Lys, musik og levende nisser: Musikkens Hus omdannes til et magisk julehus

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Mere end nogensinde før har vi brug for at føle os som en del af et fællesskab og dyrke de traditioner, som spreder glæde og håb.

Derfor er Musikkens Hus i år blevet omdannet til et levende og ganske magisk julehus; fyldt med lys, musik, levende nisser, juleklip og godter.

Sagnet går på, at der findes nisser i huset – men kan det nu også passe? I anledning af julen kan du tage familien med på en magisk julerundvisning – så du kan opleve det med egne øjne.

På de særlige julerundvisninger i december kommer du selvfølgelig rundt til de mest interessante og smukkeste dele af Musikkens Hus.

Du kan blandt andet glæde dig til at opleve den arkitektoniske foyer, som nu er endnu mere bjergtagende end vanligt med de smukke, grønne juletræer. Og husk at kigge op, hvor en gigantisk adventskrans svæver over dig.

Fra foyeren synger juleguiderne dig videre rundt i salene, hvor akustikken vil spille dig et puds – og måske stjæle dit ekko …

Du kommer til at lære lidt om Musikkens Hus’ historie, arkitektur og livet bag kulissen, og du vil gå herfra med en masse sjov viden og måske endda være med til at løse et julemysterie eller to?

Man ved nemlig aldrig, hvad der sker i huset, når julen er over os.

Lækre goodiebags

Det bliver en kulturel, musikalsk og lærerig oplevelse i Musikkens Hus – og ikke mindst får du en julegoodiebag fyldt med alt, hvad der hører en traditionel jul til.

Særligt glæder vi os til at give dig Musikkens Spisehus’ egen juleglögg med hjem, specielt fremstillet til disse julerundvisninger.

Vi har også haft kravlenissen nede i papircontaineren og samle nodepapirer sammen fra Aalborg Symfoniorkesters smukke Wagner-koncert, som Dronning Margrethe overværede i Koncertsalen dette efterår.

Nodepapiret kan du bruge til smukke juleklip, så du kan hænge et historisk stykke af Aalborg Symfoniorkester på dit juletræ.

Med ønsket om en glædelig jul og et minde om, at kulturen og traditionerne bærer os gennem foranderlige tider, glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor.

En tryg oplevelse

Ved alle arrangementer følger Musikkens Hus naturligvis myndighedernes aktuelle retningslinjer, og ved hver julerundvisning bevæger man sig rundt i en gruppe af maksimalt 9 personer inkl. juleguiden.

Der er nemlig ikke noget, som er vigtigere for Musikkens Hus, end at alle gæster får en god og tryg oplevelse i huset.

Køb din billet her