Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Natur, gastronomi og adrenalinsus: Oplev Nordjylland med 100 km/t

Af Nathalia Hentze Nielsen

Er du begyndt at gå og kede dig lidt i din sommerferie, har vi fundet den perfekte helddagsoplevelse til at ruske tingene op.

Torsdag den 1. august kan du suse afsted med næsten 100 km/t over de nordjyske have, når RIB-IT inviterer til fart og fantastiske naturoplevelser på de hurtige RIB speedbåde.

Dagen starter kl. 08.00 på Vestre Havnepromenade 2 og slutter kl. 21.00, og der er garanti for at blive blæst bagover af både vind, adrenalin og smuk natur i løbet af de 13 timer.

”Hvis man tror, at man skal i gaden bagefter, kan man godt tro om,” fortæller arrangør Lars-Bo Willumsen grinende.

”Man er helt færdig efter al den friske luft.”

Natur, gastronomi og adrenalinsus: Oplev Nordjylland med 100 km/t
Ruten

Nordjysk gastronomi

Undervejs på turen kommer man gennem fem danske farvande og flere forskellige byer som Hals, Skagen, Hanstholm og Thyborøn.

Der vil naturligvis også være mulighed for at strække benene undervejs og få noget at spise, når båden holder inde ved Sæby, Skagen, Hanstholm og Løgstør.

Her har RIB-IT sørget for at maden også bliver i turens ånd med nordjysk gastronomi bestående af små, gode fiskeretter – og et stort afsluttende måltid i Løgstør (er du ikke fiske-fan, vil der dog også være andre muligheder).

Udover de etablerede stop i løbet af dagen, vil der også være flere overraskelser, ligesom den præcise menu og spisested også er en overraskelse.

Natur, gastronomi og adrenalinsus: Oplev Nordjylland med 100 km/t

En verdensoplevelse man vil huske

Heldagsturen strækker sig over 500 km, og udover selve spændingen ved at suse afsted i en speedbåd, er der i høj grad også fokus på at lære om og nyde de naturskønne omgivelser som kun Nordjylland tilbyder.

Én af de tre besætningsmedlemmer, der er med på turen, er udover at være kok også fortæller og vil løbende fortælle deltagerne om, hvad de ser på øst- og vestkysten fra et maritimt aspekt.

Denne kombination af sanseindtryk, hvor man både får smagt, mærket og set Nordjylland er, som Lars-Bo Willumsen beskriver det, virkelig en ”once in a lifetime” oplevelse:

”Jeg kommer fra faldskærmsverdenen, hvor man sørger for at folk får en fantastisk oplevelse, og det vil jeg også give folk her.

Hvis man tager med os ud på vandet, oplever man noget, som de færreste har gjort. Det er, hvad jeg vil kalde en verdensoplevelse.”

Lars-Bo Willumsen har nu kørt konceptet i et par år, og når han indimellem støder på tidligere deltagere, husker de det, som var det i går.

”Folk finder noget at forankre oplevelsen i,” forklarer han.

”Nogle er vilde med de maleriske oplevelser i Skagen, mens andre elsker det rå og uspolerede Thy.”

Natur, gastronomi og adrenalinsus: Oplev Nordjylland med 100 km/t

Kun plads til 10 deltagere

Der er kun plads til 10 personer på turen, og billetter står til 2.900kr per person alt inklusiv.

Du kan læse mere om turen, og hvordan du sikrer din plads her.

Læs mere om RIB-IT her.

Del artikel