ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Na-na-na-na-na, Nik & Jay-ay-ay: Popkongerne kommer på Nibe Festival

Af Stine Kjølby Christensen

Vinteren kan føles lang og grå, men allerede nu kan du godt begynde at glæde dig til sommeren og årets Nibe Festival – og nu er endnu et navn meldt ud.

De er superaktuelle med ny musik, og fremstår her i 2020 skarpere end nogensinde.

De stopfyldte i 2019 Hestepladsen med festfokuserede festivalgæster, og leverede en gigantisk hitparade. Selvfølgelig spiller Nik & Jay på Nibe 2020.

Ikke alene er Nik & Jay en crowdpleaser af rang, bandet tonser også stadig, her 18 år efter debuten, hits afsted – f.eks. kæmpehittet ”Magnolia” sammen med MORTEN, som efterhånden er en særdeles anerkendt international DJ.

Dét nummer og meget andet Nik & Jay guf er i øvrigt at finde på albummet ”Længe Leve Drømmene”, som duoen udgav i starten af december.

Magnolia og andre nye numre kommer vi helt sikkert til at høre på Nibe 2020 – selvfølgelig sammen med de mange udødelige hits som ”Hot”, ”Boing!”, ”Lækker”, ”Novembervej”, ”En Dag Tilbage”, og sådan kan vi blive ved – og ved.

Nik & Jay spiller Nibe lørdag d. 4. juli kl. 22:30.

Store ambitioner i Nibe

Nibe Festival har i særdeleshed igennem de seneste år udviklet sig voldsomt. Festivalen i 2019 var f.eks. totalt udsolgt og billetsalget buldrer afsted.

”Det forpligter, det ved vi godt”, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen, og fortsætter – ”Vi har kæmpe ambitioner ift. fremtiden, og selvfølgelig også ift. at give vores gæster, hvad de ønsker til Nibe 2020, nemlig en velkørende festival og et stærkt og bredt musikprogram.”

Nibe Festival forventer at have det endelige program på plads omkring 1. april – og offentliggør i øvrigt mange flere navne frem mod billetprisstigningen 2. marts.

Pt. er følgende navne offentliggjort: Lukas Graham, Rasmus Seebach, MALURT, Alphabeat, Jung, Jimilian, Jonah Blacksmith.

Køb din billet her.

Del artikel