Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mystiske kræfter, blod og teenage-drama: Stephen King-musical har premiere i næste uge

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Det står på teenage-drama, smukke duetter, magiske kræfter og spandevis af teater-blod, når Musicaliber sætter Stephen King’s “Carrie” op som musical på Det Hem’lige Teater fra den 20. april.

Forestillingen er baseret på Stephen King’s første bog af samme navn, og den handler om Carrie White, som mildest talt ikke har det let.

Carrie White er den klassiske upopulære pige – hun er klassens yndlings-offer, hun går i brunt og kedeligt tøj, og når hun kommer hjem, er der ikke meget støtte at hente fra hendes dybt religiøse mor – Men Carrie finder snart ud af, at hun ikke er som andre piger…

Hvad ingen af dem ved er, at Carrie har kræfter, som kommer til at vende op og ned på den lille by; kræfter, som kan få ting til at flyve, slå vinduer i med et slag, og frembringe dødbringende flammer…

Stephen King skrev ”Carrie” i 1974 som en historie til magasinet Cavalier, men efter at blive opfordret til at skrive historien om til en bog af hans kone Tabitha, endte han med at udgive den som bog.

Den viste sig at være populær, for bare to år blev den filmatiseret, og siden hen er der lavet flere film baseret på bogen.

Mystiske kræfter, blod og teenage-drama: Stephen King-musical har premiere i næste uge
Pressefoto

Musicaliber’s sidste forestilling på Det Hem’lige Teater

Musicaliber er en frivillig musical-forening, som er vant til at sætte en forestilling op hvert år i foråret på Det Hem’lige Teater på Kjellerupsgade 20, men det er ved at være slut.

I 2023 havde Det Hem’lige Teater held med at få udsat en nedlukning af teateret, som var planlagt til d. 1 Januar, 2024.

Desværre blev lukningen kun udskudt et år – så ”Carrie” bliver Musicaliber’s sidste forestilling i den vante sorte sal.

Det betyder, at ”Carrie” bliver et brag af et ”tak for denne gang”

Her i den sidste uge inden premieren arbejder castet, band, produktion og bestyrelse fra morgen til aften for give publikum – og Det Hem’lige Teater – en forestilling de aldrig vil glemme.

Musicaliber er en frivillig organisation, hvor alle medlemmer er ildsjæle, som gør alt de kan, for at give et fantastisk show.

Foreningen har tidligere sat Rock of Ages, Little Shop of Horrors, RENT, Den Eneste Ene, Chicago, og mange andre forestillinger op.

“Carrie” er instrueret af Lilje Windbirk, som i over tyve år har været skuespiller, manuskript-forfatter og talentudvikler i Nordjylland og omegn.

“Carrie” kan opleves fra d. 20 april til d. 4 Maj på Det Hem’lige Teater i Aalborg.

Billetter kan findes her.

Del artikel

Andre læser også