virkelig gode løbesko, som er gode at gå i. Løbeskoene er specielt designet til at være komfortable til fødderne, og derfor er det aldrig en dårlig ide at gå med en løbesko fra New Balance, hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte din søgen. Løbeskoene er kendt for at være stabile og utroligt holdbare, så hvis du er en løber, som løber meget, så kan en New Balance sko være noget for dig.

Sneakers

Udover løbesko, så er New Balance også kendt for at lave sneakers til herrer og damer i alle aldre. Kendetegnet ved New Balance sneakers er, at skoen er meget simpel i designet og udtrykket, og derfor er det en sko, som er meget nem at passe ind i ens stil. Farverne er meget varierende og det er nærmest kun fantasien som sætter grænser for farvekombinationerne, som new balance sko findes i.

Som navnet antyder, så er komforten også et af de helt store kendetegn, når det kommer til sneakers. De er utroligt komfortable at gå i, så det er en rigtig sko, at vælge, hvis man har et job, hvor man bevæger sig meget eller generelt har en aktiv livsstil.

Uanset om man er ung eller gammel, så er New Balance en sneaker, som vil passe til de fleste fødder samt stil.

Sko til forskellige sportsgrene

Der er ingen tvivl om, at New Balance er mest kendt for deres løbesko samt sneakers, men der er rent faktisk langt flere sko. De laver nemlig også en masse sko til sportsgrene, som ikke er forbundet med løb. De bliver blandt andet lavet sko til både tennis og golf, som er to sportsgrene, som stiller særlige krav til deres sko. Der er heller ikke mange, som forbinder New Balance med fodboldstøvler, men der findes rent faktisk fodboldstøvler af mærket New Balance også.

Af de mindre populære sportsgrene i Danmark kan man nævne Baseball, skateboarding og lacrosse, som New Balance også laer fodtøj til.

For at opsummere artiklen, så er New Balance en sko, som er egnet til forskellige formål, og som er utroligt behagelige at gå i.