Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Over 200 foreninger er med: NemTilmeld kan spare dig for timevis af arbejde

Af Redaktionen
Arkivfoto / Foto: Jens Astrup
Arkivfoto / Foto: Jens Astrup

Over 200 af Aalborgs frivillige foreninger kan tjekke dette nytårsforsæt af listen – kan du?

Er du en af Aalborgs mange frivillige ildsjæle, der får foreningshjulene til at dreje? Så får du her årets forenings-nytårsforsæt, som du allerede i dag kan tjekke af listen:

Nytårsforsæt 2023: “I år vil jeg bruge mindre tid på bøvlet håndtering af tilmeldinger og betaling til min forenings arrangementer.”

NemTilmeld sparer danske frivillige timevis af arbejde

Mere end 200 frivillige foreninger i Aalborg Kommune har allerede fået en hjælpende hånd til deres arbejde med arrangementer.

De bruger det nordjyske tilmeldingssystem NemTilmeld til at tage imod tilmeldinger og betaling til foreningens arrangementer, og det sparer dem mange timers arbejde ugentligt.

“Vi sparer tid, som vi kan bruge på at skabe de bedst mulige oplevelser og tilbud til børnene. Bestyrelse og ledere er glade for NemTilmeld. Men forældrene er også rigtig glade for det, fordi de slipper for poserne med kontanter og kontaktsedler.” fortæller Hans Schroeder, kasserer for FDF Vester Hassing.

NemTilmeld klarer automatisk tidskrævende opgaver

De frivillige foreninger, der bruger NemTilmelds sponsorat, er sluppet af med en lang række manuelle og tidskrævende opgaver, som de før brugte mange af deres frivillige timer på.

Eksempelvis skal de frivillige ikke længere bruge tid på:

– At opdatere deres deltagerlister når et medlem tilmelder eller afmelder sig et arrangement

– Tage imod betaling og holde styr på hvem, der har (og ikke har) betalt

– Selv holde styr på deltagernes specielle behov – f.eks. hvornår Ida på 10 skal tage hendes medicin, eller at Hanne ikke tåler skaldyr

Et gratis tilbud til alle frivillige foreninger

NemTilmelds sponsorat kan oprettes ganske gratis af frivillige foreninger uden lønnede ansatte.

Den nordjyske virksomhed har nemlig et ønske om at gøre arbejdet med arrangementer nemmere for landets frivillige foreninger.

“Vi er selv aktivt engageret i bl.a. idrætsklubber og foreninger og har oplevet, hvordan NemTilmeld gør hverdagen lettere både for kassereren, formanden og det enkelte medlem, når der afholdes arrangementer. Vi vil meget gerne støtte op om det lokale forenings- og fritidsliv i hele landet, og derfor har vi også gjort det gratis at bruge NemTilmeld som frivillig forening,” fortæller Thomas Kjærgaard, direktør hos NemTilmeld.

En hjælpende hånd til dig og foreningens kasserer

Vil du gerne bruge mindre tid på administrative opgaver i dit frivillige arbejde i 2023?

Og vil du gerne give en hjælpende hånd til din forenings kasserer (uden selv at risikere at blive involveret i betaling fra deltagerne)?

Klik her for at oprette en sponsoreret NemTilmeld-konto til din frivillige forening

PS …

Er du IKKE en frivillig forening, men tænker du, at NemTilmeld også ville kunne spare arrangører i din virksomhed eller organisation en del tid i deres arbejde med arrangementer? Så kan du prøve NemTilmeld til et valgfrit arrangement for 0 kr. med linket her.

Del artikel

Andre læser også