ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Naturskifer – et holdbart og bæredygtigt tag

Af Redaktionen

Tag i naturskifer er blevet populært de seneste år af flere gode grunde. Det egner sig især godt til det omskiftelige danske klima med både sol, vand, sne og frost. 

Hvis du ønsker et robust tag, bør du overveje et holdbart naturskifer tag til din bolig. Det er desuden vedligeholdelsesfrit og klimavenligt. 

Mærk forskellen med et tag lagt af professionelle

Det kræver stor præcision og ekspertise at lægge tagplader i naturskifer, hvorfor du bør vælge et firma, som har mange års erfaring og det helt rette håndelag til at udføre opgaven. 

Erfarne firmaer kan nemmere indfri dine ønsker om et flot, moderne og bæredygtigt tag i naturskifer. Her kan det altså betale sig at vælge taglæggere med omhu.

Et tag i naturskifer er ikke blot gavnligt for dig og din pengepung, men også for miljøet. Naturskifer giver et utrolig flot og harmonisk udtryk, og så er det samtidig praktisk.

Det kræver ingen vedligeholdelse, da det er meget modstandsdygtigt over for det danske vejr. Derudover har det en ekstrem lang holdbarhed på over 100 år. 

Hvilke fordele er der ved et tag i naturskifer? 

Har du først har valgt et tag i naturskifer, skal du ikke bekymre dig om dit tag de næste mange år. Naturskifer er både bæredygtigt og klimavenligt i modsætning til andre tagtyper. Der er tale om et naturprodukt, og det belaster stort set ikke klimaet, når det fremstilles. 

Du får altså et tag som både er:

  • Miljøvenligt
  • Langtidsholdbart
  • Modstandsdygtigt
  • Økonomisk
  • Stilfuldt
  • Vedligeholdelsesfrit. 

Tag og facade i høj kvalitet skaber en solid ramme 

Overvejer du at udskifte facaden på din bolig af enten kosmetiske eller praktiske årsager? Så kan du også få facader i naturskifer. Det kan bestemt betale sig at gå efter både tag og facade i høj kvalitet

Ønsker du, at tag og facade skal harmonere fuldstændig, kan du vælge både tag og facadesystemer i naturskifer. Det giver et flot og meget harmonisk udtryk, når begge dele passer sammen. 

Både tag og facade danner rammen om dit hjem. Bogstaveligt talt. Derfor er det en god idé at overveje grundigt, hvilket materiale dit tag og facade er lavet af. 

Lad funktionalitet og design spille sammen

Med naturskifer går holdbarhed og flot udseende hånd i hånd. Naturskifer fås i flere varianter. Du kan både vælge det i et rustikt og råt design for et mere naturligt udtryk.

De fås også i en mere enkel og elegant stil, hvis du ønsker en bolig med helt rene linjer. 

Del artikel