ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juleklip og magi: Musikkens Hus forvandles til eventyrligt juleunivers

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Nicolas Cho Meier/Musikkens Hus
Foto: Nicolas Cho Meier/Musikkens Hus

Fra den 25. november forvandles Musikkens Hus i Aalborg til et eventyrligt juleunivers med levende julemusik, juleudsmykninger, ballet, juleklip og magiske rundvisninger med besøg af blandt andre Bit Vejle fra Museum for Papirkunst.

Børn og voksne kan i nærvær og fællesskab dyrke deres indre skabertrang og kreere bæredygtigt julepynt af gamle nodepapirer, mens de lytter til julefortællinger og julemusik i alle kroge af Musikkens Hus.

Et levende juleeventyr

Musikkens Hus, Aalborg Symfoniorkester og Museum for Papirkunst åbner dørene for et levende juleeventyr med harpespil, ballet og juleklip, hvor alle sanser aktiveres.

Fra den 25. november kan børn og voksne hver torsdag, lørdag og søndag sætte virkeligheden på pause for en stund og træde ind i verden fuld af eventyr, når Musikkens Hus danner rammerne for sand julemagi.

I samarbejde med Museum for Papirkunst vil børn og voksne, som en del af rundvisningerne, drages ind i den verdensberømte psaligraf Bit Vejles univers med Ballerina Bulldog, der særligt sætter fokus på at lære børn og unge at være sig selv og stå ved den, de er – også på sociale medier.

Under de magiske julerundvisninger vil gæster opleve et ægte juleeventyr med fortællinger fra den lyslevende lygtemand, den dansende ballerina og hendes levende bulldog.

Fra den 25. november vil der være julerundvisninger hver torsdag kl. 17.00 og 19.00 samt fredag og lørdag kl 11.00 og 13.00. Rundvisningerne varer mellem 75-90 minutter.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også