Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trodser Corona: IT-virksomhed i Aalborg opruster til spændende fremtid

Af Michael Qureshi

Man tror det næppe.

En virksomhed, der i høj grad lever af oplevelse- og eventbranchen, vil for langt de fleste være i knæ i disse Corona-tider, hvor vi ikke må samle os.

Men det er heldigvis ikke tilfældet for IT-virksomheden NemTilmeld, der har hovedkontor i Nørresundby.

2020 blev ellers skelsættende på flere måder, og for mange danske virksomheder betød det, at en række planlagte arrangementer blev aflyst.

Tal fra NemTilmeld viser, at over 5.400 arrangementer blev aflyst på landsplan, hvilket svarer til 19 % over året.

Digitale events vinder frem

2020 blev desuden året, hvor de danske virksomheder for alvor tog de digitale løsninger til sig. Antallet af online arrangementer steg  490 % i forhold til 2019.

“Webinarer og digitale events har vundet indpas det seneste år, og corona-situationen har i høj grad accelereret denne udvikling.

Både virksomheder og medarbejdere tager i stigende grad onlineløsningerne til sig, når de skal afholde arrangementer. Det er en tendens, vi forventer at se mere til det kommende år,” forklarer Thomas Kjærgaard, direktør for NemTilmeld.

Trodser Corona: IT-virksomhed i Aalborg opruster til spændende fremtid

Opruster på mandskabsfronten

Vækst i online arrangementer kombineret med et forventet comeback til fysiske arrangementer betyder, at NemTilmeld opruster på mandskabsfronten, og helt konkret søger de en dedikeret systemadministrator til at varetage og udvikle deres systemer.

”Vores kerneydelse er at levere det bedste og mest driftsikre tilmeldingssystem til vores kunder. Det kræver en fuldtidsansat – især fordi vi har stort fokus på IT-sikkerhed og GDPR”, forklarer Thomas Kjærgaard.

Hidtil har det været direktøren selv, der har siddet med en stor del af disse opgaver, men nu er det tid til at flytte fokus.

“Fysiske arrangementer står over for et stort comeback på et tidspunkt i løbet af i år. Vi forventer derfor, at vores kunder kommer til at være langt mere aktive, når samfundet igen åbner op, og derudover vil der komme en del nye kunder.

Så det er vigtigt, at jeg holder fokus på forretningsudvikling og vores strategi,” forklarer Thomas Kjærgaard.

Du kan selv søge stillingen

Han fortsætter;

”Det er ikke normalt for en virksomhed af vores størrelse at søge en fuldtidsansat ”IT-mand”.

Men vores setup har nu en størrelse, hvor det er nødvendigt for, at vi fortsat kan levere den service, som vores kunder har vænnet sig til.

Vi ser det som en investering i fortsat glade kunder og en opfyldelse af vores egne høje krav til IT-sikkerhed”

Du kan læse om stillingen her

Del artikel

Andre læser også