Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Hamrén færdig i AaB

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

Erik Hamrén er færdig som cheftræner for AaB.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Oscar Hiljemark vil som udgangspunkt stå i spidsen for AaB resten af indeværende sæson.

Erik Hamrén tiltrådte i september 2022, men efter blot et enkelt point i de seneste ni kampe i 3F Superligaen har AaB valgt at afbryde samarbejdet med den vellidte svensker.

I alt blev det under Erik Hamréns andet ophold i AaB til seks point i 13 3F Superligakampe, hvilket betyder, at AaB med ti spillerunder igen har otte point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Udover de 13 opgør i 3F Superligaen har Erik Hamrén stået bag tre sejre i Pokalen.

“Vi evaluerer hele tiden på tingene, og både Erik og vi har været bevidste om, at den udeblevne pointhøst ikke har været tilfredsstillende.

Derfor er vi fra AaB’s side nået til den konklusion, at det bedste vil være at skilles nu, hvilket forhåbentlig kan bringe ny energi og skabe den effekt, som skal til for at hente de tilstrækkelige sejre i resten af sæsonen,” siger Thomas Bælum og tilføjer, at han ærgrer sig over kendsgerningerne.

Erik Hamrén er en ordentlig mand, og hans meritter i AaB vil aldrig nogensinde blive glemt. Vi er forbitrede over, at dette ophold ikke blev mere succesfuldt, men Erik vil altid have en helt særlig plads i AaB’s historie,” siger Thomas Bælum.

Foreløbig skal assistenttræner Oscar Hiljemark stå i spidsen for klubben. Ifølge AaB vil det ‘som udgangspunkt’ være resten af sæsonen.

“Oscar Hiljemark, der for godt et år siden havde ansvaret for AaB i tre kampe, er i gang med sin påkrævede P-licens-uddannelse og har dermed tilladelse til at lede AaB som cheftræner i 3F Superligaen,” lyder det.

Del artikel

Andre læser også