Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nedtællingen er i gang: Aalborg Karneval afslører de første store navne

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Aalborg Karneval
Foto: Aalborg Karneval

Hvis der er en fest, der kan få os aalborgensere til at ryste med bagen, bunde shots og frivilligt trække i den mest kiksede fjerpragt nogensinde – så er det Aalborg Karneval.

I dag er en helt speciel dag i karnevalsånden.

Salget af næste års loyalitetsarmbånd er nemlig skudt i gang, så hvis du har planer om at være blandt de 80.000 karnevalister til foråret, så er det nu, du skal vise din støtte.

I samme åndedræt melder Aalborg Karneval desuden ud, at to store stjernenavne nu er klar til at komme på plakaten.

Der er tale om KATO og Zookeepers, der altså bliver de første headline-kunstnere på Store Scene.

Fest for hele familien

KATO er et kendt ansigt og sikker fanfavorit til Aalborg Karneval, hvor han gang på gang har fyret op under publikum.

Siden sit gennembrud i 2007 har KATOs udgivelser sammenlagt opnået mere end 40 guld- og platincertificeringer, mens han samtidigt er blevet tildelt 10 priser fra Danish Deejay Awards, 3 GAFFA statuetter, 1 Zulu award, samt 1 statuette fra Danish Music Awards.

Zookeepers har senest teamet op med Medina på den nye single ’Who Do You Love’, som er opfølgeren til Zookeepers’ massive radiohit ’Can’t Fall Asleep’. Med over 100 spillejobs i kalenderen i år, features med nogle af de største artister herhjemme og mere end 130 millioner streams i banken, udgør William de Waal og Søren Oliver Due tilsammen Danmarks nye EDM-hitduo.

Nedtællingen er i gang: Aalborg Karneval afslører de første store navne

”Begge navne kommer med sikkerhed til at skabe en brag af en fest, så hvad enten armbåndet er til dig selv, eller skal gives i julegave til en, du holder af, er der allerede nu meget at se frem til, inden det hele kulminerer den 23. maj i Kildeparken.” udtaler talsmand for Foreningen Aalborg Karneval, Mette Bugge.

Børnefamilierne kan også allerede begynde at glæde sig

Det er ikke kun lørdag i uge 21, at Aalborg Midtby emmer af karneval. En uge tidligere er det nemlig børnene og deres familier, som går parade gennem byen med efterfølgende fest og leg i Kildeparken. Her kan foreningen også allerede præsentere underholdning på Store Scene med børnefavoritter som Paw Patrol, Pyjamasheltene og Hip som Hap. Der er altså allerede nu en masse at se frem til også for de yngste karnevalsdeltagere.

Fordele til de første gæster på Camp Karneval

Skal du have den fulde pakke til Aalborg Karneval, skal du sikre dig og vennerne en plads på foreningens nye campingområde, Camp Karneval.

Konceptet blev testet for første gang i 2019 og giver karnevalisterne mulighed for at fuldende karnevalsoplevelsen i fælleskab med andre feststemte gæster fra både ind- og udland.

”I anledning af julen giver vi de første 200 Camp Karneval gæster en ekstra gave med fra vores leverandører, ligesom alle, der køber til sig selv eller giver et armbånd i gave, deltager i konkurrencen om et telt på pladsen med alt inklusive,” fortæller Mette Bugge.

Du kan købe årets loyalitetsarmbånd lige her.

Del artikel

Andre læser også