Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nam rammer Aalborg med nyt spisested: Åbner Nam Noodles

Af Michael Qureshi
Kim Jeppesen, Adam Toth Javor og Anne-Marie Menendez
Kim Jeppesen, Adam Toth Javor og Anne-Marie Menendez

Restaurant Nam har snart et år på bagen i Aalborg, og ingen kan være i tvivl om, at det har været en succes.

Anmelderne har stået i kø for at rose Kim Jeppesen og hans team for at mixe nordisk og asiatisk mad i et lækkert social dining koncept. Nam rykkede således tidligere i år ind i et større tilstødende lokale, så de gik fra den lille restaurant på Vesterbro til lokaler med større kapacitet.

Alligevel har de formået at bevare den intime atmosfære derinde, og der har været mulighed for at få plads til flere end tidligere.

Nu er tiden kommet til endnu et nyt tiltag for Restaurant Nam. Om få måneder åbner Aalborgs nye Take Away- og spisested, som får navnet Nam Noodles. Det bliver i de lokaler, hvor Nam oprindeligt åbnede, så det ligger klods op af den nuværende restaurant.

Åbningsdato omkring oktober

Åbningsdatoen kommer til at ligge omkring starten af oktober.

Nam rammer Aalborg med nyt spisested: Åbner Nam Noodles

Og hvad bliver Nam Noodles så lige for noget?

“Vi kommer med et koncept, som man slet ikke har set herhjemme i Danmark. Vores hovedprodukt bliver nuddelsupper, men det helt specielle er, at man bygger sin egen nuddelsuppe selv.

Man kan vælge imellem en masse ingredienser, og så mellem fisk, kylling, oksekød eller gris hvis man vil have kød i. Og der bliver selvfølgelig også for vegetarer,” siger Kim Jeppesen til MigogAalborg.

Trendy i New York, London og København

Hans kæreste og partner i Nam Anne-Marie Menendez supplerer;

“Rundt omkring i storbyerne i verden er det boomet med de her Ramen shops, og det er blevet meget trendy i eksempelvis New York og London.

I København er markedet også begyndt at røre på sig, og så synes vi, at det mangler her i Aalborg. Vi kører så konceptet på vores helt egen måde, hvor vi fusionerer den vietnamesiske og japanske suppestil,” forklarer Anne-Marie Menendez.

Der bliver lagt stor vægt på Take Away, men der bliver også siddepladser i lokalerne. Det bliver Adam Toth-Javor, som kommer til at stå for den daglige drift af Nam Noodles.

Han er desuden partner på projektet, så de bliver tre ejere af Nam Noodles. Man kommer helt sikkert til at kunne genkende smagen fra restauranten Nam i konceptet.

Nam rammer Aalborg med nyt spisested: Åbner Nam Noodles

Der er plads til det i Aalborg

“Jeg skal stå for opskrifterne og sammensætningen, og så bliver der også nogle lækre sideorders som også er populære herinde på Restaurant Nam.

Vi tror rigtig meget på, at der er plads til det her i Aalborg, og vi synes, at det kommer til at skille sig ud i forhold til det, der er her i byen i forvejen,” lyder det fra Kim Jeppesen.

“Jeg er glad for, at det bliver Adam, der står for det i dagligdagen, for vi skal stadig også holde fokus på selve restauranten. Jeg har kendt Adam lige siden vi arbejdede sammen på det oprindelige Tabu, og så var vi sammen på Karma Sushi, før vi tog Adam med herned på Nam.”

Glade for flytning til noget større

Både Kim Jeppesen og Anne-Marie Menendez er glade for, at de rykkede ind i større lokaler i foråret.

“Vi har fået plads til langt flere gæster. I weekenderne havde vi dobbelt-seating, og for nogen fungerede det, mens andre gerne ville sidde længere. Vi kører mellem 8-12 serveringer, så der skal selvfølgelig også være plads til at nyde det hele.

Vi har i hvert fald fået gladere gæster er vores indtryk, men samtidig har vi formået at bevare den her intime stemning fra de oprindelige lokaler.

Vi har også fået en udendørs terrasse, hvor folk er vilde med at komme ud mellem retterne lige med et glas vin eller en af vores egne cocktails. Så nu glæder vi os til det her nye eventyr inde ved siden af,” siger Anne-Marie Menendez.

Del artikel

Andre læser også