Næste uge åbner Brødrene Price i Aalborg: Sådan bliver konceptet

Skrevet af: Michael Qureshi
Brødrene Price åbner deres restaurant i Aalborg på mandag.
Foto: PR
Brødrene Price åbner deres restaurant i Aalborg på mandag. Foto: PR

Det var noget af en topnyhed i restaurationsbranchen, da de populære Brødrene Price i juni meddelte, at de åbner en restaurant i Aalborg.

James og Adam Price har i forvejen tre populære restauranter i København, og det var en positiv overraskelse, at deres første uden for hovedstaden bliver midt i Aalborg.

Siden nyheden blev sluppet løs, har der været enorm interesse blandt nordjyderne omkring den kommende Price-restaurant. Men nu er ventetiden endelig ovre.

Mandag 1. august slår restauranten i de lækre lokaler på C.W. Obels Plads dørene op til en helt ny gastronomisk oplevelse i Aalborg.

Nordjyllands største by er i forvejen i rivende udvikling med adskillige ambitiøse nyheder af restauranter i byen.

Men Brødrene Price bliver utvivlsomt en attraktion for hele Nordjylland.

Mange kender de sympatiske og dygtige James og Adam Price fra deres populære tv-programmer som ”Spise med Price”.

Brødrene Price i Aalborg
Brødrene Adam og James Price ved åbning af en af deres restauranter i København.
Foto: Gastromand.dk

Deres tilgang til madlavning med gode råvarer appellerer bredt, og mange glæder sig til at komme forbi og prøve den nye restaurant.

Migogaalborg.dk var så heldige at få lov til at spørge ind til den nye restaurant, hvor James og Adam Price beredvilligt forklarede om konceptet, prisniveauet og maden på restauranten, der har overtaget lokalerne efter MEAT.

Hvad bliver konceptet i Aalborg?

”Restauranten i Aalborg bliver en “søster-restaurant” til vores første restaurant i Rosenborggade i København. Vægten er lagt på vores egne fortolkninger af det klassiske franske og italienske køkken. Selvfølgelig med plads til lidt afvigelser og spræl.

Indretningen er, som i de øvrige restauranter, lagt i hænderne på scenograf Jette Lehmann og arkitekt Nicolai de Gier og afspejler den hygge, charme og personlighed, som vi selv holder af, og som vi håber vores gæster også vil glæde sig over.

Hvad er signatur-retterne?

”Vores familieopskrift på Boeuf Stroganoff vil naturligvis være at finde på kortet, ligesådan vores berømte pommes frites. Vi gør meget ud af kødkvalitet hos Brdr. Price, og en god bøf af dansk kødkvæg med vores egen sauce bearnaise skal naturligvis heller ikke mangle. På dessertsiden vil man bl.a. finde vores populære citrontærte i en nyfortolkning og naturligvis crème brûlée serveret med små sursøde kirsebær.

Og så glæder vi os i øvrigt til i den kommende tid at etablere et samarbejde med lokale producenter af gode råvarer. Der er jo mange muligheder med Limfjord og Vesterhav i nærheden!”

Gastromand Aalborg
Foto: Gastromand.dk

Hvordan bliver prisniveauet?

”Vi har forsøgt at placere os i et mellemleje og har naturligvis sammenlignet os med andre restauranter i Aalborg indenfor samme kategori. Vi er hverken meget dyre eller meget billige, men vil gerne levere “value for money”.”

Hvordan kommer I til at skille jer ud i Aalborg?

”Vi har måske den fordel, at vi ikke decideret er bundet op af et bestemt gastronomisk koncept, men kan tillade os at bevæge os i lidt forskellige retninger, ligesom vi har gjort det i mange år i “Spise med Price”. Det giver en frihed til, at vi kan tilbyde vores kunder anderledes og sjove oplevelser på madfronten. Men Brdr. Price skal også være et sted, hvor man kan komme på en almindelig hverdag og få sig en gedigen omgang “middagsmad” uden de store dikkedarer. Vi vil gerne være en restaurant både til hverdag og til fest.”

Brødrene Price i Aalborg
Foto: Gastromand.dk

Hvorfor var det lige Aalborg I ville satse på som den første uden for København?

”Aalborg er en by i rivende udvikling. Det bliver meldt ud at hotelovernatningerne i byen boomer, og der er flere nye flyruter til Aalborg lufthavn med stigende turisme til følge. Man fornemmer også at interessen for god mad og vin absolut er for opadgående. Og desuden har vi også et personligt forhold til byen – ikke mindst James, som igennem mange år har gæstet byen sammen med cirkusrevyen. C.W. Obels plads er et af de hyggeligste steder i centrum, og da vi fik muligheden for så god en location, var det oplagt at slå til.”

Hvad er forventningerne til at have en restaurant i Aalborg?

”Vi håber naturligvis, at byen vil tage vel imod restauranten – vi og vores dygtige personale vil i hvert fald gøre hvad vi kan for at leve op til forventningerne.

Naturligvis bliver det ikke lige så let for os at “smutte forbi” som i restauranterne i København, men vi satser alligevel på jævnlige besøg i det Nordjyske.”

Følg allerede nu Brødrene Price Aalborg på Facebook  – klik her

Her er Gastromands forventninger til den nye restaurant i Aalborg

Det kan Aalborg forvente af Brødrene Price restaurant

Ejendomsmægler med helt nyt koncept: Fast billigt salær

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Digitalbolig.dk
Digitalbolig.dk

Salg af bolig kan være en jungle.

Hvilken ejendomsmægler skal man vælge, og hvilke ting ønsker man som sælger at lægge vægt på?

At sælge en bolig er noget, vi oftest kun gør et par gange i livet. Boligmarkedet kan være ugennemsigtig og ofte uoverskueligt, og hvis det er første gang, man skal sælge sin bolig, ved man ikke, hvor man skal starte. Samtidig kan det også være en dyr fornøjelse.

I postnummer 9000 er der lige nu 32 aktive ejendomsmæglere med adresse i Aalborg, og konkurrencen mellem mæglerne er hård, når aalborgenserne vil have solgt deres bolig.

Det vil DigitalBolig nu gøre op med, og med deres helt nye koncept ønsker mæglerfirmaet nemlig at lave et billigt fast salær på de forskellige boligtyper.

Personlig mægler i en digital verden

Selvom firmaet DigitalBolig lyder udelukkende digitalt, skal man ikke lade sig skræmme – det er altså et fysisk ejendomsmæglerfirma, der også har en fysisk butik.

”Selvom vi hedder DigitalBolig, er vi ligesom den gamle traditionelle mægler i fysisk butik i en digital verden. Det betyder, at vi stadig er en personlig mægler, som mødes med kunden og fremviser for en potentiel køber. Vi har også en fysisk butik på Frederikstorv i Aalborg,” fortæller Carina Bach Kristiansen, partner i DigitalBolig.

“Vi er en tidssvarende mægler, som tilbyder flere digitale løsninger, som gør det nemmere for sælger og køber at mødes,” supplerer Tue Klinggaard.

Digitalbolig.dk

Fast billig salær

Oftest vælger boligsælgere at få besøg af flere ejendomsmæglere for at undersøge de forskellige services, som tilbydes, og vi er jo trods alt i Nordjylland, så hvem kan yde den bedste service, til den billigste pris?

Digitalbolig.dk

“Det er et helt nyt koncept, vi lancerer. Der er stor forskel på kulturen i Aalborg og udkantsbyerne. I Aalborg by ønsker boligejerne at få solgt hurtigt til den billigste pris. Vi vil nu gøre det let for dem, og tilbyde en billig pris fra start,” fortæller Carina Bach Kristiansen, Partner i DigitalBolig.

Priserne vil være forskellige, alt fra om det er en ejerlejlighed, et rækkehus eller en villa som skal sælges.

“Tilbuddet er for alle kunder. Det gælder også uden for Aalborg By. Hos os får man fast billigt salær og markedsføring – uden at gå på kompromis,” fortæller Tue Klinggaard, Partner i DigitalBolig.

Med et fortsat brandvarmt marked kan det som boligsælger betale sig at sondere terrænet for både at finde den bedste og billigste løsning, inden man sætter sin bolig til salg.

100% salg af ejerlejligheder

Med 32 aktive ejendomsmæglere i Aalborg, kræver det, at man som mægler skiller sig ud, og det gør DigitalBolig på et helt bestemt marked.

På Boligsidens “Find Mægler” viser en statistik pr. dags dato, at DigitalBolig har solgt 100% af de ejerlejligheder, som de har taget ind i kommissionær.

Det betyder på godt nordjysk, at alle de ejerlejligheder som DigitalBolig har sat til salg, også er blevet solgt.

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, men gerne vil have et overblik over eventuelle udgifter forbundet med et salg?

Så kan du med fordel tage et kig på DigitalBoligs hjemmeside – der kan du læse mere om, hvad det koster at sætte en bolig til salg.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Totalt gennemført: Kom med til årets største oktoberfest i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Hvis nu vi siger lederhosen, dirndl, gebrokkent tysk, store fadøl, og tyske slagerhits, så ved vi hvis allesammen godt, hvad klokken har slået.

Mottoet “Bier, Möse und Hornmusik” skal sætte rammen for aftenen i Hallen på Østre Allé i Aalborg, når årets Oktoberfest finder sted.

De eneste krav er, at man skal have det gode humør klar og ja-hatten, eller allerhelst tyrolerhatten på.

Stor mulighed efter 20 år

Klaus Anton Lundgaard, medarrangør på Oktoberfest, har længe haft lyst til at arrangere sin egen tyrolerfest, og i år kom muligheden så:

”Jeg er forsanger i bandet Vejgaard Tårnblæserlaug, og vi har faktisk været i gang med vores egen tyrolerstil i godt og vel 20 år nu. Vi har spillet til rigtig mange fester, og oplevet lidt af hvert.

Nu synes jeg så, at tiden var til at prøve kræfter med vores eget event, baseret på egne krav og erfaringer. Og vi synes selv, at vi har samlet den perfekte aften.

Der er både noget af drikke, noget at spise, noget at grine af og noget at danse til.

Derudover så har vi Erdinger, Madbixen, DJ Dalgaard og ja, Vejgaard Tårnblæserlaug der sammen sørger for at aftenen bliver helt unik.

Vores mål er at levere Danmarks sjoveste og mest gennemførte Oktoberfest.”

Hallen skal fyldes

Oktoberfesten d. 29. september favner bredt, og alle generationer er velkomne, så længe man er klar på en hyggelig aften i godt selskab.

Folkefesten bliver, som tidligere nævnt, afholdt i hallen på Østre Allé, og Klaus Anton håber at hallen bliver fyldt.

”Vi håber på at folk vil støtte op om arrangementet, og se det som en god mulighed for, at holde en firmafest, eller en god aften med vennerne.

Jeg kan sige så meget at der er plads til en god slat mennesker, så vi satser på, at hallen bliver godt fyldt.” afslutter Klaus Anton.

Tyrolerfesten er et samarbejde mellem Vejgaard Tårnblæserlaug, Jetset Show Production og Aalborg Håndbold Klub.

Deres KÆMPE Oktoberfest Buffet byder på

  • Ølmarinert Svinefilet
  • Texas Marineret Short Rib
  • Krydderet Flank Steaks 
  • Frankfurter med tilbehør
  • Råstegte kartofler
  • Sommersalat med pasta og bær
  • Kold kartoffelsalat
  • Hjemmelavet Urtedressing
  • Kryddersmør
  • Kuvert brød med flagesalt

Billetter til arrangementet kan købes her.

Retroguld og Hello Vintage: Kæmpe secondhand marked rammer Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Ib Sørensen
Foto: Ib Sørensen

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Aalborg elsker vi dem også i stor stil.

Sidste år blev konceptet RETROGULD introduceret til Aalborg, og det blev taget rigtig godt imod. Det var så stor en succes, at Louise Trillingsgaards populære RETROGULD marked vender retur til Aalborg i oktober.

Nu er det igen nordjydernes tur til at komme på skattejagt på de to secondhandmarkeder

RETROGULD og HELLO VINTAGE, der indtager Aalborg Kongress Center i weekenden 6. og 7. Oktober.

Sidste gang var det et kæmpe tilløbsstykke – og der var også stor medieinteresse for markedet.

Sidst blev det holdt på Spritten, men nu rykker Louise Trillingsgaard  i fodsporene på Trillingsgaard og ind i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor Ernst Trillingsgaard i flere årtier var direktør.

I AKKC slår de to markeder RETROGULD og HELLO VINTAGE dørene op til et sandt mekka for skattejægere og vintageelskere.

Foto: Ib Sørensen

Danmarks hyggeligste marked

Indtil nu har markederne oplevet kæmpe succes i både København, Aarhus og Odense, og arrangør Louise Trillingsgaard er spændt på at se, hvordan nordjyderne igen tager imod det, hun kalder Danmarks hyggeligste retromarked.

Med 2000 kvm. og over 90 store stande, de bedste sælgere indenfor interiør, møbler, keramik, lamper og antik.

På markedet finder du ALT, hvad dit indretter-hjerte kan begære af genbrug inden for genrer som retro, antik, samlerobjekter, fransk Brocante, romantisk landstil, vintagemode & industrielt interiør.

Men det er ikke kun for indretningsnørder!

”Vi kalder os selv RETROGULD FAMILIEN, og det er nok ikke helt skudt forkert. Her på markederne passer vi på og løfter hinanden. Der er ingen konkurrenceri og usikkerhed! Det skal være rart og velkommende at deltage som udstiller – for så er det også rart at handle der som kunde,” fortæller Louise Trillingsgaard.

Køb tøj som bland-selv-slik – HELLO VINTAGE

Samtidig med RETROGULD finder du nemlig HELLO VINTAGE, der er et overdådigt vintage modemarked, hvor du betaler i vægt – 200 kroner per kilo!

Konceptet svarer til bland-selv-slik, hvor du vælger det, du vil have, og så betaler du for det præcise antal gram.

”Efter mange år i mode og servicebranchen, har vi konstant en finger på pulsen på, hvad der rører sig på den danske modescene. Vi omdanner trends til secondhand-mode og køber matchende varer hjem.

Du finder derfor ikke en hal fyldt med hardcore retro flowerpower klæd-ud-kjoler, men til gengæld en nøje afstemt trendhal – selvfølgelig kombineret med smukke og sprælske vintagekjoler,” siger arrangør Frederik Trillingsgaard

Du kan følge markedet på deres Facebook-begivenhed

INFO OM MARKEDET
Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europaplads 4
9000 Aalborg
Lørdag 6. oktober 10:00-16:00
Søndag 7. oktober 10:00-16:00
Entre: 50 kr. (gælder for begge markeder og begge dage)