ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjerner til Aalborg: Musikkens Hus henter Toppen af Poppen navne

Af Michael Qureshi

Ottende sæson af seermagneten Toppen af Poppen er skudt i gang, og snart får nordjyderne mulighed for at møde fire af programmets helt store stjerner live.

Annika Aakjær gæster Musikkens Hus med sit første one-woman show i oktober, og Pernille Rosendahl vil give publikum en helt særlig akustisk koncertoplevelse i Vor Frue Kirke i Aalborg.

På den mandlige side kan den prisvindende solist Claus Hempler opleves i et stærkt setup med sangerinden Dicte samt Silas Bjerregaard, der til foråret er klar til med første solo-turné efter 12 år som forsanger i bandet Turboweekend.

“Vi er stolte af at kunne præsentere en række af Danmarks mest populære og aktuelle kunstnere i løbet af den kommende sæson. Alle kunstnerne har besøgt os tidligere med stor succes, så vi glæder os til at byde velkommen til ”toppen af poppen” inden for dansk musik,” siger adm. direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Henningsen.

Sangene får nyt liv i programmet

Til koncerterne vil alle fire kunstnere spille mange af deres kendte og elskede sange, som til den tid vil ligge øverst i hukommelsen hos danskerne.

Sangene vil nemlig få nyt liv i programmet, når de fortolkes af hinanden og de resterende Toppen af Poppen-deltagere Søren Sko, Lis Sørensen og Thøger Dixgaard.

Annika Aakjær giver koncert i Intimsalen den 12. oktober, mens Pernille Rosendahl kan opleves i Vor Frue Kirke den 2. november. Claus Hempler og Silas Bjerregaard går på scenen henholdsvis den 2. december og 11. maj.

Du får billetinfo her

Del artikel