Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Mikkel Hansen stopper karrieren

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: DHF
Foto: DHF

I går meldte Aalborg Håndbold, at de kalder ind til et pressemøde, hvor de vil fortælle nærmere om det fremtidige samarbejde med Mikkel Hansen.

Det satte selvfølgelig gang i spekulationer, og TV2 erfarede, at Danmarks største håndboldstjerne nogensinde vil annoncere et karrierestop.

Klokken 12.30 i Sparekassen Danmark Arena blev det så meldt officielt ud:

Mikkel Hansen stopper sin håndboldkarriere til sommer.

“Jeg har altid sagt, at jeg ville stoppe den dag, at legen og glæden ikke var der mere. Det er den stadig. Det er stadig sjovt. Jeg er stadig 100 procent dedikeret til det, jeg laver.

Men jeg tror også, jeg er kommet til et sted, hvor jeg kan mærke, at der er andre ting, der trækker en lille smule.

Derfor føler jeg, at til sommer er det helt rigtige tidspunkt at lægge skoene på hylden,” fortæller en tydeligt bevæget Mikkel Hansen på pressemødet.

Netop meldt ud: Mikkel Hansen stopper karrieren
Foto: Mathias Gregersen Larsen

Hvad bringer fremtiden?

Direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, takkede Mikkel Hansen for, alt det han har gjort for både klubben og resten af håndbold-Danmark.

“Det er ikke altid, jeg tror, at folk ved, hvad han har betydet for hele håndboldverdenen. Når vi spiller på udebane i Champions League, plejer folk at buhe. De seneste sæsoner har der været klapsalver, når de er kommet til nummer 24,” fortæller Jan Larsen.

Det helt store spørgsmål på pressemødet var om, hvornår Mikkel Hansen stopper karrieren. Bliver det efter klubsæsonen – eller tager han en eventuel OL-slutrunde med?

“Jeg vil meget gerne til OL,” lød det kort og kontant fra Mikkel Hansen.

Mikel Hansen fortæller, at han ikke ved, hvad fremtiden bringer efter sommer.

Mikkel Hansen er foreløbig noteret for 68 kampe og 356 mål for Aalborg Håndbold, mens det i landsholdsregi foreløbig er blevet til 266 kampe og 1.350 mål, samt guldmedaljer ved OL, EM og tre gange VM.

Del artikel

Andre læser også