Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikkens Beat på Havnefronten: Studerende får mad og koncert til en 50’er

Af Emil Kjær Jørgensen
Koncert med Malte Ebert og Annika Aakjær foran Musikkens Hus. Foto: Nicolas Cho Meier
Koncert med Malte Ebert og Annika Aakjær foran Musikkens Hus. Foto: Nicolas Cho Meier

Musikfestivalen Musikkens Beat vender tilbage i en særlig sommerudgave, der skal slå et slag for byens unge efter et år præget af social distance.

Studerende kan således se frem til et brag af en festival fyldt med fællesskab, god mad og musik til bare en 50’er.

Det skriver Musikkens Hus i en pressemeddelelse.

Det bliver fredag den 20. august kan festglade aalborgensere se frem til Musikkens Beat Summer Edition, hvor fællesskabet blandt særligt byens unge skal have et boost efter et år med social distance.

Musikkens Beat på Havnefronten: Studerende får mad og koncert til en 50'er
Koncert med Malte Ebert og Annika Aakjær foran Musikkens Hus. Foto: Nicolas Cho Meier

Derfor bliver Musikkens Plads denne dag omdannet til en gennemført festivalplads helt ned til Limfjorden, hvor gæster kan se frem til socialt samvær, god mad og ikke mindst en række talentfulde, musikalske stjernefrø.

“Vi ønsker at slå et slag for Aalborgs studerende og unge, fordi de fortjener det efter det seneste år, hvor festivaler, koncerter og socialt samvær mere eller mindre har været aflyst.

Derfor lancerer vi nu Musikkens Beat i en særlig sommerudgave, der blandt andet skal byde nye studerende velkommen til byen, styrke fællesskabet blandt de unge og ikke mindst sparke det nye studieår i gang med et brag i selskab med en række upcoming musikalske talenter,” lyder det fra Andreas Mathew, Executive Producer i Musikkens Hus, der står bag festivalen Musikkens Beat.

Musikkens Beat på Havnefronten: Studerende får mad og koncert til en 50'er
Sankt Hans aften i Musikkens Hus. Foto: Nicolas Cho Meier

Det kan vi se frem til

Fra kl. 17-19 vil der være mulighed for at nyde lækre sliders fra Restaurant Fauna, og under spisningen kan gæster glæde sig til musik af den dansksprogede pop- og rocktrio Måneland samt 23-årige Karoline Stensen med base i Aalborg, der står bag kunstnernavnet Enilora med et lydunivers bestående af melankolsk pop og en følsom vokal.

Senere på aftenen kan festivalens gæster opleve den dynamiske duo Statisk fra Odense, der med hits som ’Højhus’ og ’Sprængstof’ allerede har fået en solid start på karrieren, bl.a. som P3’s Uundgåelige.

Også energiske og talentfulde Elba, der med sin lyd af stærk skandinavisk pop allerede er blevet sammenlignet med store stjerner som MØ, Aurora og Robyn, vil denne aften bidrage til en magisk festivalstemning.

For studerende er billetprisen til Musikkens Beat kun 50 kroner, mens normalprisen for festivalens øvrige gæster er 150 kroner.

Billetter kan købes på www.musikkenshus.dk.

Program til Musikkens Beat

  • 17.00-19.00: Fællesspisning – Sliders ad libitum. Restaurant Fauna serverer lækre sliders med okse, trukket gris eller veggie.
  • Musik under spisning fra lokale bands: Måneland og Enilora.
  • Musik efter spisning: Statisk kl. 20.00 og Elba kl. 21.30.

Del artikel

Andre læser også