Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Næste uge åbner Brødrene Price i Aalborg: Sådan bliver konceptet

Af Michael Qureshi
Brødrene Price åbner deres restaurant i Aalborg på mandag.
Foto: PR
Brødrene Price åbner deres restaurant i Aalborg på mandag. Foto: PR

Det var noget af en topnyhed i restaurationsbranchen, da de populære Brødrene Price i juni meddelte, at de åbner en restaurant i Aalborg.

James og Adam Price har i forvejen tre populære restauranter i København, og det var en positiv overraskelse, at deres første uden for hovedstaden bliver midt i Aalborg.

Siden nyheden blev sluppet løs, har der været enorm interesse blandt nordjyderne omkring den kommende Price-restaurant. Men nu er ventetiden endelig ovre.

Mandag 1. august slår restauranten i de lækre lokaler på C.W. Obels Plads dørene op til en helt ny gastronomisk oplevelse i Aalborg.

Nordjyllands største by er i forvejen i rivende udvikling med adskillige ambitiøse nyheder af restauranter i byen.

Men Brødrene Price bliver utvivlsomt en attraktion for hele Nordjylland.

Mange kender de sympatiske og dygtige James og Adam Price fra deres populære tv-programmer som ”Spise med Price”.

Brødrene Price i Aalborg
Brødrene Adam og James Price ved åbning af en af deres restauranter i København.
Foto: Gastromand.dk

Deres tilgang til madlavning med gode råvarer appellerer bredt, og mange glæder sig til at komme forbi og prøve den nye restaurant.

migogaalborg.dk var så heldige at få lov til at spørge ind til den nye restaurant, hvor James og Adam Price beredvilligt forklarede om konceptet, prisniveauet og maden på restauranten, der har overtaget lokalerne efter MEAT.

Hvad bliver konceptet i Aalborg?

”Restauranten i Aalborg bliver en “søster-restaurant” til vores første restaurant i Rosenborggade i København. Vægten er lagt på vores egne fortolkninger af det klassiske franske og italienske køkken. Selvfølgelig med plads til lidt afvigelser og spræl.

Indretningen er, som i de øvrige restauranter, lagt i hænderne på scenograf Jette Lehmann og arkitekt Nicolai de Gier og afspejler den hygge, charme og personlighed, som vi selv holder af, og som vi håber vores gæster også vil glæde sig over.

Hvad er signatur-retterne?

”Vores familieopskrift på Boeuf Stroganoff vil naturligvis være at finde på kortet, ligesådan vores berømte pommes frites. Vi gør meget ud af kødkvalitet hos Brdr. Price, og en god bøf af dansk kødkvæg med vores egen sauce bearnaise skal naturligvis heller ikke mangle. På dessertsiden vil man bl.a. finde vores populære citrontærte i en nyfortolkning og naturligvis crème brûlée serveret med små sursøde kirsebær.

Og så glæder vi os i øvrigt til i den kommende tid at etablere et samarbejde med lokale producenter af gode råvarer. Der er jo mange muligheder med Limfjord og Vesterhav i nærheden!”

Gastromand Aalborg
Foto: Gastromand.dk

Hvordan bliver prisniveauet?

”Vi har forsøgt at placere os i et mellemleje og har naturligvis sammenlignet os med andre restauranter i Aalborg indenfor samme kategori. Vi er hverken meget dyre eller meget billige, men vil gerne levere “value for money”.”

Hvordan kommer I til at skille jer ud i Aalborg?

”Vi har måske den fordel, at vi ikke decideret er bundet op af et bestemt gastronomisk koncept, men kan tillade os at bevæge os i lidt forskellige retninger, ligesom vi har gjort det i mange år i “Spise med Price”. Det giver en frihed til, at vi kan tilbyde vores kunder anderledes og sjove oplevelser på madfronten. Men Brdr. Price skal også være et sted, hvor man kan komme på en almindelig hverdag og få sig en gedigen omgang “middagsmad” uden de store dikkedarer. Vi vil gerne være en restaurant både til hverdag og til fest.”

Brødrene Price i Aalborg
Foto: Gastromand.dk

Hvorfor var det lige Aalborg I ville satse på som den første uden for København?

”Aalborg er en by i rivende udvikling. Det bliver meldt ud at hotelovernatningerne i byen boomer, og der er flere nye flyruter til Aalborg lufthavn med stigende turisme til følge. Man fornemmer også at interessen for god mad og vin absolut er for opadgående. Og desuden har vi også et personligt forhold til byen – ikke mindst James, som igennem mange år har gæstet byen sammen med cirkusrevyen. C.W. Obels plads er et af de hyggeligste steder i centrum, og da vi fik muligheden for så god en location, var det oplagt at slå til.”

Hvad er forventningerne til at have en restaurant i Aalborg?

”Vi håber naturligvis, at byen vil tage vel imod restauranten – vi og vores dygtige personale vil i hvert fald gøre hvad vi kan for at leve op til forventningerne.

Naturligvis bliver det ikke lige så let for os at “smutte forbi” som i restauranterne i København, men vi satser alligevel på jævnlige besøg i det Nordjyske.”

Følg allerede nu Brødrene Price Aalborg på Facebook  – klik her

Her er Gastromands forventninger til den nye restaurant i Aalborg

Det kan Aalborg forvente af Brødrene Price restaurant

Del artikel

Andre læser også